EUROSONG

heh na jednom sajtu kazu
"srbija je jedva cekala ovu zlatnu priliku da popravi svoj imidz sinonima za politicke tenzije i konflikte"

drugi sajt predstavlja voditelje i posebno hvali joksimovica koji je kompozitor ora i pesme od h m hari i kao posebno super je sto zna da svira 11 instrumenata :lol:

niko nista o organizaciji,spomenuli su i djokovica koji je dao podsticaj za glasanje
znate kako da ne politicim al meni je muka sto svaki put kad je srbija na tv neizbezno je da se spomene mladic ili karadzic(cak i kad je bila vest o otvaranju exita-u fazonu mladi su srecni zbog ove manifestacije posle dugog rezima milosevica blabla) tako da,drago mi je sto nisam nasla njihova prezimena na sajtovima

Pa da. I mene to nervira. Mislim mogli su biti malo " darezljivijiu" na recima...jer ipak verujem da se ima sta napisati o Beogradu...nekom " drugom" Beogradu...koji oni nisu znali ni da postoji, upravo zbog gore navedenog.
Mislim ok Joksimovic...ok voditeljka....ok muzika...ali zar ti novinari koji su u BGD-u, nisu imali jos sta da kazu ...hm...
Nego nema veze...
Ja ne volim evroviziju , i sav taj vasar..ali mislim da je ekstremno lepo sto smo dobili ovakvu sansu...i sto ljudima mozemo pokazati da nismo ljudozderi...
Volela bih i da Bosna pobedi ove godine...pa da vide u kao je lepa nasa YU bila...

Izvinite, malo sam nostalgicna...ne malo , nego malo vise...
Ja sam od onih koji , kada nesto salju ...na koverti i dalje zapisu -- YUGOSLAVIJA..

iskreno ,mada volim bg...ali moram da kažem i ovu kritiku...svježi utisci od prije par dana...zar se nije moglo posaditi makar cvijeće na trgu republike,a i šire,po mogućnosti...i očistiti ono smeće kod hotela "balkan"...ipak je to centar...a još "eurosong"...:roll: a ni drugdje nije bolje...a ovamo promocija srbije...bla,bla...

ljepotu treba i održavati...a mi to još nismo naučili...

iskreno ,mada volim bg...ali moram da kažem i ovu kritiku...svježi utisci od prije par dana...zar se nije moglo posaditi makar cvijeće na trgu republike,a i šire,po mogućnosti...i očistiti ono smeće kod hotela "balkan"...ipak je to centar...a još "eurosong"...:roll: a ni drugdje nije bolje...a ovamo promocija srbije...bla,bla...

ljepotu treba i održavati...a mi to još nismo naučili...

U pravu si. Ali ne mozemo samo da kritikujemo.
Ipak je dosta uradjeno, i to jako lepo.
Uvek ce covek naci zamerke, ako stvari posmatras na taj nacin.
No , ja ne verujem da ce ljudi BG i Srbiju pamtiti po " smecu " kod Balkana...;)

U pravu si. Ali ne mozemo samo da kritikujemo.
Ipak je dosta uradjeno, i to jako lepo.
Uvek ce covek naci zamerke, ako stvari posmatras na taj nacin.
No , ja ne verujem da ce ljudi BG i Srbiju pamtiti po " smecu " kod Balkana...;)

razumijem ja tebe,ali ovo što ja rekoh je osnovno tj.trebalo bi da bude...mislim,nije nikakva velika mudrost ,i zato me i nervira...:)

razumijem ja tebe,ali ovo što ja rekoh je osnovno tj.trebalo bi da bude...mislim,nije nikakva velika mudrost ,i zato me i nervira...:)

Jeste osnovno.....ali da nije mudrost, verovatno bi pitanje smeca resila i Spanija npr...
Npr BG je za Spaniju po tom pitanju, malo dete ..veruj mi...;)

Naravno, ne treba se voditi time da " ima i gore " pa nam se moze....ali ja ipak biram da gledam neku vedriju stranu cele ove price.:)

Moldavija mi se najviše svidela, šteta što je ispala...

Jedno veliko :thumbdown: za himnu Beograda na početku, pa j.bt je l' taj Beograd još uvek u Srbiji, ili nisam dobro informisana :roll:
Šerifovićeva, Tomašićeva i Dugiću, menjajte u dokumentima mesto rodjenja 8)

Poslednja izmena:
Jeste osnovno.....ali da nije mudrost, verovatno bi pitanje smeca resila i Spanija npr...
Npr BG je za Spaniju po tom pitanju, malo dete ..veruj mi...;)

Naravno, ne treba se voditi time da " ima i gore " pa nam se moze....ali ja ipak biram da gledam neku vedriju stranu cele ove price.:)

pa,ne bih rekla...bar ono što sam ja vidjela...;) a sigurno počiste bar za vrijeme neke manifestacije...
ali da ne kvarimo temu više...;)

ja ne volim te festivale, kvazikulturne dogadjaje, i sve one "maraje keri" na djuture sa pesmama : "aaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!" i "jeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!", ALI, ovo sam morala da gledam :)
Bas je bilo lepo! lepo smo s eispromovisali, sarene su pesme bile, za svakog po nesto, scena fantasticna, voditelji spontani... Nole k'o slag na tortu :) - ma sve je bilo dobro, a i komentatori su nas hvalili, majke mi.

Zakonski je do 3 takta..mada to kod nas ne vazi;)

pazi - 3 takta...to bi trebalo da se odnosi na muziku, zar ne?
to poštujem :tick:

ali, zamisli da eliminišemo sve pjesme u kojima se ponavljaju dijelovi tekstova nekih već postojećih pjesama? nema šanse, ništa ne bi ostalo!
+ Laka je namjerno koristio riječi iz "ne klepeći nanulama" - tradicija, fazoni ;)

pazi - 3 takta...to bi trebalo da se odnosi na muziku, zar ne?
to poštujem :tick:

ali, zamisli da eliminišemo sve pjesme u kojima se ponavljaju dijelovi tekstova nekih već postojećih pjesama? nema šanse, ništa ne bi ostalo!

Nisi u pravu..pesma Call On Me..to su 3 reci koje Eric Prydz vrti sve vreme..znaci to je autorsko delo Stevie Winwood..samo 3 reci..mora potpisati autora i po mogucstvu platiti njemu ili izdavackoj kuci da je obradi;)

Poslednja izmena:

Back