Eurovision 2008-Takmicari

Kao sto vidite, glasanje je pocelo. Svi mogu da glasaju, samo sto ih molimo da budu objektivni i postuju pravila.
Pravila:
1. Ne sme se glasati za jednu drzavu dva puta.
2. Voleli bismo da glasate objektivno jer prema ovom forumu mozete da glasate za svoju zemlju, pa vas molimo da glasate jako objektivo i razumno.
3. Glasa se po evrovizijskom principu (bodovanje, bez 9 i 11 poena).
4. Imate pravo da glasate samo JEDNOM!!
5. Glasovi iz polufinala se sabiraju i pravi se lista takmicara u finalu, koja nema veze sa onom u sadasnjosti. Glasanje za finale pocinje tek tada, kad objavimo sve finaliste.
Pozivamo vas da u sto vecem broju ucestvujete u ovom glasanju i da odaberemo svog pobednika.

Pa zar ne vidis da je to zbog toga sto Dima ima nekakav status i ime ovde, dok za Sirusho svi po prvi put cujemo. Koliko ja znam prosle godine je Marija pobedila, a da je niko pre toga nije znao, a slicno mislim i za Ruslanu.

nije tako..za dimu se zna mozda malo vise nego za sirusho....nego su njeni fanovi iz srbije koji je na youtube-u nazivaju favoritom trebali da pripreme docek kao mi
docekasmox.jpg

II SEMIFINAL

12 points:Ukraine
10 points: Sweden
8 points: Czech Republic
7 points: F Y R Macedonia
6 points: Switzerland
5 pointd:Letonia
4 points: Georgia
3 points: Iceland
2 points: Bulgaria
1 points: Malta

recimo tako:)mogu vam reci da je konkurencija mnogo veca tj bolje su pesme u I polufinalu,za drugo nisam znala ni za kog da glasam...Portugalija mi se nimalo ne svidja...skinula je Mariju Serifovic skroz...pokrete,glas,nastup

Ukupno poena za Semifinal II za sada je: (koga ne mrzi neka proveri)

1. SWEDEN 46
2. UKRAINE 40
3. F.Y.R. Macedonia 25
4. SWITZERLAND 23
5. CZECH REPUBLIC 22
6. PORTUGAL 17
7. GEORGIA 12
8. BULGARIA 12
9. HUINGARY 8
10. ICELAND 8
11. TURKEY 5
12. LATVIA 5
13. CROATIA 4
14. DENMARK 1
15. MALTA 1

Ako sam dobro sabrao, na dalje mozemo samo dodavati na ove, nove poene... pozZ

Ukupno Semifinal I, za sada: (isto vazi...)

1. ARMENIA 41
2. RUSSIA 38
3. ISRAEL 27
4. GREECE 23
5. SLOVENIA 21
6. POLAND 18
7. BOSNIA 16
8. NORWAY 16
9. ROMANIA 15
10. AZERBAIJAN 5
11. MOLDOVA 3
12. ESTONIA 3
13. SAN MARINO 2
14. MONTENEGRO 2
15. THE NEDHERLANDS 2

II SEMIFINAL

12 points:Ukraine
10 points: Sweden
8 points: Czech Republic
7 points: F Y R Macedonia
6 points: Switzerland
5 pointd:Letonia
4 points: Georgia
3 points: Iceland
2 points: Bulgaria
1 points: Malta

recimo tako:)mogu vam reci da je konkurencija mnogo veca tj bolje su pesme u I polufinalu,za drugo nisam znala ni za kog da glasam...Portugalija mi se nimalo ne svidja...skinula je Mariju Serifovic skroz...pokrete,glas,nastup

Da definitivno je prvo polufinale bolje. Samo mu fali velika cetvorka i mi da bi bilo finale, jer su sve sami favoriti. A drugo je dosadno. Treba cuti prvih 4-5 pesama i to je to. Nego gde si to cula i videla da kopira Mariju?

Back