Ево ко је опалио топа! Можда!

Prvo nije se desilo
A onda sumnja da je to neko drugi
Znaci sve druge opcije postoje sem da je vlast tendeciozno upotrebila orudje sa namerom
da napravi stetu kao sto ce se i ispostaviti na kraju

шта се бре није десило?
ТОП? ма да....људи полетели онако из досаде, у праву си!

Redari su pobacali prsluke i pobegli kada su videli Miljanovu hordu koja jurca, bez da ih policija zaustavi, a zatim se par stotina metara niže desio udar nečim.Cilj je bilo ili izazivanje nasilja ili prekid protesta. Desilo se ovo drugo. Redari su rekli da ne mogu da garantuju bezbednost, da nemaju poverenja u policiju i povukli studente za sobom. Iza njih su ostali građani koji su ih podržali, ali su se i oni razilazili. Protest je trebalo da traje do 22h, ali je već u 20h bilo manje od pola aktera na ulicama

мени то бацање прслука и даље није јасно, невезано са све остало
оставили грађане на цедилу дословце
ал то нема везе са овом темом ал има везе са блоакдерима
да ће на прву невољу побећи и рећи ај воздра одосмо ми сад!

Redari su pobacali prsluke i pobegli kada su videli Miljanovu hordu koja jurca, bez da ih policija zaustavi, a zatim se par stotina metara niže desio udar nečim.Cilj je bilo ili izazivanje nasilja ili prekid protesta. Desilo se ovo drugo. Redari su rekli da ne mogu da garantuju bezbednost, da nemaju poverenja u policiju i povukli studente za sobom. Iza njih su ostali građani koji su ih podržali, ali su se i oni razilazili. Protest je trebalo da traje do 22h, ali je već u 20h bilo manje od pola aktera na ulicama
Nisi pratio kamere, veliki deo se preselio nazad ispred skupštine.

tu "nevolju" je izazvala vlast koriscenjem nehumanog orudja na mirne gradjane

Elem, Hofmane poznajem već bar 2 decenije. Vlast je baš nisko pala oslanjajući se na njih. Teški balvani
Zamena za belivukove ćevape od ljudskog mesa.

Screenshot_2025-03-16-23-33-16-449-edit_com.hsv.freeadblockerbrowser.jpg

Ако тема није по правилнику, бришите, јер се бави јавним прозивањем "небитних" ликова, тј упућивањем да су баш они МОГУЋИ опаљивачи топа.
Ако јесте, нек стоји....а отварам посебну, у односу на већ постојећу јер сматрам да је битна да се издвоји.
Ево је слична али мислим да ова је још битнија...
https://forum.krstarica.com/threads/nije-policija-nije-vojska-ko-je.1025248/

1. Дакле, тој звуковни топ, може бити од 300-500W снаге па до 2-3000W па и више.
Ови малецни се негде могу купити јавно за растеривање разних гамади и штеточина
дакле нису баш 100% забрањени, јесу ови војни велики наравно
ал ови мали су доступни, гуглајте, има да се наручи потпуно јавно.

2. Председник је рекао да би било 10 000 повређених да је стварно коришћен топ
и јесте било би, да је коришћен профи службени а не прдавац oд 300-500W
Ови над којима је испаљен топ и нису имали неке повреде тј никакве
баш онако како прдавац делује, да отера животиње, а не и да повреди или горе нешто.

3. Да је у питању велики топ било би потребно ВОЗИЛО из тј СА кога би био испаљен
и то возило би сви видели, и усликали, а возила нема!
дакле 100% је коришћен прдавац који сваки "мађар" са купујемпродајем може да увезе.

4. топ делује ПРАВОЛИНИЈСКИ дакле реч је о усмереном звуку, који се расипа врло мало
тј сноп је угрубо од 15-30 до 45 степени опет зависи од модела уређаја.
И наравно ИСПРЕД, логично, иза њега као да ништа није било
а исто тако потребна је одређена дужина да се зрак рашири опет зависи ал од 10м-25м
зависи од модела.

5.И ту смо полако стигли до момка у ЖУТОЈ ЈАКНИ СА КОЦКАСТИМ ПЛАВИМ РАНЦЕМ.
Гледајте видео 1, који стоји, ранац држи на поду, и ЧИМ је опаљен топ, ставља га на леђа.
То се поклапа врло чудно са налетом ових студената који бацају прслуке???
да ли је то био знак за опаљивање топа? немам појма...ако је цела претпоставка тачна уопште.

6. Топ је опаљен, он се врти сад са ранцем на леђима 4мин, нешто безвезе и прилазе му 2-3 лика
са потпуно удаљених тачака, који се до тада нису познавали.

7. У време опаљивања топа он звиждуће и држи руке у џеповима, уопште га не занима
онај доле стампедо у покушају?! као да не види, него блене тамо у улицу у мрак.

ко год да је га опалио, лични мој утисак је да је стампедо био циљ, али сва срећа није успело...
где би можда тај стампедо налетео на кордон жандармерије?! рецимо? ко зна....

ево погледјте снимак, бај у жутој јакни и са плавим ранцем, је у сред екрана...малко горе десно
значи врти се око торбе на земљи пола минута и онда је качи на леђа после опаљивања топа!
а садржај коцкасти врло чудан за посету протестима, је баш величине малих звучних топова

8. деловање топа свакако почиње око 5-10м испод овог дебелог у жутој јакни
иза те линије деловање нема!

9. да ли сам у праву? не знам, просудите и сами, погледајте, све је могуће!

10. између овог упада студената блокадера и овог топа постоји тачна временска усклађеност
у секудну! случајно или не? незнам ни сам....

Нама се шиФтарски терориста ономад довукао до Лознице да рокне пандура, толико о нама....

снимак битни је БРОЈ 1 на куриру! а има и на информеру! хахахах

ево снимка, на овом линку, снимак број 1.

https://www.kurir.rs/vesti/politika...tra-beograda-o-navodnoj-upotrebi-zvucnog-topa

Pogledajte prilog 1698888
ja ipak tipujem da je to bio middle-range air vortex
jer na snimku id Srbin INFO počinje ljuljanjem njihove opreme i hvatanje jadra kako se povija granje

a oni mutavi oa znaju da snime granje a onda počinju o zvučnim topu

drago mi je da smo demistifikovali za manje id 24h :D

hvala moderatorima, supermoderatorima i adminima što me nisu isključili danas, eto i vi ste zaslužni za brze rezultate ustrage :D

Ljubi vas Stojko i ljubite Stojka svog :D

шта се бре није десило?
ТОП? ма да....људи полетели онако из досаде, у праву си!
I meni je to cudno. Valjda su trebali da sacekaju da se prvo masa razidje a i rekli su da poseduju neke plave baklje za taj slucaj, na TV sam slusala. Zasto ih nisu upalili pa cekali dok se narod razidje? Pa tek onda skinuli prsluke?

I meni je to cudno. Valjda su trebali da sacekaju da se prvo masa razidje a i rekli su da poseduju neke plave baklje za taj slucaj, na TV sam slusala. Zasto ih nisu upalili pa cekali dok se narod razidje?
Voleo bih tebe da vidim da pališ plavu baklju i čekaš nešto, dok ka tebi jurca Miljan Hofman sa svojom hordom. Jako ste smešni. Ali jako

Top pa top. To je običan ali skuplji usmereni zvučnik visoke snage. Emitovali su zvuk tj huk AVIONA i rakete obrađen naravno. Ja sad da ti pustim 100 vati odjednom skočio bi na drvo.
Može da se emituje bilo kakav zvuk ili sirena visoke frekfencije.

Ovo što su oni uradili je nečoveštvo čemu su radikali skloni.

Dakle mora da se identifikuju majmuni koji su doveli ljude u opasnost da se polome i izginu.

NA ROBIJU AV RAZBOJNIKE!
seri seri moj golube beli :D

kucaj air vortex a ostalo su planske dezinformacije i gomila psiho slučajeva koja bi volela da bude neka opaka naprava upotrebljena od režima

lud ili ne tek AV bi time sam sebi presudio da je koristio

loša plesna koreografija hop levo hop desno i mutava TV ekipa koja hvata granje a onda zaključuje da je to zvučni top samo eto bez zvuka, valjda sa prigušivačem a ne kažu da je ventilator?

Ko je to Miljan Hofman i sta je on? Nisam videla jurcanje neke posebne grupe na snimku, vec razdvajanje naroda u 2 dela kao stampedo.
Miljan Vidović Hofman. Bivši proslavljeni MMA borac. Danas čovek u svetu kriminala. Vlast njega i brata angažovala da sa svojom grupom umlate poljoprivrednike u Pančevu, što su ovi uspešno obavili. Nakon toga su mislili da rade za državu, te su počeli da reketiraju i matretiraju privrednike. Javno su se snimali. Koorčili se. Nakon toga bili uhapšeni , pa pušteni. Danas vode paravojnu formaciju krimosa. Bili su angažovani da naprave srranje na ovim protestima u beogradu i naoružani su raznim hladnim oružjima. Sa tim oružjima su stojali uz policiju. Policija im nije smela ništa. U jednom momentu, policija se sklanja i pušta ih da jurnu na protest. To je bio početak kraja istog. Dotičnog vođu, njegovog brata Ljubana i njihovog šefa Petra, poznajem decenijama. Jadna je srpska vlast ako je na njih spala

I meni je to cudno. Valjda su trebali da sacekaju da se prvo masa razidje a i rekli su da poseduju neke plave baklje za taj slucaj, na TV sam slusala. Zasto ih nisu upalili pa cekali dok se narod razidje? Pa tek onda skinuli prsluke?
na kom tv-u si čula to za plave baklje?
inače, ja sam videla plavu baklju sinoć kada smo krenuli nazad ka ćacilendu i niko na nju nije reagovao
a pošto kažeš da je ta info bila i na tv-u verovatno je puštena kao još jedan pokušaj zastrašivanja od strane vlasti i izazivanja panike

Miljan Vidović Hofman. Bivši proslavljeni MMA borac. Danas čovek u svetu kriminala. Vlast njega i brata angažovala da sa svojom grupom umlate poljoprivrednike u Pančevu, što su ovi uspešno obavili. Nakon toga su mislili da rade za državu, te su počeli da reketiraju i matretiraju privrednike. Javno su se snimali. Koorčili se. Nakon toga bili uhapšeni , pa pušteni. Danas vode paravojnu formaciju krimosa. Bili su angažovani da naprave srranje na ovim protestima u beogradu i naoružani su raznim hladnim oružjima. Sa tim oružjima su stojali uz policiju. Policija im nije smela ništa. U jednom momentu, policija se sklanja i pušta ih da jurnu na protest. To je bio početak kraja istog. Dotičnog vođu, njegovog brata Ljubana i njihovog šefa Petra, poznajem decenijama. Jadna je srpska vlast ako je na njih spala
Prvi put cujem za njih i za tako nesto. Da li imas neki snimak ili sliku?

na kom tv-u si čula to za plave baklje?
inače, ja sam videla plavu baklju sinoć kada smo krenuli nazad ka ćacilendu i niko na nju nije reagovao
a pošto kažeš da je ta info bila i na tv-u verovatno je puštena kao još jedan pokušaj zastrašivanja od strane vlasti i izazivanja panike
TV Insajder.

Dakle nije zastrasivanje, prilicno su objektivno izvestavali, stavise, imam utisak da su na strani studenata.

Poslednja izmena:
Ko je doveo Hofmana da bije poljoprivrenike u Pančevu. Ko ga je doveo 15.03. On tvrdi da ga je zvao Novak Nedić. Država. Ti tvrdiš da nije. Ja Hofmana znam 20 god. Znam i Nedića. Ti znaš svoju babu. Ti mene ubeđuješ u nešto :lol:
Idi da crtaš zeca u prirodnoj veličini
Ti ne znas ni koliko studenata ima u ovoj zemlji, molim te ne mastaj vise, ne poricem da nema kriminala u ovoj zemlji, ima, ali da radi sa vlascu, veliko je pitanje.

I da odmah kazem, ako je to tacno, sve ce jednom izaci na videlo i biti procesuirano, ali nisu sada tema tvoja "poznanstva" i tvoja nagadjanja.

Ti ne znas ni koliko studenata ima u ovoj zemlji, molim te ne mastaj vise, ne poricem da nema kriminala u ovoj zemlji, ima, ali da radi sa vlascu, veliko je pitanje.

I da odmah kazem, ako je to tacno, sve ce jednom izaci na videlo i biti procesuirano, ali nisu sada tema tvoja "poznanstva" i tvoja nagadjanja.
Znam više od tebe. O svemu. To je dovoljno.

Back