- Poruka
- 19.734
Naš prijatelj AI budno prati šta se dešava na ovom ptf-u.
Poslao nam je sličicu...
Meni je dopada...
A, vama?
Poslao nam je sličicu...
Meni je dopada...
A, vama?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam kako oni izgledaju...Ko Jehovini Svedoci.
Uniformisano...Ne znam kako oni izgledaju...
Misliš da ovde nisi uniformisan?Uniformisano...
"E, neću da ti kažem, ćelavi", hahahah
Ne, ja svoje stavove iznosim otvoreno a ne po nekom kodu ili naredjenju, i cesto znam da budem na ivici banovanja.Misliš da ovde nisi uniformisan?
Bolje budi na Marici, nego na ivici, hahahhNe, ja svoje stavove iznosim otvoreno a ne po nekom kodu ili naredjenju, i cesto znam da budem na ivici banovanja.
Soradze iskvari te forumBolje budi na Marici, nego na ivici, hahahh
Moram malo i ja da lajem, ne samo vi, hahahahSoradze iskvari te forum
Mora da ima neki izduvni ventil, ne valja covek sve da drzi u sebi i da se uvek snebiva.Moram malo i ja da lajem, ne samo vi, hahahah
Ima i ono: s kim si, taki si...Mora da ima neki izduvni ventil, ne valja covek sve da drzi u sebi i da se uvek snebiva.
Ustvari, ja sam uvek za iskorak u DOBRO. Smatram da se ovde možemo šaliti, igrati i da to ne treba nikom da smeta... naprotiv.Mora da ima neki izduvni ventil, ne valja covek sve da drzi u sebi i da se uvek snebiva.
Meni ne smeta.Ustvari, ja sam uvek za iskorak u DOBRO. Smatram da se ovde možemo šaliti, igrati i da to ne treba nikom da smeta... naprotiv.
jbt ti (i AI) ste potpuno u pravu - ovo je sekta KrstariceKo Jehovini Svedoci.
Al dobro ovo je Pozoriste i Knjizevnost ne odnosi se na ceo Forum.jbt ti (i AI) ste potpuno u pravu - ovo je sekta Krstarice
Pozoriste i Knjizevnost samo za sebe, nekom normalno, nekom vrlo vrlo upitno. Al' takva je trenutna vlas' u sekti.Al dobro ovo je Pozoriste i Knjizevnost ne odnosi se na ceo Forum.
Cuj pozoriste i knjizevnost hehe.
Naš prijatelj AI budno prati šta se dešava na ovom ptf-u.
Poslao nam je sličicu...
Pogledajte prilog 1656291
Meni je dopada...
A, vama?
Ја ћу да будем банован због тебе, то је у духу хришћанстваNe, ja svoje stavove iznosim otvoreno a ne po nekom kodu ili naredjenju, i cesto znam da budem na ivici banovanja.
bolje na marici (koja se razume) nego U marici!Moram malo i ja da lajem, ne samo vi, hahahah
Ko su ostale glavonje?