Eurovision 2008-Takmicari

Kako ti nisu nasli mesto u Areni. Pa sve je obelezeno, kategorija, ulaz, red, sediste. Samo slep ne bi video, a i on bi jer uvek ima nekog ko vidi uz sebe.

pa zato sto izgleda moja mesta,moj red nije ni postojao..valjda je doslo do nekih promena u medjuvremenu pa nije ni bilo obelezeno,ma nemam pojma....ali na kraju su mi nasli super mesta...sve u svemu prezadovoljna sam...i bas mi je bilo super...:)
a sto se tice jelene tomasevic-iskreno me mnogo nervira...mnogo sam je volela i cenila...sve dok nije pocela da "ne mirise" dimu...nekako sam primetila...evo bas pre neki dan kao nesto rekla "i ja da sam dovela novaka djokovica,pobedila bih"...jel joj neko branio?pa sto nije???
nerviraju me takvi komentari
mada znam da mozda i novine napumpavaju price tako da se ne obazirem toliko na to konkretno..nego jednostavno mi sad nije simpaticna

Ako se ovde smara o Dimi-ne znam sto dolazis da citas ovaj smor jel':?::?::?:A ako hoces nesto o pomenutim strancima itd.-mislim da imas druge teme na ovom forumu:rtfm::!::!::!::bye:

ipak je pola dvanaest pa razumem tvoje trenutno stanje, ali hocu da pitam da li neko ima iskustvo sa strancima koji su bili u Bg radi Evorvizije i kakvi su njihovi komentari, onda da li je neko bio volonter i kako mu se cini sve to tokom ESC-a i sta vam se najvise svidja/ne svidja kod Arene?

Back