Lepo je da ti uzivas u EU,drago mi je zbog tebe..Ali pokusaj nama kanibalima i nepismenima da objasnis zasto tamo da odemo.Jel zbog plata?Sredjenog zivota ili neceg slicnog?Najlakse je otici i pljuvati po nama koji smo ostali,za razliku od vas pamtenih koji nam saljete poruke tipa,kanibali i ostali.Jel mozda mi treba kao zapad da pljackamo svet par stotina godina,pa onda da postanemo fini i tu finocu motkama uterujemo drugima?Mi smo takvi kakvi smo.I verovatno nikakva EU ni demokrtaija nas nece promeniti.Pa je zato dobro sto su takvi dobri i pametni kao ti otisli,a ostavili nas divljake ovde u Crnoj Srbiji da se jedemo medjusobno.Pozz i svako dobro.
polako drugar
nije bas uzivanje ima dosta arbeit, ali bar znas za sta ako me kapiras.
ne znam zasto, ne morate, ne mora niko nista, inertno uz stoju i rts, nek ide vreme udri brigu na veselje
ko se u cemu identifikovao i pronasao njegov problem, dosta njih samo tiho ispasta tako da ne svodim narode na taj opis, ali vladajuce strukture balkana svakako, i ekonomski i politicki i sprega ova dva pomenuta
drugo zemlja bi zivnula i promenila se, ali truju ih razni profiteri i skrojevici i politikanti opasani demagogijom tako da ce to ostati jos dugo tako.
kako ko, neki se zaista jedu, apaticna gomila nepismenjakovica, ne upadaju svi u taj opis ali ima toga na sve strane, zavaruju se medjusobno a ko fol porodice familije, goli opstanak gde se gube mnoge moralne norme
pogresno si shvatio moj post, imam ja i porodicu i familiju ovde, nije da se tu nesto pravdam, ali neizdrzivo je bilo zato sam i otisao
drugo ovo za pljackase sa zapada, ima toga, ali ima i normalnijeg zivota obicnih malih ljudi, poput tebe mene i ostalih "relativno" normalnih
tamo se radi a opet radi se i ovde, za sta ko radi i sta ko ima od zivota, valjda svako ima izbor makar i to da nema izbora
pozz i tebi i puno srece
trebace svima koji se ovde bore jer fakat loshe se zivi