u pitanju je moj brat od tetke i negova cura.bili su oko tri godina zajedno,i njoj doslo vreme da studira i ode ona za nis,a on ostade u leskovcu.veza je funkcionisala cas ovako cas onako.ona place kao nedostaje joj,i igrom slucaja podje on kod nje u nisu da je vidi i iznenadi,bez najavljivanja.stigao na vrata i zvoni,niko ne izlazi dva tri minuta.zove on telefonom i ona se javlja u stanu.kaze on njoj kao otvori tu sam ispred vrata,sto ne otvaras.sledi-otvara vrata ono klasika poljubac,ulazi u dnevnu sobu i ima sta da vidi,tip sedi unutra.sledi upoznavanje,kaze ona ovo je moj momak njemu,a burazeru kao ovo je moj drug.on sedi na krevetu i jastuk pored njih.brat je upao u agresivu i kaze njoj kao ko ce izaci napolje on ili ja.ona pocinje pricu kao nije ono sto mislis to je moj drug i kaze njemu kao idi kuci,a on kao jos se i naljutio sto mu to kaze.moj brat u tom trenutku vadi svoj sluzbeni pistolj i natera i njega i nju da se skinu goli,njemu opali par samara i izbaci ga napolje,to je bilo snji da se ja piutam mucio bi ga malo vise,dolazi njegova cura na redu,place govori kao nije bilo nosta izmedju njih,zaboravio sam da kazem da je bilo negde oko pola sata posle ponoci,mislim kad je on upao u stan.nastavljam ona place prilazi ljubi ga,mazi,da skratim,kaze on njoj kao ok hvala ti ovo je kraj,ona pocinje sve jace da place,prica kako ga voli,pocinje da ga skida,odrade i to pojebe on nju,izjebe je kao zadnju kurvu,na krajuona ga ispracuje do vrata ono bez garderobe,on je izbaci u hodniku,uzme kluc,zakljuca spolja ostavi je ispred vrata i ode.zvala ga je posle toga non-stop,place hoce da se pomire,ali od toga nije bilo nista.sta vi mislite jer postupio ok,to mu se stvarno desilo.KOMENTAR DA CUJEM