EUROSONG

Na ovom polufinalu ama ni jedne normalne pesme za ovakvu priliku. Rus je kao favorit al pesma mu i nije neka, a i siroti Pluscenko bas se trudio da kliza na ona 4 kvadrata leda:-(
A Oro-totalno unazadjena pesma, bljaks fuj.
Jedina simpaticna, vesela pesmica mi je ona piratska, mislim da su Letonci u pitanju al to je preksutra.
Doduse ona Rumunska pesma je lepa, u italijanskom fazonu al po meni to nije nesto sto godinu dana moze da bude hit u svetu.

Ko ima najvise kredita na telefonu i koristi ga za glasanje....VELIKI BRAT....
Takvi ce biti i rezultati glasanja....

Lako moze grcka da se omasti....ima lik koji ljudi prepoznaju, ima pesmicu koji ljudi prepoznaju, a nasu ne mozes da prepoznas pa da ti je u komsiluku , tipicna silikonka....tj vampika...(ne vampirka).

A inace kad bih sudio po svom ukusu , onda nikad ne bih , osim za lane moje, bio blizu....za njih sam stvarno navijao....i ceo grad je navijao....a verujem i cela srbija......drugo je to od onog kad se radujes zbog uspeha.....

Malta mi je nesto sto moze da ostavi utisak, ali nisam cuo tacno skoro trecinu pesama...

Ne komentarisem svoje simpatije vec samo otvaram kladionicu....

Ko ima najvise kredita na telefonu i koristi ga za glasanje....VELIKI BRAT....
Takvi ce biti i rezultati glasanja....

Lako moze grcka da se omasti....ima lik koji ljudi prepoznaju, ima pesmicu koji ljudi prepoznaju, a nasu ne mozes da prepoznas pa da ti je u komsiluku , tipicna silikonka....tj vampika...(ne vampirka).

A inace kad bih sudio po svom ukusu , onda nikad ne bih , osim za lane moje, bio blizu....za njih sam stvarno navijao....i ceo grad je navijao....a verujem i cela srbija......drugo je to od onog kad se radujes zbog uspeha.....

Malta mi je nesto sto moze da ostavi utisak, ali nisam cuo tacno skoro trecinu pesama...

Ne komentarisem svoje simpatije vec samo otvaram kladionicu....
:eek: Dobro me podseti, vreme je za analizu liste...:)

heh...prvi put moram da se složim sa TP...:D i meni je Jelena Tomašević nekako bezlična,nikako da joj zapamtim lik...nema ništa "scensko" u pojavi...
i ne znam je li mi se učinilo ili je arena bila malo praznjikava...?:roll:
a pjesme su,bar za sada,prilično loše...

a koja je fora sa voditeljima, zar ih nisu birali u onim emisijama?

E to bi' volela da i mene neko prosvetli..
Meni su J i Z bili izvestaceni, kapiram da bi bilo koji par od onih bio zanimljiviji.
Da ne govorim o tome da je Z odelo stajalo kao da ima noge duge dvajes cantima, a da je J pokusavala da namontiranim osmesima ublazi svoju nesigurnost :thumbdown:

francuzi kazu
"za one koji su voleli pesmu marije serifovic bice odusevljeni.za one koji su ocekivali da upoznaju novo lice srpske muzicke kulture verovatno ce morati da cekaju sledecu evroviziju.oro,pesma jelene t zvuci kao muzika za film,tiho i suzno.'ne lomi mi led,ispod nema vode'-place jelena u svojoj pesmi.ukratko limunadica koju prica jedna lepa zena sa aurom princeze,ali;sta posle?da li ce ovaj glas,muzika i pojava uspeti da ubede milione evropskih gledalaca?u svakom slucaju vrrrlo daleko od pobednika iz 2006,irske grupe lordi"
eto pljuc pljuc na finjaka(za svaki slucaj ako se lepo kotira :lol: )

iskreno i nisam nešto bila oduševljena sinoć.....Jermenka mi se dopade
a nije prošla, Stefan Filipović, predstavnika Crne Gore ispade odma,
šta će biti večeras još ćemo videti...što se tiče Tomaševićke, lepo peva
ali Šerifovićka je Šerifovićka..teško da će neko ponoviti njen uspeh devojka
peva kao boginja..........ipak srećno Jeleni, ko zna možda ipak prođe....;)

francuzi kazu
"za one koji su voleli pesmu marije serifovic bice odusevljeni.za one koji su ocekivali da upoznaju novo lice srpske muzicke kulture verovatno ce morati da cekaju sledecu evroviziju.oro,pesma jelene t zvuci kao muzika za film,tiho i suzno.'ne lomi mi led,ispod nema vode'-place jelena u svojoj pesmi.ukratko limunadica koju prica jedna lepa zena sa aurom princeze,ali;sta posle?da li ce ovaj glas,muzika i pojava uspeti da ubede milione evropskih gledalaca?u svakom slucaju vrrrlo daleko od pobednika iz 2006,irske grupe lordi"
eto pljuc pljuc na finjaka(za svaki slucaj ako se lepo kotira :lol: )

A nista o Beogradu, organizaciji ...ni jedna rec hvale ?
Pi !

Back