B@mbi
Aktivan član
- Poruka
- 1.148
A koliko je visok?![]()
Ak mislish na Dima, on je oko180
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A koliko je visok?![]()
Prestanite sa svadjom i vredjanjem da ne bi pao katanac.

ups, sorry! necemo katanac! IZVIIIINIIIIIIIII ZA SVE! i za ovu poruku shto sam ti poslala pre 5 minuta!![]()
vishe necu da vredjam nikoga!
P.S. zhelela bih da postanemo prijatelji!

Ona pjesma NEVER LET ME GO mu je fenomenalna,a nastup jos boljiJa ga slusham wec 2 godine. . .
:rolleyes:

Xmmm... sta ste se napalili na onog faggota Dimu?
Ko niste ni znali za njega, a cim je pobedio "JAOOOOO KAKO JE SLADAK, PREDIVAN JAOOOO"
Pu, paljevine
Da nisi malo pozurio/laDosta vise sa Dimom. Idemo dalje ceka nas sledeca Evrovizija.

meni se svidja pesma `на берегу неба` shto znachi `na obali neba`. lepo je kad znash ruski... kao ja!![]()
)...uglavnom extraaa pesmaDa nisi malo pozurio/la![]()

Kakvi pozurio? Ova godina, izmedju Helsinkija i Beograda je prosla tako brzo.Da nisi malo pozurio/la![]()
Kakvi pozurio? Ova godina, izmedju Helsinkija i Beograda je prosla tako brzo.
O cemu da diskutujemo. Vi samo o Dimi. Smorili ste vise. Hajde neko o strancima, Areni, volonterima itd......
...ali dobro,oprastam im
Ako se ovde smara o Dimi-ne znam sto dolazis da citas ovaj smor jel'O cemu da diskutujemo. Vi samo o Dimi. Smorili ste vise. Hajde neko o strancima, Areni, volonterima itd......

A ako hoces nesto o pomenutim strancima itd.-mislim da imas druge teme na ovom forumu

Zesci smor`ajde da predjemo na jelenu tomashevic!
shta mislite o njoj?

A tebe to bas zabrinuKako ti nisu nasli mesto u Areni. Pa sve je obelezeno, kategorija, ulaz, red, sediste. Samo slep ne bi video, a i on bi jer uvek ima nekog ko vidi uz sebe.

Baš bi voleo da za koju godinu na ESC čujem Kinu!x50
Kako ti nisu nasli mesto u Areni. Pa sve je obelezeno, kategorija, ulaz, red, sediste. Samo slep ne bi video, a i on bi jer uvek ima nekog ko vidi uz sebe.

Ako se ovde smara o Dimi-ne znam sto dolazis da citas ovaj smor jel'A ako hoces nesto o pomenutim strancima itd.-mislim da imas druge teme na ovom forumu
![]()