Ево ја жене тражим савет...

Каже ли она да јој је лоше са њим?
Да јој треба помоћ?

Већина људи тако гради своју везу, на кукању и бескрајном препуцавању.
Можда је њој то потребно, можда не би остала са неким ко није такав..
Ти дођеш једном у 6 месеци и чини ти се да је она несрећна. А можда само воли да кука. :sad2:

Е људи овако, свако је рекао своје мишљење, у реду, хвала вам.
Ја заиста нисам мислила ништа лоше, занимало ме је туђе мишљење, и не видим шта је лоше у томе.
О томе да ли волим или не волим да се мешам у туђ живот, заиста немам велико шта да кажем. Заболе ме шта људи раде, док не видим да мени јако блиске особе пропадају због других људи. А како је она и млађа од мене, а знам да овде има старијих особа, мислила сам да неко можда има шта и рећи.
Изнела сам своје мишљење о њему, то је МОЈЕ, и не видим зашто га не бих смела имати. Не мислим да се људи морају сложити са тим.
Ја сам вама покушала на брзака да изнесем пар ситница, и да вас питам за савет КАКО ЊОЈ МОГУ ПОМОЋИ, и нисам очекивала да сви мислите што и ја што се тиче раскида..
Али добро, није ни битно, заиста нисам имала лошу намеру, али ако ви то тако видите, онда ме не морате ни саветовати... Нити ми се правда нити ми се свађа...
Поздрав свима:hvala:

izgleda da se ni tvoja drugarica ne slaže sa tvojim mišljenjem
čim je sa njim
a ona, iako je mlađa od tebe...ima svoju glavu, pa nek je koristi

Драге моје форумашице, ево мене са другом темом. Овај пут нема везе са кондомима:rumenko::mrgreen:

Дакле овако. Моја најбоља другарица има јако дугу везу (око 3 године) са једним МОРОНОМ (по мени). Он њу заиста психички терорише, раскида кад му год падне на памет, и онда је зове и бла бла бла...
Моје мишљење је да раскине, јер који ће јој К такав мајмун, али она не зна како јер је довољно да јој он напише да је воли и пуффффф....

Сада ја вас да питам, како ја њој могу да помогнем, и како је најбоље прекинути нешто у чему заправо ти губиш саму себе (јер заиста губи)...

Молим вас без ружних коментара :hvala:

Фалааа :heart::heart::heart:

jbttt-e
jel se znamo? :lol:

Ja sam se mojoj najboljoj drugarici toliko uplela u zivot i vezu da je u jednom trenutku bilo ili on ili ja. Naravno onda sam spustila loptu, ali ipak ju je to nateralo na razmisljanje. Rakinuli su posle par meseci i ona mi je bila do neba zahvalna sto sam joj ovorila oci. Nije bila singl ni tri-cetiri meseca i naisao je njen sadasnji decko za koga ce da se uda, uz moj blagoslov, i koji je klasa u onosu na predhodnog. Decko je obrazovan, ima manire, tretira je kao princezu...kad je raskinula sa onim likom ispostavilo se da su svi bili protiv njega, ali niko nije hteo da se mesa. Jaki su oni prijatelji :roll: kad je dobro sve je ok, kad prigusti-shhhhush...

:sad2:

Е људи овако, свако је рекао своје мишљење, у реду, хвала вам.
Ја заиста нисам мислила ништа лоше, занимало ме је туђе мишљење, и не видим шта је лоше у томе.
О томе да ли волим или не волим да се мешам у туђ живот, заиста немам велико шта да кажем. Заболе ме шта људи раде, док не видим да мени јако блиске особе пропадају због других људи. А како је она и млађа од мене, а знам да овде има старијих особа, мислила сам да неко можда има шта и рећи.
Изнела сам своје мишљење о њему, то је МОЈЕ, и не видим зашто га не бих смела имати. Не мислим да се људи морају сложити са тим.
Ја сам вама покушала на брзака да изнесем пар ситница, и да вас питам за савет КАКО ЊОЈ МОГУ ПОМОЋИ, и нисам очекивала да сви мислите што и ја што се тиче раскида..
Али добро, није ни битно, заиста нисам имала лошу намеру, али ако ви то тако видите, онда ме не морате ни саветовати... Нити ми се правда нити ми се свађа...
Поздрав свима:hvala:
A Што то једноставно не питаш њу? Питај је лепо можеш ли јој икако помоћи - па ћеш чути једини прави одговор!
И наравно: уколико поштујеш своју другарицу - поштоваћеш и њено мишљење! :)

Koliko puta sam pomislila da se neki dečko ne odnosi prema mojoj drugarici kako treba :) Ali da joj daješ savete da ga ostavi, u većini slučajeva ne vredi, samo će na kraju da te izbegava, jer ti imaš nešto protiv njenog dečka.:roll: Zato od sad samo površno "Kako vam je u vezi?" "Dobro." "Super." Kad kod nje bude sazrela odluka da ga ostavi, uradiće to bez imalo muke i premišljanja.
Možeš da joj kupiš knjigu Zašto muškarci vole kučke, Šeri Argrov - shvatiće poentu :ok:

Сада ја вас да питам, како ја њој могу да помогнем, и како је најбоље прекинути нешто у чему заправо ти губиш саму себе (јер заиста губи)...
t:

Mozda joj on pruza finansijsku sigurnost,
mozda zna nesto o njoj kompromitujuce cime je ucenjuje,
mozda je dobar u krevetu,
mozda je ona mlada i neiskusna, uz to sa malo licnog samopostovanja pa se zaljubila( sto nece jos dugo da je drzi , ako je tako),
mozda nije mlada i neiskusna, ali je hvata kriza srednjih godina kad su depresija i neartikulisani ispadi cesci nego u pubertetu, a sposobnost adaptacije i promene svedena na minimum ( ali i to ce valjda brzo da prodje? ),
mozda je on za nju nekad ucinio nesto vazno i njoj jako znacajno pa oseca obavezu prema njemu,
mozda se takav covek uklapa u njen model idealnog muskaraca u kom slucaju mogu samo da ti kazem: s lepim si se drustvom uhvatila.

Mozda joj on pruza finansijsku sigurnost,
mozda zna nesto o njoj kompromitujuce cime je ucenjuje,
mozda je dobar u krevetu,
mozda je ona mlada i neiskusna, uz to sa malo licnog samopostovanja pa se zaljubila( sto nece jos dugo da je drzi , ako je tako),
mozda nije mlada i neiskusna, ali je hvata kriza srednjih godina kad su depresija i neartikulisani ispadi cesci nego u pubertetu, a sposobnost adaptacije i promene svedena na minimum ( ali i to ce valjda brzo da prodje? ),
mozda je on za nju nekad ucinio nesto vazno i njoj jako znacajno pa oseca obavezu prema njemu,
mozda se takav covek uklapa u njen model idealnog muskaraca u kom slucaju mogu samo da ti kazem: s lepim si se drustvom uhvatila.

Замало да дам репутацију за овај пост....а онда прочитах последњу реченицу.....:confused:

Драге моје форумашице, ево мене са другом темом. Овај пут нема везе са кондомима:rumenko::mrgreen:

Дакле овако. Моја најбоља другарица има јако дугу везу (око 3 године) са једним МОРОНОМ (по мени). Он њу заиста психички терорише, раскида кад му год падне на памет, и онда је зове и бла бла бла...
Моје мишљење је да раскине, јер који ће јој К такав мајмун, али она не зна како јер је довољно да јој он напише да је воли и пуффффф....

Молим вас без ружних коментара :hvala:

Фалааа :heart::heart::heart:

Hm..ima ljudi kada vide da im se može budu pravi gownari...ali kad dobiju pedalu onda tek vide šta su uradili.Nemoj se mešati na kraju ćeš samo ti ostati grbava.

E, ovako:
1. zna ona vrlo dobro da on nije za nju, nema potrebe to da joj bilo ko prica
2. problem je u tome sto ona njega voli i zato ne zeli da ga ostavi
3. ti mozes da joj punis glavu 24h, mozda joj nesto na jedno uvo udje, ali vrlo je verovatno da ce na drugo da izadje
4. ne bih ti savetovala da je previse opterecujes, moze da pomisli da si ljubomorna (eh da da, zaljubljenost je to ipak...)

Moj savet je sledeci: kao dobar prijatelj, sto verujem da jesi, pokusaj da joj istaknes razloge zbog kojih on nije za nju i reci joj da ne zelis da se mesas, ali eto to je tvoj neki dobronameran savet...I ti si svoje ispunila. Ukoliko ti se ona obrati posle za neki savet u vezi voljenog decka, budi tu i opet joj daj isti savet i jos milion puta ako treba, ali samoinicijativno nemoj previse da je gusis jer ces je samo nervirati. Dovoljno je njoj stresova sa njim da bi se jos neko nasao da joj prigovara, ma koliko to bilo dobronamerno.

Back