Eventualno prisilno vakcinisanje na "korona virus" i uvođenje 5G mreže, koji je odgovor?

Kako ćemo se ponašati?

• Ko ovce kad ih vode na klanje?

glasova: 2 33,3%
  • Pobunićemo se, ko lavovi?

glasova: 4 66,7%

• Ukupno glasova
    6

Srboskizborim

Veoma poznat
Poruka
10.581
Autorska tema.

Ukoliko dođe do toga da ova "velika igra" ili "svetska prevara sa korona virusom" dođe do toga "da se uvede prisilna obaveza vakcinisanja" , tačnije ubrizgavanja otrova "pod firmom vakcinisanja", plus 5G mreža, kakav će biti odgovor?

Svi ćemo poslušno ko paščad "krenuti na pelcovanje ili ko ovce na klanje"?

Pobunićemo se ko lavovi?

Poslednja izmena:
Većina ljudi će prihvatiti vakcinisanje i čipovanje, jer će biti ucenjeni raznim zabranama. U svetom Pismu jasno piše da bez znaka antihrista niko neće moći kupovati ni prodavati.
U pravcu tog razmišljanja ,mogu recimo u ove vakcije ubrzgati bolesti koje će se aktivirati posle odeređenog roka i kad se ljudi stvarno razbole preko tih vakicina, onda ih ucenjivati da ne mogu da se leče ili da ostvare svoja prava i slobode , sve dok ne prime čip. Isto tako mogu da proglase mere zabrane kretanja,kupovine,lečenja za sve one koji NE prime vakcinu. Uglavnom ,njihovi su mediji, policija, zdrastvo.Mogu da rade šta hoće. Mogu da izazovu ekonomsku krizu epskih razmera( a sve ide u tom pravcu) i posle ucenjuju ljude hranom.Imaju opcija koliko žele.
Ja neću prihvatiti ni vakcine ni čip, jer sam vernik i ne bojim se smrti. Stoga mi je lako. Al kako će onaj koji ne veruje u Vaskrsenje mrtvih i život posle smrti da reaguje, kad zakuca apokaliptična glad, strah, nasilje-ne znam. Genealno mislim,da ljudi nisu toliko hrabri koliko misle da jesu. Isuviše su nam ušuškavali komforom ,da bi im mi sad kolektivno mogli prućiti otpor. Znali su šta rade.

Većina ljudi će prihvatiti vakcinisanje i čipovanje, jer će biti ucenjeni raznim zabranama. U svetom Pismu jasno piše da bez znaka antihrista niko neće moći kupovati ni prodavati.
U pravcu tog razmišljanja ,mogu recimo u ove vakcije ubrzgati bolesti koje će se aktivirati posle odeređenog roka i kad se ljudi stvarno razbole preko tih vakicina, onda ih ucenjivati da ne mogu da se leče ili da ostvare svoja prava i slobode , sve dok ne prime čip. Isto tako mogu da proglase mere zabrane kretanja,kupovine,lečenja za sve one koji NE prime vakcinu. Uglavnom ,njihovi su mediji, policija, zdrastvo.Mogu da rade šta hoće. Mogu da izazovu ekonomsku krizu epskih razmera( a sve ide u tom pravcu) i posle ucenjuju ljude hranom.Imaju opcija koliko žele.
Ja neću prihvatiti ni vakcine ni čip, jer sam vernik i ne bojim se smrti. Stoga mi je lako. Al kako će onaj koji ne veruje u Vaskrsenje mrtvih i život posle smrti da reaguje, kad zakuca apokaliptična glad, strah, nasilje-ne znam. Genealno mislim,da ljudi nisu toliko hrabri koliko misle da jesu. Isuviše su nam ušuškavali komforom ,da bi im mi sad kolektivno mogli prućiti otpor. Znali su šta rade.

To se lako resava, ne ljutis se na onog sto stoji pored kamiona koji vakcinise nego na politicara....pa kad politicar sa vankcinisanjem ne sme nigde iz svoje kuce da izadje, nece biti ni prisilnog vakcinisanja...

Ne, najveći neprijatelji su nam upravo ti nevini jadni što samo rade svoj poso u neznanju i ništa ne znaju.
Da nema takvih ološa koji prodaju bližnje svoje zarad mesečne plate, sotonisti nikad ne bi ovladali planetom.
Što da neće soroš da drži batinu i mlati po ulici?

Back