ЕУрупа

МАЧАК

Buduća legenda
Poruka
25.542
Опет постављају неке услове, како би добили
статус кандидата за прикључење....али другога реда.....
и како би постали пуноправни посматрачи негде око 2020. године....
Сви ви, који сте паламудили о предностима,
које ће наша држава стећи....и како ће нам бити боље..... опустите се...

Боље плакати за Европом него плакати у Европи
:rotf: :rotf: :rotf:

Ja se sve nesto nadam da nas nece tamo nikada ni primiti.Ne znam zasto,ai imam osecaj da mi tamo ne trebamo njima,kao sto ni oni ne trebaju nama...Tako da je najbolje da ostane status quo.

kad ce sorabija srbistan ili srbija crna kao nubija u EU ne znam
ja sam vec tamo, punopravni gradjanin tako da moze da se dishe konachno

hebena bananija iz koje sam otishao i gde sam spiskao pola svog veka trpeci politicke gnjide, lokalne dahije, kuluk i zulum

ne mora nikad srbija u evropu nek ostane na 100 eura plata i nek slusha grand gleda reality sranjine i trpi lopovchine od politicara

btw. vladajuci srbi ne zele u evropu, lakse se krade ovako, korupcija za izvoz
evropa bi primila trasu srbiju i hrvatsku samo da nisu kanibalne i nepismene sa tribalnom kulturomNE

nedostajace mi ali banucu da donesem koji euro ko svaki lojalni gastos

kad ce sorabija srbistan ili srbija crna kao nubija u EU ne znam
ja sam vec tamo, punopravni gradjanin tako da moze da se dishe konachno

hebena bananija iz koje sam otishao i gde sam spiskao pola svog veka trpeci politicke gnjide, lokalne dahije, kuluk i zulum

ne mora nikad srbija u evropu nek ostane na 100 eura plata i nek slusha grand gleda reality sranjine i trpi lopovchine od politicara

btw. vladajuci srbi ne zele u evropu, lakse se krade ovako, korupcija za izvoz
evropa bi primila trasu srbiju i hrvatsku samo da nisu kanibalne i nepismene sa tribalnom kulturomNE

nedostajace mi ali banucu da donesem koji euro ko svaki lojalni gastos

Lepo je da ti uzivas u EU,drago mi je zbog tebe..Ali pokusaj nama kanibalima i nepismenima da objasnis zasto tamo da odemo.Jel zbog plata?Sredjenog zivota ili neceg slicnog?Najlakse je otici i pljuvati po nama koji smo ostali,za razliku od vas pamtenih koji nam saljete poruke tipa,kanibali i ostali.Jel mozda mi treba kao zapad da pljackamo svet par stotina godina,pa onda da postanemo fini i tu finocu motkama uterujemo drugima?Mi smo takvi kakvi smo.I verovatno nikakva EU ni demokrtaija nas nece promeniti.Pa je zato dobro sto su takvi dobri i pametni kao ti otisli,a ostavili nas divljake ovde u Crnoj Srbiji da se jedemo medjusobno.Pozz i svako dobro.

Neeeeee, pa rekli su 2014-e?:sad2:

haha
a na osnovu cega da nas prime 2014
kada shvatite da je evropa jedno civilizovano i pre svega uredjeno drustvo
gde nema kolubare,putevi srbije,zdravstva,sudstva,isvega onoga sto svaki dan citas po novinama i pitas se da li je moguce
e tada mozes da se nadas da ce da nas prime
ovakvi kakvi smo pa jedino mozda sa rusima ista smo g...vna

Lepo je da ti uzivas u EU,drago mi je zbog tebe..Ali pokusaj nama kanibalima i nepismenima da objasnis zasto tamo da odemo.Jel zbog plata?Sredjenog zivota ili neceg slicnog?Najlakse je otici i pljuvati po nama koji smo ostali,za razliku od vas pamtenih koji nam saljete poruke tipa,kanibali i ostali.Jel mozda mi treba kao zapad da pljackamo svet par stotina godina,pa onda da postanemo fini i tu finocu motkama uterujemo drugima?Mi smo takvi kakvi smo.I verovatno nikakva EU ni demokrtaija nas nece promeniti.Pa je zato dobro sto su takvi dobri i pametni kao ti otisli,a ostavili nas divljake ovde u Crnoj Srbiji da se jedemo medjusobno.Pozz i svako dobro.

izvini covek sve sto je rekao je istina,pogledaj kako se zivi u srbiji a pogledaj kako se zivi i svajcarskoj ili nemackoj,pa se ti zamisli
kod nas se ne zna da li cemo sl. godine u rat
a ljudi tamo gledaju LS i razmisljaju gde ce na more ili na skijanje i koji ce auto da kupe
svaka zemlja brani svoje interese pa tako i oni toga je oduvek bilo i uvek ce biti ko je jaci pise pravila i ne znam sta je tu cudno

polako drugar

nije bas uzivanje ima dosta arbeit, ali bar znas za sta ako me kapiras.
ne znam zasto, ne morate, ne mora niko nista, inertno uz stoju i rts, nek ide vreme udri brigu na veselje
ko se u cemu identifikovao i pronasao njegov problem, dosta njih samo tiho ispasta tako da ne svodim narode na taj opis, ali vladajuce strukture balkana svakako, i ekonomski i politicki i sprega ova dva pomenuta

drugo zemlja bi zivnula i promenila se, ali truju ih razni profiteri i skrojevici i politikanti opasani demagogijom tako da ce to ostati jos dugo tako.
kako ko, neki se zaista jedu, apaticna gomila nepismenjakovica, ne upadaju svi u taj opis ali ima toga na sve strane, zavaruju se medjusobno a ko fol porodice familije, goli opstanak gde se gube mnoge moralne norme

pogresno si shvatio moj post, imam ja i porodicu i familiju ovde, nije da se tu nesto pravdam, ali neizdrzivo je bilo zato sam i otisao

drugo ovo za pljackase sa zapada, ima toga, ali ima i normalnijeg zivota obicnih malih ljudi, poput tebe mene i ostalih "relativno" normalnih

tamo se radi a opet radi se i ovde, za sta ko radi i sta ko ima od zivota, valjda svako ima izbor makar i to da nema izbora

pozz i tebi i puno srece
trebace svima koji se ovde bore jer fakat loshe se zivi

polako drugar

nije bas uzivanje ima dosta arbeit, ali bar znas za sta ako me kapiras.
ne znam zasto, ne morate, ne mora niko nista, inertno uz stoju i rts, nek ide vreme udri brigu na veselje
ko se u cemu identifikovao i pronasao njegov problem, dosta njih samo tiho ispasta tako da ne svodim narode na taj opis, ali vladajuce strukture balkana svakako, i ekonomski i politicki i sprega ova dva pomenuta

drugo zemlja bi zivnula i promenila se, ali truju ih razni profiteri i skrojevici i politikanti opasani demagogijom tako da ce to ostati jos dugo tako.
kako ko, neki se zaista jedu, apaticna gomila nepismenjakovica, ne upadaju svi u taj opis ali ima toga na sve strane, zavaruju se medjusobno a ko fol porodice familije, goli opstanak gde se gube mnoge moralne norme

pogresno si shvatio moj post, imam ja i porodicu i familiju ovde, nije da se tu nesto pravdam, ali neizdrzivo je bilo zato sam i otisao

drugo ovo za pljackase sa zapada, ima toga, ali ima i normalnijeg zivota obicnih malih ljudi, poput tebe mene i ostalih "relativno" normalnih

tamo se radi a opet radi se i ovde, za sta ko radi i sta ko ima od zivota, valjda svako ima izbor makar i to da nema izbora

pozz i tebi i puno srece
trebace svima koji se ovde bore jer fakat loshe se zivi

Uh jesi me malo iznervirao,ali si u pravu.Nisam imao nameru da te vredjam,ali si me malo podsetio na neke kretene koji su otisli odavde,pa kada se vrate pocnu da prodaju muda za bubrege kao da ih ja ne znam..Nadam se da znas o cemu pricam?Ali jos jednom ponavljam,sve sto si rekao je u pravu,samo sto ja mislim da treba ostati i boriti se protiv svega sto si rekao (mada ponekad mislim da je borba uzaludna) jer ipak je ovo nasa zemlja,makar bila i najgora na svetu.
Pozz i sve najbolje.

Preporuka za kandidaturu Srbije i bez hapšenja Mladića

BRISEL - Evropska komisija će preporučiti da Srbija dobije status kandidata ako Srbija nastavi da sprovodi reforme do septembra, kažu za „Blic” diplomatski izvori iz Brisela, a potvrđuju dobro obavešteni sagovornici iz Beograda.

eleno svetlo za status kandidata bi moglo da dođe i bez hapšenja haških begunaca. Prvi nacrt izveštaja o Srbiji je pozitivan, njegovo pisanje se privodi kraju i biće završen 15 juna.

- Nedavna poseta Žozea Manuela Baroza, predsednika Evropske komisije, kao i današnja poseta šefice EU diplomatije Ketrin Ešton pokazuju da Srbija ima snažnu podršku u Briselu za dobijanje i statusa kandidata i datuma o početku pregovora, ali da još mora da se radi. Sadašnji stav Evropske komisije je da Srbija treba da dobije zeleno svetlo ako ispuni glavne reformske uslove - rekao je za „Blic” izvor blizak kabinetu komesara za proširenje Štefana Filea.

Da podsetimo, Barozo je Beogradu poručio da je „Srbija na dobrom putu, ali da treba još dosta toga da uradi do mišljenja Komisije o napretku zemlje”, ali i da je ključan završetak saradnje s Hagom.

Ovo definitivno dobija karakter učlanjenja na silu.

Godinama dezinformišu i lažu ljude a sad i spuštaju kriterijume koje su prvobitno sami nametnuli.

Ulazak u EU će biti završni čin dezintegracije i kulturno-ekonomskog podjarmljivanja ove nekada države.

Опет постављају неке услове, како би добили
статус кандидата за прикључење....али другога реда.....
и како би постали пуноправни посматрачи негде око 2020. године....
Сви ви, који сте паламудили о предностима,
које ће наша држава стећи....и како ће нам бити боље..... опустите се...

Боље плакати за Европом него плакати у Европи
:rotf: :rotf: :rotf:
:ok:.

Ovo definitivno dobija karakter učlanjenja na silu.

Godinama dezinformišu i lažu ljude a sad i spuštaju kriterijume koje su prvobitno sami nametnuli.

Ulazak u EU će biti završni čin dezintegracije i kulturno-ekonomskog podjarmljivanja ove nekada države.

ljudi
oni su rekli sta treba da se uradi da bi usli u eu
mi se udaramo u du pe da udjemo
oni nas ne zovu
ako hocete ovo uradite i tacka

haha
a na osnovu cega da nas prime 2014
kada shvatite da je evropa jedno civilizovano i pre svega uredjeno drustvo
gde nema kolubare,putevi srbije,zdravstva,sudstva,isvega onoga sto svaki dan citas po novinama i pitas se da li je moguce
e tada mozes da se nadas da ce da nas prime
ovakvi kakvi smo pa jedino mozda sa rusima ista smo g...vna

Pu,pu,daleko bilo sa Rusima.A ti ocekujes da nam Eu resi sve nase probleme?Ako mi sami nesto ne uradimo,od njih to necemo docekati.Ja smatram da mi sami treba da se borimo i izborimo protiv svih nepravilnosti kod nas i da uredimo drzavu kao sto su evropske.A ako to uspemo,EU nam nece ni trebati.A povodom toga da bi nam oni sredili situaciju,seti se one recenice:Samo jedna stvar raste u tudjim rukama :D

Poslednja izmena:
Pu,pu,daleko bilo sa Rusima.A ti ocekujes da nam Eu resi sve nase probleme?Ako mi sami nesto ne uradimo,od njih to necemo docekati.Ja smatram da mi sami treba da seborimo i izborimo protiv svih neparavilosti kod nas i da uredimo drzavu kao sto su evropske.A ako to uspemo,EU nam nece ni trebati.A povodom toga da bi nam oni sredili situaciju,seti se one recenice:Samo jedna stvar raste u tudjim rukama :D

EU ce ionako postati 6 federalni okrug Rusije ... :D

Back