Baraba na kvadrat
Elita
- Poruka
- 17.135
Ja sam mu dao iskreno 0 ali samo zato kako bih video what if .... Sta ce se desiti kada srbin glasa protiv svog, tj zelim da mu umanjim internet sanse kako bi se posle proslavio neocekivanom pobedom 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

auuuu bre, marina tucakovic pisala pesmu??? pa njene pesme su toliko sadrzajne i dubokoumne da imam osecaj da napise ceo album dok *****...a i onaj raspali bregovic tu ucestvovao, i onaj fag peva??? kuku majko, i mi sa tim pred evropu da izadjemo![]()
Marina Tucakovic
Žena. Plave kose bez šešira. Naslednica Desanke Maksimović. Jedina razume ljubavne jade i boli svih novokomponovanih estradnih umetnika. Kompetentna osoba kao član žirija svih takmičenja u zapevanju. Kad umre, svi će shvatiti "vrednost" njenog dela i prevodiće njene pesme na sve svetske jezike.

Nisi u pravu siguran sad da niko nije pljuvao zeljka i lane moje dakle i ko ne slusa tu vrstu muzike skida kapu autoru i uspehu

Blizi se ovaj u evropi najprestizniji muzicki dogadjaj, pa mislim da je pravo vreme da se otvori tema... Iako mnogi osporavaju ovaj festival, on bez dileme privlaci paznju svih i ima ogromnu gledanost... Neke zemlje su vec odredile svoje takmicare za Oslo... Mi cemo to uciniti za dve nedelje. Poznati su nasi kandidati... Ko bi voleli da predstavlja nasu zemlju? Sta mislite o ''tandemu'' Bregovic-Tucakovic koji je radio muziku i tekst za naseg predstavnika...
Sta mislite o novom sistemu takmicenja( nema vise beovizije)?
Dakle, sve vezano za eurosong?

upravo to - svidja mi se , ne svidja mi se..i to je to..
kakve veze ima dal je plavusan gej ili ne sa tim sto ide na evroviziju?
mogu da shvatim da neko prokomentarise da malisa nije crnomanjast i sl. gluposti, al ne mogu da shvatim pljuvanje nacina na koji je otpevao pesmicu..bio grandov ili tijanicev mali ima dobar glas..i to sto je uradio (to mu je ponudjeno)uradio je najbolje sto je umeo i pobedio..dal zahvaljujuci vojsci pubertetlijki ili necemu drugom nebitno, sistem glasanja je takav.
kao sto je on uradio svoj posao dobro, ajde i mi da radimo ono sto treba, a muzika neka ostane samo razonoda i zabava za siroke narodne mase u pauzi..kao sto i treba da bude.
neko slusa atomsko skloniste, neko milana..nekome je samo vivaldi dobar, nekome je marina vrh..
neka sve to ostane samo zabava, kao sto i treba da bude.
...Bregovic nije izlizan u Evropi, naprotiv - iskljucivo u Evropi i zaradjuje svojim plagijatima, sa i bez navodnika...Ne mogu da shvatim, iako se trudim, kako je moguce da pored toliko bitnih, sustinskih problema kojima bi trebalo da se bavimo, ljudi ostrasceno polemisu i trose nerve i energiju na trecerazredni malogradjanski festivalcic koji niko, ko se sa logikom i ispravnim sistemom vrednosti nije posvadjao, ne shvata ozbiljno, a kamoli kao pitanje nacionalnog interesa...Takodje ne mogu da shvatim da ljudima nije jasno da je nemoguce pomiriti sve ukuse i da se ovakav, identican trend pljuvanja i osporavanja izabranog predstavnika i kompozicije, tradicionalno ponavlja svake godine, bez obzira o kojem izvodjacu, kompoziciji, kompozitoru ili muzickom zanru je rec...Ucesce na ESC je potpuno nebitna, efemerna stvar, posebno za zemlju koja ima probleme koji su daleko prioritetniji...Mozda upravo zato kod nas najbolje funkcionise sistem 'hleba i igara'...
Dobro, kada bude bio medju zadnjima, pitacu te da li ces isto to da kazes...
Ja i dalje mislim da nije uredu da saljemo BEJBI DOL dva puta...
...Imajuci u vidu kvalitet festivala, kao i prosecnog evropskog gledaoca istog, izbor je i vise nego zadovoljavajuci...
mogao je malisha da ima 100xTO i TO I TO u sebi, ali da nije mashinerija iza njega, nikada , ali nikada ne bi mogao ni da pokupi pikavce iz sale u kom je takmichenje, a ne da uchestvuje
i ako iko moze da shvati, bash je TO i problem
jer TO radi na sopstvenom profitu, vrlo temeljno, intenzivno i srecno...pa TO pobedi na Farmi...pa TO pobedi na izboru Eurosonga, pa TO mladima diktira ukus, sistem vrednosti, nachin razmishljanja, zivotne ciljeve...e, TO je problem...a malom ne fali nishta, ali verujem da je on sam smishljao tekst i melodiju i nastup sa drugarima iz kraja i shkole neizlizanim i mashtovitim , da bi TO bila prava stvar
ali nema sveze krvi, ako nisu pristupili kraljevstvu koja ih poseduje i oblikuje...a TO je stvarno extra
kroz chitavu istoriju se zna koliko je muzika vazna za obichnog smrtnika , kroz vekove su se sachuvale pesme i melodije
a sapun se potroshio i otishao u balonchice, kao shto je i ovo ...e TO je problem
nema izbora, bezukusno, bljutavo, shkripavo..pa jel treba pojesti i g , ako ti je TO jedino servirano...koji je to mozak koji govori ,,nashe je i moramo da hvalimo, inache nismo kako treba,, ma daj...ima pravo da se svidja i ne svidja, zar ne...to je smeshno
ovo je kritika sistema, a ne malise..
na pinku gledam samo tjudorove..
pa menjajte nesto..ako je stav vec toliko kriticki..
ako je malisa kriv za sve nevolje sa kojima se ova zemlja nosi, treba ga lincovati..
samo moj stav je i dalje da ON nije lose odradio svoj posao..
a to cemo videti za mesec, dva..
da u coskicu ekrana na roze oblacku ne pise pink nego mtv, vecina ovde negativno naelektrisanih bi mu aplaudirala i govorila kako je maleni talenat..
politika na politici, a evrovizija treba da bude samo razonoda..
u pauzi izmedju radnog dana i jutra.