Quantcast

Ево како функционишу НАТО ботови у Србији и како да их препознате

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Mackich

Domaćin
Poruka
3.014
За ову анализу смо користили јавно доступне податке, коментаре , твитове, објаве, текстове у којим смо налазили шаблоне, фразе које се понављају . Фразе речи и поступке које смо изнели овом тексту су производ десетина хиљада текстова, објава и коментара. (у прилогу достављамо пронађене шаблоне).
Коришћени алати: Rapidmainer,Tableu 2020, NLP Monkeylearn text mining,
“Није само оружани напад на једну земљу рат. Постоји гори напад од сваког оружја, а то је пропаганда којом се народ убеди да је добро бити роб, да све његово не ваља да је лош, глуп; да неко други треба да се стара о њему, његовој деци, породици, његовом богатству или богатству земље. Када постанете „срећни роб“ касно је, то је горе од сваке смрти”

Напад на трећу линију одбране: српски идентитет:
Међународно истраживање о самопоштовању изведено је на узорку од 16.998 људи из 53 нације, а објавило га је Америчко удружење психолога 2005. године упитник укључује ставове о индивидуалној личности, о својој нацији и о осталим нацијама. Истраживање је показало да је Србија међу најсамопоштованијим нацијама, испред Сједињених Америчких Држава (6. место) и Јапана (последње место), и већина нација, укључујући и Србе, слаже се са тим..

https://srbin.info/drustvo/evo-kako-funkcionisu-nato-botovi-u-srbiji-i-kako-da-ih-prepoznate/

Има ли новца за пиве? Чујем да че Амери да режу буџет за ботове тако да почните да купујете гајбице.
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.