Eurovision 2008-Takmicari

xaxaxax! Pa ne znam bas koliko ce to da im se isplati, jer je prosle godine bio neki bend, mislim sa Islanda, i nisu se bas proveli. One godine kada su Lordi pobedili pomislio sam "gde ode ovaj svet", jer su mi oni delovali da nece biti ni u prvih 10 u polufinalu, a onda cap, pa pobednici.

Prosle godine je sa Islanda bio neki matori sa rock baladom..Svejedno nikad nisam cula za taj bend sto sad predstavlja Finsku.

Pesme ove godine su grozne, chak i ove 'komichne' se bljak... Evrovizija je dotakla dno, a ako ove godine ne pobedi neka zemlja sa zapada Evrope, bicje ukinuta...

Pa ko im je kriv kad nece da izaberu za svoje prestavnike neki dobar rock bend !!!Primer Nemci kad bi izabrali ili naterali da ucestvuju Tokio Hotel pobedili bi 100%(koliko ima kretena koji to slusaju) pobeda bi im bila zagarantovana!!!Bila bi fora kad bi mi ponovo pobedili!!

Ma i meni se Laka svidja,ne znam shta ljudi imaju protiv njega.
Muzika je super,tekst uopshte nije losh (Na svoju omiljenu foru prevarim faunu i floru da zivot nije nastao u moru nego iz ljuuuuuubavi...Pokushacju da te poljubim a ti se pravi luda),a on je gotivan lik sam po sebi,gledala sam neke intervjue sa njim.

Evo i ja da se oglasim. Načula sam da će Nemačku predstavljati grupa Cinema Bizarre,jel zna neko da li je to tačno??? A da Nemci pošalju Tokio Hotel,pobedili bi sigurno jer je Tokio Hotel THE BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ne. Iz Nemacke nam dolaze No Angel (4 devojke) sa ne znam kojom pesmom. Pre neki dan je bio izbor u Nemackoj. Inace kad bi Nemci poslali Tokio Hotel, Portugal Nelly Furtado po ocevoj, valjda, liniji, Spanija - Fran Perea, Rusija - Dima Bilan (eto to se ostvarilo), Hrvati - Gibonija, Grci - koga god da posalju uvek bude super, Englezi - Craig Davida, Sugababes ili nekoga poznatog kao i sto bi trebalo. E to bi bila po meni super Evrovizija!!!
Naravno da bi i ostatak Evrope trebao da posalje nekoga barem poznatog sa relativno dobrom ili barem slusljivom pesmom pa da vredi ici i gledati tu Evroviziju.

Back