Zasto flertuje sve vreme sa mnom a ne svidjam mu se?
---nije zbog sexa.
---nije zbog sexa.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zašto misliš da mu se ne sviđaš?Zasto flertuje sve vreme sa mnom a ne svidjam mu se?
---nije zbog sexa.
---nije zbog sexa.
voli.Zasto flertuje sve vreme sa mnom a ne svidjam mu se?
---nije zbog sexa.
---nije zbog sexa.
---nije zbog sexa.
---nije zbog sexa.
Jer mi je rekao da ga ostavim na miru. I obrisao me, ukratkoZašto misliš da mu se ne sviđaš?
A flertovao je kada smo se videla, mada i porukama, sve vremeJer mi je rekao da ga ostavim na miru. I obrisao me, ukratko
Ja sam luda za njim.Šta ti misliš o njemu? Da li ti se dopada? I zašto misliš da mu se ti ne dopadaš?
Daj primer. Mozda se tripujesA flertovao je kada smo se videla, mada i porukama, sve vreme
To si trebala odmah da napises.Jer mi je rekao da ga ostavim na miru. I obrisao me, ukratko
Pa nije pokazao da ga ne privlacim. Flertovao je svakojako sa mnom. I onda odjednom ostavi me na miru i obrise me. I od toga je proslo mesec dana - nikom nistaVerovatno voli tvoje drustvo ali ga ne privlacis. I toga ima.
Ma nemaš za čim da tragaš, niti razmišljaš. Posmatraj to ovako- klipan se predomislio, ili našao neku drugu i gotovo. I ti ćeš naći. I ti ćeš se predomisliti za nekog drugog.A flertovao je kada smo se videla, mada i porukama, sve vreme
Kako si ga to uznemiravala?Jer mi je rekao da ga ostavim na miru. I obrisao me, ukratko
I to se radi. Ti se zaludela za njega a kada je shvatio da je frka, povukao se. Uci na greskama.Pa nije pokazao da ga ne privlacim. Flertovao je svakojako sa mnom. I onda odjednom ostavi me na miru i obrise me. I od toga je proslo mesec dana - nikom nista
Pa nije pokazao da ga ne privlacim. Flertovao je svakojako sa mniI onda odjednom ostavi me na miru i obrise me. I od toga je proslo mesec dana - nikom nistaVerovatno voli tvoje drustvo ali ga ne privlacis. I toga ima.
Zapravo nije zanskaros. Nije taj lik. Mnogo cudno. A ja u nezgodnoj pozicijiAko mu se ne sviđaš, a flertuje, to znači da on uživa u samom činu flertovanja, čak i ako je besciljno. Možda je ženskaroš kome je flertovanje prešlo u naviku, pa to radi po inerciji sa svim ženama čak i kada nije naročito zainteresovan.
A jes nezgodna xDZapravo nije zanskaros. Nije taj lik. Mnogo cudno. A ja u nezgodnoj poziciji
Daj primer. Mozda se tripujes
Jednom mu je cak uhvatila pogledSad kad šibne primer "otvorio mi je vrata jednom i rekao ćao, kako si drugi put"