Ево ко је опалио топа! Можда!

Zamisli da je pokretnut ozbiljniji stampedo, da deca završe na urgentnom ili još gore

Da li je to vredno tvoje bitke za gospodina Vesića

treba da se utvrdi prvo ko je

meni smrdi na Sorosevce ili na agente CIA i MI6

Njima je u interesu da se pokoljemo

Vucic i ako sve mislim najgore o njemu , nije bio zaintresovan za tako nesto u tom trenutku, nema motiv iz prostog razloga jer bi u slucaju izgibije svi okrivili njega tj policiju.

Motiv je ovde na strani pucista iz Sorosevog tabora po meni

Upravo na N1 zvanično obraćanje miroslava aleksića da r srbija ima DVA topa. Lepo sam rekao jedan snimak kod pozorišta da se narod razmiče od beograđanke do slavije a u drugom snimku da se razmiče na terazijama od slavije prema knez mihailovoj.

Dakle lokacije topova su palata albanija i hotel slavija. Po kretanju ljudi može da se izračuna sa kog sprata ova dva pomenuta objekta.

Očekujem da policija i vojska otkriju teroriste i kazne ili ćemo mi narod da sudimo.

treba da se utvrdi prvo ko je

meni smrdi na Sorosevce ili na agente CIA i MI6

Njima je u interesu da se pokoljemo

Vucic i ako sve mislim najgore o njemu , nije bio zaintresovan za tako nesto u tom trenutku, nema motiv iz prostog razloga jer bi u slucaju izgibije svi okrivili njega tj policiju.

Motiv je ovde na strani pucista iz Sorosevog tabora po meni

+1
Доказ да у државну управу, политичаре и МУП БИА ВС
иду убедљиво НАЈГЛУПЉИ!
јер само убедљиво најглупљи лажу убедљиво најглупље лажи
очекујући да су и други убедљиво глупи као и они

Уместо да су одмах рекли
ДА БИО ЈЕ ТОП И ТО СУ УРАДИЛИ МИ-6 ЦИА
радимо на хватању, они подгрејавају протесте?!

ДА НИЈЕ БИЛО ТОПА ПРОТЕСТИ БИ ЗАМРЛИ!
јер се већ потрошила енергија
ОВАКО ЈЕ ТОП НАПУНИО ЕНЕРГИЈУ ДО ВРХА ПОНОВО!

тупсони тупсонски ШТО сте ТООООЛИКО ГЛУПИ?!
имате ли ГРАМ мозга или само гледате шта НАДЋАЦИ има да изјави??

А О ОВИМ ПОЛИЋАЈЦИМА реч не би више рекао....

Grome,gdje su teorije zavjere?
Ovo je slucaj za tebe.😀

15.03.

= Pun Mesec
= Martovske ide
= 500 dana od pada nadstresnice

= Centralni dogadjaj u smislu konfuzije oko "zvucnog topa" ili cega vec se zbio pazi sad...

NA RELACIJI IZMEÐU...ALBANIJA, MOSKVA I LONDON, HILL...Palata, Hotel, lokacija, hotel...

Zato pitam...zasto Vucevic u ovom svom upitu i pozivu sem FBI I FSB ne pominje i Mi6 ?! :cool:

Jer bitna lokacija je i Hotel Zepter...odakle su sa terase snimali i neki Engleski mediji...

...

+1
Доказ да у државну управу, политичаре и МУП БИА ВС
иду убедљиво НАЈГЛУПЉИ!
јер само убедљиво најглупљи лажу убедљиво најглупље лажи
очекујући да су и други убедљиво глупи као и они

Уместо да су одмах рекли
ДА БИО ЈЕ ТОП И ТО СУ УРАДИЛИ МИ-6 ЦИА
радимо на хватању, они подгрејавају протесте?!

ДА НИЈЕ БИЛО ТОПА ПРОТЕСТИ БИ ЗАМРЛИ!
јер се већ потрошила енергија
ОВАКО ЈЕ ТОП НАПУНИО ЕНЕРГИЈУ ДО ВРХА ПОНОВО!

тупсони тупсонски ШТО сте ТООООЛИКО ГЛУПИ?!
имате ли ГРАМ мозга или само гледате шта НАДЋАЦИ има да изјави??

А О ОВИМ ПОЛИЋАЈЦИМА реч не би више рекао....

BIA DEMANTOVALA TVRDNJE O UPOTREBI ZVUČNOG TOPA NA PROTESTU U BEOGRADU: "Povodom laži Miroslava Aleksića i drugih - niko nije koristio takvo sredstvo"​

Autor:Kurir Web
Pon, 17.03.2025. 14:22h
1

kurirnajnovijavestnovo.jpg

Foto: Kurir

Slušaj vest01:01

Povodom laži saopštenih od strane Miroslava Aleksića i drugih lica o navodnoj upotrebi „zvučnog topa“ na skupu 15.03.2025. godine, Bezbednosno-informativna agencija saopštava da niko nije koristio takvo sredstvo, da od strane pripadnika Agencije angažovanih 15.03. t.g. nije uočeno prisustvo takvog sredstva, nije konstatovan niti zvuk, niti bilo kakvi drugi efekti koje takvo sredstvo proizvodi, niti su naši pripadnici bilo kakve efekte osetili.

Takođe, Bezbednosno-informativna agencija nikada nije ni imala ovakvo sredstvo u svom posedu, ni kroz „preuzimanje iz magacina“, niti na bilo koji drugi način, što samo potvrđuje o kakvim je besprizornim lažima i kakvim beskrupuloznim lažovima reč, spremnim da ovakve laži ciljano iznose.

BIA DEMANTOVALA TVRDNJE O UPOTREBI ZVUČNOG TOPA NA PROTESTU U BEOGRADU: "Povodom laži Miroslava Aleksića i drugih - niko nije koristio takvo sredstvo"​

Autor:Kurir Web
Pon, 17.03.2025. 14:22h
1

kurirnajnovijavestnovo.jpg

Foto: Kurir

Slušaj vest01:01

Povodom laži saopštenih od strane Miroslava Aleksića i drugih lica o navodnoj upotrebi „zvučnog topa“ na skupu 15.03.2025. godine, Bezbednosno-informativna agencija saopštava da niko nije koristio takvo sredstvo, da od strane pripadnika Agencije angažovanih 15.03. t.g. nije uočeno prisustvo takvog sredstva, nije konstatovan niti zvuk, niti bilo kakvi drugi efekti koje takvo sredstvo proizvodi, niti su naši pripadnici bilo kakve efekte osetili.

Takođe, Bezbednosno-informativna agencija nikada nije ni imala ovakvo sredstvo u svom posedu, ni kroz „preuzimanje iz magacina“, niti na bilo koji drugi način, što samo potvrđuje o kakvim je besprizornim lažima i kakvim beskrupuloznim lažovima reč, spremnim da ovakve laži ciljano iznose.
ако је биа рекла...

15.03.

= Pun Mesec
= Martovske ide
= 500 dana od pada nadstresnice

= Centralni dogadjaj u smislu konfuzije oko "zvucnog topa" ili cega vec se zbio pazi sad...

NA RELACIJI IZMEÐU...ALBANIJA, MOSKVA I LONDON, HILL...Palata, Hotel, lokacija, hotel...

Zato pitam...zasto Vucevic u ovom svom upitu i pozivu sem FBI I FSB ne pominje i Mi6 ?! :cool:

Jer bitna lokacija je i Hotel Zepter...odakle su sa terase snimali i neki Engleski mediji...

...
Martovske ide bi trebalo da predstavljaju opasnost po drzavnika.

jasno je na osnovu snimaka da je nešto upotrebljeno...da je u pitanju bila samo panika ljudi bi bežali u smeru suprotnom od izvora panike a na snimcima se vidi jasno da su se svi sklanjali u stranu na trotoare tj. u smeru gde je neprijatan osećaj izazvan time što su upotrebili manji...

e sad to nije verovatno bio zvučni top prevelike snage već nešto manje što može da stane u ranac...mislim da je moguće ovo što @Барышников predlaže da je bio u rancu tipa sa žutom jaknom...

jasno je na osnovu snimaka da je nešto upotrebljeno...da je u pitanju bila samo panika ljudi bi bežali u smeru suprotnom od izvora panike a na snimcima se vidi jasno da su se svi sklanjali u stranu na trotoare tj. u smeru gde je neprijatan osećaj izazvan time što su upotrebili manji...

e sad to nije verovatno bio zvučni top prevelike snage već nešto manje što može da stane u ranac...mislim da je moguće ovo što @Барышников predlaže da je bio u rancu tipa sa žutom jaknom...

не предлажем ја ништа, кажем само АКО ЈЕ БИО ЗВУЧНИ ТОП
а ЂУКА И ИНФОРМЕР КАЖУ ДА ЈЕ БИО,
да би то МОГЛО бити у оном ранцу...који је носио тип са жутом јакном

https://www.ozonpress.net/drustvo/bolesnici-sa-tv-informer-slavili-upotrebu-zvucnog-topa/

1742246781126.png

https://x.com/adv_djukanovic/status...r-djukanovic-zvucni-top-upropasti-revoluciju/

Zaebi. izginuli bi svi i niko ne bi odgovarao. Pisalo bi se o ultranasilnim protestima

da je top o kome svi pričaju a koga nije ni bilo sve umislili e taj top
da je napravio stampedo a pucalo se tim topom koga nije ni bilo
na TRI MESTA resavska, terrazije i cvetni trg
e da se to desilo imali bi sada jedno 5000 dana žalosti
jer bi izginulo stotine i stotine ljudi jer bi se ceo BGD pretvorio u jedan veliki stampedo
gde se ne zna ko gde juri....
sva sreća da je Lončar naredio dežurstvo SVIM bolnicama i domovima zdravlja u subotu!
kao da je znao! da se nešto može desiti!
al sva sreća NIJE!

da je top o kome svi pričaju a koga nije ni bilo sve umislili e taj top
da je napravio stampedo a pucalo se tim topom koga nije ni bilo
na TRI MESTA resavska, terrazije i cvetni trg
e da se to desilo imali bi sada jedno 5000 dana žalosti
jer bi izginulo stotine i stotine ljudi jer bi se ceo BGD pretvorio u jedan veliki stampedo
gde se ne zna ko gde juri....
sva sreća da je Lončar naredio dežurstvo SVIM bolnicama i domovima zdravlja u subotu!
kao da je znao! da se nešto može desiti!
al sva sreća NIJE!
Lepo si se ogradio sa možda. 😄

KO god da NIJE uradio ovo što SE NIJE DESILO
je teška budaletina jer celi svet samo o tome bruji
jer je zanimljivo naprosto za vesti, dobro izgleda!

a povrh svega to što je to ŠTO SE NIJE UPOTREBILO
iskorišćeno na masi MIRNIH LJUDI koji stoje i ĆUTE?!
sa decom, starima, itd...

takva država se baca u koš sa Iranom i Korejom i prekida se
svaki dodir više sa njom, to je neki red stvari...

dakle OVO ŠTO NIJE DESILO zapravo će opasno
a možda I KLJUČNO doprineti promeni srbskog društva...

da nije bilo ovoga čega zapravo i nije ni bilo
protesti bi počeli da zamiru, jer previše dugo traju

ovako su opet se rasplamsali...nema tu pameti mnogo...

Back