EUROVISION 2010

Da li vam se svidjaju nas predstavnik i pesma?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Sto se mene tice mogli su da posalju i Ziku Obretkovica sa onom njegovom frulicom da nas predstavlja. I onako su sve tri pesme nekako na njegovom nivou. Medjutim, opasno me nervira kada se u sve to upletu neke nepravilnosti i sumnjive stvari.Da li je jos neko primetio da je u toku glasanja graficki prikazivano,u vidu nekih crtica, koliko ko ima glasova? Na taj nacin se direktno utice na publiku a opste je poznato da su oni koji salju SMS-ove i glasaju,deficitarni sa mozgom.Zamislite da se na dan predsednickih izbora na svakih sat vremena,u toku glasanja, objavljuju rezultati.Da li moze bar nesto u ovoj raspaloj Srbiji da prodje bez raznih namestaljki,lopovluka i prevara?

auuuu bre, marina tucakovic pisala pesmu??? pa njene pesme su toliko sadrzajne i dubokoumne da imam osecaj da napise ceo album dok *****...a i onaj raspali bregovic tu ucestvovao, i onaj fag peva??? kuku majko, i mi sa tim pred evropu da izadjemo :hahaha::hahaha:

auuuu bre, marina tucakovic pisala pesmu??? pa njene pesme su toliko sadrzajne i dubokoumne da imam osecaj da napise ceo album dok *****...a i onaj raspali bregovic tu ucestvovao, i onaj fag peva??? kuku majko, i mi sa tim pred evropu da izadjemo :hahaha::hahaha:

...Imajuci u vidu kvalitet festivala, kao i prosecnog evropskog gledaoca istog, izbor je i vise nego zadovoljavajuci...

Marina Tucakovic
Žena. Plave kose bez šešira. Naslednica Desanke Maksimović. Jedina razume ljubavne jade i boli svih novokomponovanih estradnih umetnika. Kompetentna osoba kao član žirija svih takmičenja u zapevanju. Kad umre, svi će shvatiti "vrednost" njenog dela i prevodiće njene pesme na sve svetske jezike.
:zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje:

razviste temu na 15 strana..sve zahvaljujuci pljuvanju necega sto ne pratite..
da me neko pita da li je svetsko prvenstvo u fudbalu u toku ne bih znala, jer me ne zanima..
ni eurosong nesto ne pratim..nije to muzika koja me drzi da je slusam..ali ne mogu da verujem koliko su srbi prokleti u pljuvanju samih sebe..
pa nama neprijatelji ni ne trebaju..sami sebe mrzimo najvise..:roll:

Nisi u pravu siguran sad da niko nije pljuvao zeljka i lane moje dakle i ko ne slusa tu vrstu muzike skida kapu autoru i uspehu

:eek:

pa lane je bilo najpopljuvanije ako se secas!!!

prvi su srbi izbacili model pesme na koju lici..lici toliko da je skoro isto.
i rekli da je plagijat, a srbija treba da ide kao plagijatorska zemlja..
dok autor pomenutog originala nije prokomentarisao da mu je drago da je njegova muzika bila inspiracija da neko napravi nesto u tom pravcu..

ima ta jedna gadna osobina koja nas stalno vraca dva koraka unazad..napredujemo mi..samo mnogo sporo..cak i kad nadjes zgodan oslonac pa se potisnes, uvek te ceka makar jedan par koscatih ruku da te povuce nazad..
predlog za izbor ove god je takav, kakav je..bile tri, izabrana jedna..
ovo bre nije muzika sa dubokoumnim tekstom..ovo je pesmica koja ulazi u uvo i koja je pevljiva..i zato ce lepo da se plasira ubedjena sam.
i milan je simpatican i sarmantan..i pesmicu je lepo otpevao..
i sta vise hocete?

Poslednja izmena:
Pa da ali nije to nista namenski kao pljuvanje milana dal je gay..nije autor..uopsteno nikakav muzicar..bregovic plagijator..besmislen izbor od 3 bzvzne pesme koje ne lice ni na sta..niko nije pokusao umanjiti zeljkov nastup i pesme od koje se najezis do koske..koja ne ostavlja nikog ravnodusnim iako je plagijat..ovo balkan balkan je dno dna bregovica i ko zna koji po redu pokusaj da se nesto izlizano proda

Ovo je strasno! Posto naravno nisam gledala izbor za pesmu Evrovizije drugarica mi je rekla ko je pobedio. Devojka je toliko odusevljena pesmom da sam na tren pomislila da je pesma moza OK. Onda mi je kroz glavu proslo ko je komponovao pesmu i ko je izvodi. Reakcija je bila sledeca: "Aman, sta je s tobom? Kako samo mozes da pomislis da je tako nesto dobro!? Sreca pa si to mislila citavu sekundu." Posle sam cula pesmu i malo je falilo da se ispovracam. Kontam ja da Evrovizija nije neko takmicenje, da je sve komercijala, ali zar smo morali ovoliko da se srozamo?? Lepo me je sramota.

Blizi se ovaj u evropi najprestizniji muzicki dogadjaj, pa mislim da je pravo vreme da se otvori tema... Iako mnogi osporavaju ovaj festival, on bez dileme privlaci paznju svih i ima ogromnu gledanost... Neke zemlje su vec odredile svoje takmicare za Oslo... Mi cemo to uciniti za dve nedelje. Poznati su nasi kandidati... Ko bi voleli da predstavlja nasu zemlju? Sta mislite o ''tandemu'' Bregovic-Tucakovic koji je radio muziku i tekst za naseg predstavnika...
Sta mislite o novom sistemu takmicenja( nema vise beovizije)?
Dakle, sve vezano za eurosong?

Mislim da nije bilo uredu da saljemo 2x Bejbi Dol...
Jednom je otisla i bila zadnja, a sada se farbala u plavo i kao plavusa cenim 3. mesto, ali otpozadi :hahaha:

...Bregovic nije izlizan u Evropi, naprotiv - iskljucivo u Evropi i zaradjuje svojim plagijatima, sa i bez navodnika...Ne mogu da shvatim, iako se trudim, kako je moguce da pored toliko bitnih, sustinskih problema kojima bi trebalo da se bavimo, ljudi ostrasceno polemisu i trose nerve i energiju na trecerazredni malogradjanski festivalcic koji niko, ko se sa logikom i ispravnim sistemom vrednosti nije posvadjao, ne shvata ozbiljno, a kamoli kao pitanje nacionalnog interesa...Takodje ne mogu da shvatim da ljudima nije jasno da je nemoguce pomiriti sve ukuse i da se ovakav, identican trend pljuvanja i osporavanja izabranog predstavnika i kompozicije, tradicionalno ponavlja svake godine, bez obzira o kojem izvodjacu, kompoziciji, kompozitoru ili muzickom zanru je rec...Ucesce na ESC je potpuno nebitna, efemerna stvar, posebno za zemlju koja ima probleme koji su daleko prioritetniji...Mozda upravo zato kod nas najbolje funkcionise sistem 'hleba i igara'...

upravo to - svidja mi se , ne svidja mi se..i to je to..
kakve veze ima dal je plavusan gej ili ne sa tim sto ide na evroviziju?
mogu da shvatim da neko prokomentarise da malisa nije crnomanjast i sl. gluposti, al ne mogu da shvatim pljuvanje nacina na koji je otpevao pesmicu..bio grandov ili tijanicev mali ima dobar glas..i to sto je uradio (to mu je ponudjeno)uradio je najbolje sto je umeo i pobedio..dal zahvaljujuci vojsci pubertetlijki ili necemu drugom nebitno, sistem glasanja je takav.

kao sto je on uradio svoj posao dobro, ajde i mi da radimo ono sto treba, a muzika neka ostane samo razonoda i zabava za siroke narodne mase u pauzi..kao sto i treba da bude.
neko slusa atomsko skloniste, neko milana..nekome je samo vivaldi dobar, nekome je marina vrh..
neka sve to ostane samo zabava, kao sto i treba da bude.

Poslednja izmena:
upravo to - svidja mi se , ne svidja mi se..i to je to..
kakve veze ima dal je plavusan gej ili ne sa tim sto ide na evroviziju?
mogu da shvatim da neko prokomentarise da malisa nije crnomanjast i sl. gluposti, al ne mogu da shvatim pljuvanje nacina na koji je otpevao pesmicu..bio grandov ili tijanicev mali ima dobar glas..i to sto je uradio (to mu je ponudjeno)uradio je najbolje sto je umeo i pobedio..dal zahvaljujuci vojsci pubertetlijki ili necemu drugom nebitno, sistem glasanja je takav.

kao sto je on uradio svoj posao dobro, ajde i mi da radimo ono sto treba, a muzika neka ostane samo razonoda i zabava za siroke narodne mase u pauzi..kao sto i treba da bude.
neko slusa atomsko skloniste, neko milana..nekome je samo vivaldi dobar, nekome je marina vrh..
neka sve to ostane samo zabava, kao sto i treba da bude.

Dobro, kada bude bio medju zadnjima, pitacu te da li ces isto to da kazes...
Ja i dalje mislim da nije uredu da saljemo BEJBI DOL dva puta...

...Bregovic nije izlizan u Evropi, naprotiv - iskljucivo u Evropi i zaradjuje svojim plagijatima, sa i bez navodnika...Ne mogu da shvatim, iako se trudim, kako je moguce da pored toliko bitnih, sustinskih problema kojima bi trebalo da se bavimo, ljudi ostrasceno polemisu i trose nerve i energiju na trecerazredni malogradjanski festivalcic koji niko, ko se sa logikom i ispravnim sistemom vrednosti nije posvadjao, ne shvata ozbiljno, a kamoli kao pitanje nacionalnog interesa...Takodje ne mogu da shvatim da ljudima nije jasno da je nemoguce pomiriti sve ukuse i da se ovakav, identican trend pljuvanja i osporavanja izabranog predstavnika i kompozicije, tradicionalno ponavlja svake godine, bez obzira o kojem izvodjacu, kompoziciji, kompozitoru ili muzickom zanru je rec...Ucesce na ESC je potpuno nebitna, efemerna stvar, posebno za zemlju koja ima probleme koji su daleko prioritetniji...Mozda upravo zato kod nas najbolje funkcionise sistem 'hleba i igara'...

Ne on jeste izlizan zato sto svima uvaljuje isto..od bugara..grka..francuza i po bivsim sfrj republikama..nista oni spec nisu napredniji od nas..samo sto se mi kitimo tudjim perjem po potrebi..e vecina to nece

Dobro, kada bude bio medju zadnjima, pitacu te da li ces isto to da kazes...
Ja i dalje mislim da nije uredu da saljemo BEJBI DOL dva puta...

u svom selu je bio prvi..pa sta i ako bude poslednji u evropi?
ocigledno da malisa ima TO nesto u sebi, sto ga je ove godine sa drugo dvoje pobedjenih, izdvojilo iz mase..
a sad, da li je to to sto je gej, hetero, bisex,kao bebi dol, cola..nebitno..
TO sto ima izdvojilo ga je..
malo od srece, mnogo od njega zavisice kako ce to da iskoristi u svom zivotu dalje..
u svakom slucaju - drzim mu palceve za sto bolji plasman..
ako ni zbog cega drugog, onda zbog toga sto on veruje u to sto radi, to radi najbolje sto moze i sto je odlucio od toga sebi da obezbedi egzistenciju..
za razliku od mase kritizera (ne kriticara) koji su svoje vreme (a kako su krenuli bice i zivot) posvetili tome da blate uspeh drugih.

mogao je malisha da ima 100xTO i TO I TO u sebi, ali da nije mashinerija iza njega, nikada , ali nikada ne bi mogao ni da pokupi pikavce iz sale u kom je takmichenje, a ne da uchestvuje

i ako iko moze da shvati, bash je TO i problem

jer TO radi na sopstvenom profitu, vrlo temeljno, intenzivno i srecno...pa TO pobedi na Farmi...pa TO pobedi na izboru Eurosonga, pa TO mladima diktira ukus, sistem vrednosti, nachin razmishljanja, zivotne ciljeve...e, TO je problem...a malom ne fali nishta, ali verujem da je on sam smishljao tekst i melodiju i nastup sa drugarima iz kraja i shkole neizlizanim i mashtovitim , da bi TO bila prava stvar

ali nema sveze krvi, ako nisu pristupili kraljevstvu koja ih poseduje i oblikuje...a TO je stvarno extra

kroz chitavu istoriju se zna koliko je muzika vazna za obichnog smrtnika , kroz vekove su se sachuvale pesme i melodije

a sapun se potroshio i otishao u balonchice, kao shto je i ovo ...e TO je problem

nema izbora, bezukusno, bljutavo, shkripavo..pa jel treba pojesti i g , ako ti je TO jedino servirano...koji je to mozak koji govori ,,nashe je i moramo da hvalimo, inache nismo kako treba,, ma daj...ima pravo da se svidja i ne svidja, zar ne...to je smeshno

Poslednja izmena:
mogao je malisha da ima 100xTO i TO I TO u sebi, ali da nije mashinerija iza njega, nikada , ali nikada ne bi mogao ni da pokupi pikavce iz sale u kom je takmichenje, a ne da uchestvuje

i ako iko moze da shvati, bash je TO i problem

jer TO radi na sopstvenom profitu, vrlo temeljno, intenzivno i srecno...pa TO pobedi na Farmi...pa TO pobedi na izboru Eurosonga, pa TO mladima diktira ukus, sistem vrednosti, nachin razmishljanja, zivotne ciljeve...e, TO je problem...a malom ne fali nishta, ali verujem da je on sam smishljao tekst i melodiju i nastup sa drugarima iz kraja i shkole neizlizanim i mashtovitim , da bi TO bila prava stvar

ali nema sveze krvi, ako nisu pristupili kraljevstvu koja ih poseduje i oblikuje...a TO je stvarno extra

kroz chitavu istoriju se zna koliko je muzika vazna za obichnog smrtnika , kroz vekove su se sachuvale pesme i melodije

a sapun se potroshio i otishao u balonchice, kao shto je i ovo ...e TO je problem

nema izbora, bezukusno, bljutavo, shkripavo..pa jel treba pojesti i g , ako ti je TO jedino servirano...koji je to mozak koji govori ,,nashe je i moramo da hvalimo, inache nismo kako treba,, ma daj...ima pravo da se svidja i ne svidja, zar ne...to je smeshno

ovo je kritika sistema, a ne malise..

na pinku gledam samo tjudorove..

pa menjajte nesto..ako je stav vec toliko kriticki..
ako je malisa kriv za sve nevolje sa kojima se ova zemlja nosi, treba ga lincovati..
samo moj stav je i dalje da ON nije lose odradio svoj posao..
a to cemo videti za mesec, dva..
da u coskicu ekrana na roze oblacku ne pise pink nego mtv, vecina ovde negativno naelektrisanih bi mu aplaudirala i govorila kako je maleni talenat..
politika na politici, a evrovizija treba da bude samo razonoda..
u pauzi izmedju radnog dana i jutra.

ovo je kritika sistema, a ne malise..

na pinku gledam samo tjudorove..

pa menjajte nesto..ako je stav vec toliko kriticki..
ako je malisa kriv za sve nevolje sa kojima se ova zemlja nosi, treba ga lincovati..
samo moj stav je i dalje da ON nije lose odradio svoj posao..
a to cemo videti za mesec, dva..
da u coskicu ekrana na roze oblacku ne pise pink nego mtv, vecina ovde negativno naelektrisanih bi mu aplaudirala i govorila kako je maleni talenat..
politika na politici, a evrovizija treba da bude samo razonoda..
u pauzi izmedju radnog dana i jutra.

da se pojavi strana grupa koja ce da otpeva ,,Meri vith big eksploziv bubis'' ne znam da li bi nas sve fasciniralo

nije kritika sistema, jer je to nemoguce...sila Boga ne moli

ali je samo reakcija na pokusaje da te neko ubedi da je dobro , zato sto je jedino

logicno je da nama nije zanimljivo, jer je svakodnevna pojava...a i logichno je da vani moze da se proda karikatura folklora...jer da meni dodju muzichari sa Anda koji vrcavo izvode zvukove parenja kondora , u nekom ritmu...ne bi mi bilo zao platiti kartu da vidim nesgto novo...ali bih sigurno bila ubedjena da si tamo nose sharene poncho i duvaju u frulice...jashu na magarcu i ispustaju krikove

tako se uchi komercijalna geografija

a protiv sistema se ne moze, jer je toliko mocan i jak i nepobediv...da je jedini i nezaobilazan, nesalomiv i konacni pobednik u svojoj demonstraciji moci...u kojoj ne treba ni izbor, vec se podrazumeva ...vec

to je to i nema drugog i svi treba da kleknemo na rudu i odvrnemo do daske i kuliramo uz zvuke zavichaja, jer je to dobro i nashe...shta je to nashe ? truba ? trbushni ples ? romana melos ? tehno ? hip hop fopa cupa ? arapski , grchki ...hm...od koje josh zemlje moze neshto da se ukrade ? shta je to nashe od svega toga , ja josh uvek nisam shvatila , a kako ce tek neko ko nije ni liznuo muziku u kojoj je neko znao chak i note da prochita , a josh da sebi napishe pesmu...ma i da svira...

tako da...ziveo sistem...to je vrh, brate

ali kome se ne svidja ok...

i da ...niko nije pobedio na Eurosongu shto je imao neshto epohalno, neprevazidjeno...vec tako, ovako, onako dodje red, pa malo milosrdja, malo ekonomije, hleba , sarme i igara

a za ismevanje malog, to ste u pravu da je vrlo bezobrazno i neprimereno i jasno govori o razvoju mozga koji je na istom ,zaostalom nivou i kod onih koji uzivaju u muzichkom pravcu kojem on pripada i kod onih koji ga pljuju, lichno kao osobu...to je vaspitanje i sistem vrednosti i ljubomora mozda, shta li

kao shto je bilo i pljuvanje po Mariji, shto jasno pokazuje da joj je jedina greshka bila shto je pobedu donela pogreshnoj zemlji

Poslednja izmena:

Back