kapetanmark
Legenda
- Poruka
- 63.067
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
u onaj kada su snimali šetnju na MesecУ ком студију ... ?
јевреј или амер ?Зашто би? Он и није Украјинац. А ни Рус. Тако да га брига за оба народа, он само извршава наређења дубоке државе.
tačno , više volimo diktaturu nego demokratsku demonkratiju
e jes vala ovi Soroš i kompanija demonkratija na kvadratПа да...
Просвећена диктатура је боља од распале демократије четвртог сталежа.
Хазар.јевреј или амер ?
реко би народ, исти кувац
jeste, rusi glume da su mrtvi u nadi da će se spasitiТо бре нека глума...![]()
ukrajinskomУ ком студију ... ?
Знаш, филмови и спотови нису реалност, то би требало да знаш.jeste, rusi glume da su mrtvi u nadi da će se spasiti
Vi ni ne znate šta je demokratija. Nikad je niste ni imali.tačno , više volimo diktaturu nego demokratsku demonkratiju
Либерална демонократија нам и није потребна , не желимо је.Vi ni ne znate šta je demokratija. Nikad je niste ni imali.
daaa , mi smo nemali , a vi morate da uzmete kredit kao i za sve drugo , da bi vam kreditori dali neku demonkratijuVi ni ne znate šta je demokratija. Nikad je niste ni imali.
Ne znaš ni ti šta si napisao. Lupanje gluposti obično. Nego kad si pomenuo kredit.Srbija je zaduzenija sto puta nego što je bila SFRJ. Lepo te je tvoj preCednik zadužio kod Kineza da ni tvoji cukun cukun cukun unuci neće to vratiti.daaa , mi smo nemali , a vi morate da uzmete kredit kao i za sve drugo , da bi vam kreditori dali neku demonkratiju
Srbine to je i tvoj predsednikNe znaš ni ti šta si napisao. Lupanje gluposti obično. Nego kad si pomenuo kredit.Srbija je zaduzenija sto puta nego što je bila SFRJ. Lepo te je tvoj preCednik zadužio kod Kineza da ni tvoji cukun cukun cukun unuci neće to vratiti.
е глупи укропиПашће бежанија ускоро...
U Srbiji živi milon nacionalnosti,da si malo pismen znao bi. A taj moj predsednik nije. Nikad nisam glasao za njega,a drugo on je neustavni uzurpator funkcije predsednika.Srbine to je i tvoj predsednik![]()
Kazu da ih mrzimo ne mrzimo nego zalimoе глупи укропи
попишо се јеврејин по вама ...
толики гробови...
AjdeeeeeeU Srbiji živi milon nacionalnosti,da si malo pismen znao bi. A taj moj predsednik nije. Nikad nisam glasao za njega,a drugo on je neustavni uzurpator funkcije predsednika.
znam šta sam napisao , i to vrlo dobro,Ne znaš ni ti šta si napisao. Lupanje gluposti obično. Nego kad si pomenuo kredit.Srbija je zaduzenija sto puta nego što je bila SFRJ. Lepo te je tvoj preCednik zadužio kod Kineza da ni tvoji cukun cukun cukun unuci neće to vratiti.
Vi ni ne znate šta je demokratija. Nikad je niste ni imali.
што си неурозанU Srbiji živi milon nacionalnosti,da si malo pismen znao bi. A taj moj predsednik nije. Nikad nisam glasao za njega,a drugo on je neustavni uzurpator funkcije predsednika.
и плачи европа 
Ne znaš ni ti šta si napisao. Lupanje gluposti obično. Nego kad si pomenuo kredit.Srbija je zaduzenija sto puta nego što je bila SFRJ. Lepo te je tvoj preCednik zadužio kod Kineza da ni tvoji cukun cukun cukun unuci neće to vratiti.
Na Zapadu su hrana i gorivo troduplo jeftiniji nego u siromasnoj Srbiji. O čemu ti pričaš čoveče.. ej,alo.znam šta sam napisao , i to vrlo dobro,
to što ti zagovaraš _zapadnu demokratiju_, je najveća obmana koja se natura narodu tobož neke kvazi slobode, ono _demokratija na kredit_ , je bilo figurativno, jer demokratija je , ona zapadna , samo još jedan instrument u nizu drugih , kojima se narod podvrgava totalitarnoj kontroli
to što narod može da priča svašta za svakog , ukidanjem verbalnog delikta, to što su dozvoljene demonstracije, to što narod , kontrolisano može da pali radnje , tuđa kola , u već sve pta im dođe pod ruku, je samo farsa koju vlast dozvoljava narodu
sve to je još mnogo davno postavio kao obrazac ponašanja stari Rim , maksimom _dajte narodu hleba i igara _, to još i dan danas funkcioniše samo u vido izmenjenoj formi
to što zapadna demokratija deklarativno postavlja kao vrednost , narodu duplo naplati i oduzme
ima još mnogo, zvoni mi druga linija , može da nastavimo kasnije
Moji nisu preko Drine pacijentu. Ovde su bili i pre 1945. ; )Тако је геније!
Нисмо имали ни Републику, иако су твоји прешли Дрину 1944.г.и дошли да руше монархију зарад никада направљене републике...