Ево још једног посла за Ивицу Дачића - разби још једну мафију Ивице!

Да ли би Ивица требао муњевито да реагује

• Наравно

• Ма нек'се и он мало лати 'армонике

• ни случајно, у ово је сигурно умешана музичка мафија Млађе Динкића

• Што би се машао, хармоникаши су као и наша држава, свирају како други заповеде

• Спаси Србију и ... Борисе и Иивце

• нешто друго

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

vracaracc

Buduća legenda
Poruka
38.315
Harmonikaška mafija namešta takmičenja!

Harmonikaš Goran Davidović iz Beograda tvrdi za Press da u Srbiji postoji harmonikaška mafija, koja godinama namešta takmičenja!

KO TO TAMO SVIRA...Harmonikaš Goran Davidović
Goran Davidović kaže da su na većini takmičenja koja se u Srbiji organizuju pod okriljem lokalnih samouprava uglavnom isti članovi žirija!

- Radi se o klanovima koji uzimaju veliki novac za učešće u žiriju i to veći od nagrada koje se daju pobednicima! Ovo što se radi je kriminalno! Verovali ili ne, ali u Srbiji postoji i harmonikaška mafija! To odgovorno tvrdim - kaže Davidović, koji je inače majstor harmonike, i dodaje:

- Na ovogodišnjem takmičenju za prvu harmoniku u Sokobanji bilo je mnogo nepravilnosti. Devojka koja je pobedila ćerka je biznismena koji organizuje harmonikaška takmičenja u Nišu! Zanimljivo je da njen otac na ova takmičenja uvek dovodi iste članove žirija! Ova ekipa je za svoj rad u Sokobanji primila 120.000 odnosno 100.000 dinara na ime honorara, što je više od nagrade koja je pripala pobedniku takmičenja!

- Predložio sam da moja firma nagradi sa 100.000 dinara pobednika, kao i da se o mom trošku obezbede voda i bezalkoholni napici. Pozvao sam ih da mi dostave svoje predloge o organizaciji, i oni mi nisu odgovorili. Kada sam izrazio neslaganje sa izbegavanjem odgovora, predsednik opštine naveo je da nije moj poštar i agent i da će prekinuti komunikaciju sa mnom - priča ogorčeno Davidović.

Davidović tvrdi da je zajedno sa još nekoliko harmonikaša 8. oktobra napustio takmičenje u Topoli kada je saznao da su u žiriju opet isti ljudi!

- Nakon svakog takvog takmičenja, u kojem isti ljudi učestvuju u žiriju i ocenjuju takmičare, nastaje revolt ostalih učesnika, prezir i podsmeh javnosti. Na ovim takmičenjima nisu ni definisani muzički kriterijumi ocenjivanja, što stvara prostor za manipulaciju javnosti i privilegovanje pojedinih takmičara. Možete samo da zamislite kako se oseća na desetine mladih koji se marljivo pripremaju za ova takmičenja - kaže Davidović.

Prema njegovim rečima, samouprava ovog grada odbila je predlog da i on bude donator nagrada na takmičenju, kako bi ovu manifestaciju poštedeo bruke.

HARMONIKA.jpg

ОН СВИРА *****,
тако да га ови 'армоникаши не занимају!

немој тако...можда и ту постоји неко коферче.

Емотивно је везан за багаж разних облика и величина.

Back