Evo kako žena da vas voli.

Pa za mene je to biciklizam po beogradu, srbiji, azurnoj obali. Hehe Pa žene vole mora, ne znam, da se družimo, gledamo filmove, izlazimo, izleti, šetnje, uglavnom je isto kod svih, osim kod mene. Znači, provodi, izlasci, putovanja, kao da mora uvek nešto da se dešava. Ako ne to onda da ofarba kosu ili da se ošiša. Manija gonjenja. Ja volim i mir i avanturu sa biciklom. Ali one hoće kola...itd. Bla, bla, bla. Haha
Ili da peremo kupatilo svaki dan. Haha A ako ne, onda pije alkohol. Užas. Hehe

Pa za mene je to biciklizam po beogradu, srbiji, azurnoj obali. Hehe Pa žene vole mora, ne znam, da se družimo, gledamo filmove, izlazimo, izleti, šetnje, uglavnom je isto kod svih, osim kod mene. Znači, provodi, izlasci, putovanja, kao da mora uvek nešto da se dešava. Ako ne to onda da ofarba kosu ili da se ošiša. Manija gonjenja. Ja volim i mir i avanturu sa biciklom. Ali one hoće kola...itd. Bla, bla, bla. Haha
Ili da peremo kupatilo svaki dan. Haha A ako ne, onda pije alkohol. Užas. Hehe

Mislim da većina ovoga nije sadržaj zanimljiv ženi ali dobro. More, Azurna obala i izlasci, možda.
Ali to svakako potvrđuje ono odakle je razgovor i počeo - žena se ne zaljubljuje u tebe nego u ono što ti predstavljaš. U tvoj "sadržaj". Ženska ljubav je jednostavno totalno uslovljena i površna.

Možeš li mi definisati mušku ljubav?

Ja sam o tome više puta pisao, samo žena, dete i kućni ljubimac se vole bezuslovno. Muškarac se voli samo na osnovu onoga što nekome može da priušti.
Muškarcu nije bitno da li ta žena radi u trafici ili je direktorka neke strane firme. Da li je inženjerka ili kasirka u Maksiju. Da li je sa Dorćola ili iz Babotinca. Koji su njeni hobiji, da li ima i kakvo joj je društvo, navike i slično. Ženama muškarci najviše zameraju promiskuitet ali čak i takva žena lako može da nađe muškarca koji će je stvarno voleti jer su mnogi skloni čak i to da zanemare.
Muška ljubav prema ženi je mnogo dublja i trajnija. To potvrđuje i prilično ekstremna činjenica za koju ću se složiti da nije pohvalna ali, evo, ja znam za broj ljudi koji su izvršili samoubistvo zbog neuzvraćene ljubavi a baš nikada nisam čuo da je to uradila neka žena. Naravno, nikako ne pokušavam da kažem da bi to i trebala da radi.
Ženi koja je odbijena treba par dana da možda nađe drugog i svakako će na to eventualno odbijanje gledati površno dok je kod muškarca to drugačije.
Takođe, muškarac nikada neće koristiti naklonost neke žene tako što će je držati blizu sebe i koristiti njenu slabost zarad ličnih interesa što žene često rade. U vidu neke podrške, slušanja njenih problema, raznih vrsta pomoći, korišćenja njegovih mogućnosti i naklonosti ka njoj i slično a onda će se vratiti bivšem koji sa njom igra igrice i kojeg zabole za nju i njene probleme. Jer, kao što rekoh, njoj neko u životu mora da pravi haos da bi ga ona "volela" dok muškarac kod žene želi da oseti da mu ona donosi mir, nežnost i emociju.

Muška ljubav prema ženi je mnogo dublja i trajnija. To potvrđuje i prilično ekstremna činjenica za koju ću se složiti da nije pohvalna ali, evo, ja znam za broj ljudi koji su izvršili samoubistvo zbog neuzvraćene ljubavi
Теби је то доказ дубоке и трајне љубави?

Узимаш ли у обзир друга могућа објашњења? Нпр. да се ради о неспособности да се прихвати губитак?

Ja sam o tome više puta pisao, samo žena, dete i kućni ljubimac se vole bezuslovno. Muškarac se voli samo na osnovu onoga što nekome može da priušti.

Ни с овим се не бих сложио.

Нико ништа не воли безусловно. То је привид који настаје када перципирана потенцијална корист није очигледна.

Људи су јако склони нечему што се зове "аргумент из незнања". "Не видим доказ да постоји, дакле, не постоји."

Наравно, то не значи да разлика не постоји.

Теби је то доказ дубоке и трајне љубави?

Узимаш ли у обзир друга могућа објашњења? Нпр. да се ради о неспособности да се прихвати губитак?

Naveo sam već da je to ekstrem i da to ne treba raditi, naravno. Ali na neki način svakako jeste dokaz. Jer, da bi neko tako nešto uradio, potrebno je baš mnogo. I na neki način, da pokazuje dubinu nečije ljubavi.
Bez ikakve želje da romantizujem tako nešto.

Ни с овим се не бих сложио.

Нико ништа не воли безусловно. То је привид који настаје када перципирана потенцијална корист није очигледна.

Људи су јако склони нечему што се зове "аргумент из незнања". "Не видим доказ да постоји, дакле, не постоји."

Наравно, то не значи да разлика не постоји.

Praksa govori drugačije. Mnogi se zavaravaju.

Naveo sam već da je to ekstrem i da to ne treba raditi, naravno. Ali na neki način svakako jeste dokaz. Jer, da bi neko tako nešto uradio, potrebno je baš mnogo. I na neki način, da pokazuje dubinu nečije ljubavi.
Bez ikakve želje da romantizujem tako nešto.
Потребно јесте много али не нужно "много љубави".

Back