s'cu pogledam na sajtuA nista o Beogradu, organizaciji ...ni jedna rec hvale ?
Pi !
i dok prevedem da lici na nesto

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
s'cu pogledam na sajtuA nista o Beogradu, organizaciji ...ni jedna rec hvale ?
Pi !

iskreno ,mada volim bg...ali moram da kažem i ovu kritiku...svježi utisci od prije par dana...zar se nije moglo posaditi makar cvijeće na trgu republike,a i šire,po mogućnosti...i očistiti ono smeće kod hotela "balkan"...ipak je to centar...a još "eurosong"...a ni drugdje nije bolje...a ovamo promocija srbije...bla,bla...
ljepotu treba i održavati...a mi to još nismo naučili...
Koja naša?To može da bude samo crnogorska.A jel' vam se sviđa ona naša glupa pesma "Oro" ??????![]()

U pravu si. Ali ne mozemo samo da kritikujemo.
Ipak je dosta uradjeno, i to jako lepo.
Uvek ce covek naci zamerke, ako stvari posmatras na taj nacin.
No , ja ne verujem da ce ljudi BG i Srbiju pamtiti po " smecu " kod Balkana...![]()

razumijem ja tebe,ali ovo što ja rekoh je osnovno tj.trebalo bi da bude...mislim,nije nikakva velika mudrost ,i zato me i nervira...![]()

Jeste osnovno.....ali da nije mudrost, verovatno bi pitanje smeca resila i Spanija npr...
Npr BG je za Spaniju po tom pitanju, malo dete ..veruj mi...
Naravno, ne treba se voditi time da " ima i gore " pa nam se moze....ali ja ipak biram da gledam neku vedriju stranu cele ove price.![]()
Cudi me, jer oni su po tome poznati ..pa,ne bih rekla...bar ono što sam ja vidjela...a sigurno počiste bar za vrijeme neke manifestacije...
ali da ne kvarimo temu više...![]()

Ne klepeci nanulama?.

A jel' vam se sviđa ona naša glupa pesma "Oro" ??????![]()

- ma sve je bilo dobro, a i komentatori su nas hvalili, majke mi.Zakonski je do 3 takta..mada to kod nas ne vazidaaaj, pa sad se ne smiju koristiti ni 3 riječi identično poredane kao u nekoj staroj pjesmi?
ja već mislila muzika pokradena ili nešto tako...![]()
Zakonski je do 3 takta..mada to kod nas ne vazi![]()

pazi - 3 takta...to bi trebalo da se odnosi na muziku, zar ne?
to poštujem
ali, zamisli da eliminišemo sve pjesme u kojima se ponavljaju dijelovi tekstova nekih već postojećih pjesama? nema šanse, ništa ne bi ostalo!
Nisi u pravu..pesma Call On Me..to su 3 reci koje Eric Prydz vrti sve vreme..znaci to je autorsko delo Stevie Windood..samo 3 reci..mora potpisati autora i po mogucstvu platiti njemu ili izdavackoj kuci da je obradi![]()
:shock: zezaš? e, to nisam znala...mislim, da je to povreda autorskih prava, ili kako već...