Skafander
Poznat
- Poruka
- 9.688
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

De se kupuju ove stvari?

a novcanik..........to si zaboravio ?
Pa to sve što doživljava je kad vidi količinu novca u novčaniku. Hahaa novcanik..........to si zaboravio ?
Волим ове поруке. Тачно знам да није јебо никад.
pa tako kazi...........sad mi je lakse.Pa to sve što doživljava je kad vidi količinu novca u novčaniku. Haha
Ako nećeš da me odbiješ zbog para onda drugog razloga nemaš. Znači vodiš me u mek? HehePa da... kada žena odbije muškarca on kaže da je to zbog para. Drugog razloga nema.
pa jel nije tako ? To cela muska globalna populacija zna pa se zato tolko i otima za pare, vile, moc, .............Pa da... kada žena odbije muškarca on kaže da je to zbog para. Drugog razloga nema.

Da, izaberi igračkicu u Hepiću.Ako nećeš da me odbiješ zbog para onda drugog razloga nemaš. Znači vodiš me u mek? Hehe
Jeste, svaki muškarac radi samo da bi ženi udovoljio. Nema svojih želja i težnji.pa jel nije tako ? To cela muska globalna populacija zna pa se zato tolko i otima za pare, vile, moc, .............
ja licno, sve sto radim u zivotu radim za lepsi pol...............sta ce mi i Aston Martin i jahta i apartman u Monaku..............ako mi to zenski narod ne vidi ?Jeste, svaki muškarac radi samo da bi ženi udovoljio. Nema svojih želja i težnji.
Oh, kakva si ti emotivna i nesebična muška duša!ja licno, sve sto radim u zivotu radim za lepsi pol...............sta ce mi i Aston Martin i jahta i apartman u Monaku..............ako mi to zenski narod ne vidi ?
Samo da mi daš karticu da platim, koji ti je Pin...?Da, izaberi igračkicu u Hepiću.

Pa ko bi se dobrovoljno borio sa takvim predrasudama?!Pa ne mogu da joj kupim dok mi ne da karticu. Haha Pin joj je o k i o. HeheSkafander, dok joj ne kupis 101 ruzu ne vredi nista da joj pricas.![]()