EUlex je nepoželjan, kažu i Srbi i Albanci

izabrao sam dva teksta, oba napadaju jednu [eulex] stranu govoreci da ona [eulex] favorizuje suprotnu stranu.
mislim da se ovim samo dokazuje da je misija eulex-a potrebna i da radi svoj posao kako treba.
kao sto cesto cujem na forumu, logika nekih forumasa na neki moj post: cim ga ti napadas, znaci da je dobar... ili...cim ga ti branis znaci da ne valja

Ja verujem da nam je svima (ili je mozda samo meni) ovih dana pala na pamet ista stvar kad smo gledali Kurtijev protest...

A sto im se onda bar ne udruze i ne na'ebu bile majke kad smetaju i jednima i drugima?!

Pa cim vam smetaju, udrite zajedno!

E, sad mi je i taj Kurti cudan neki lik...

Razmisljam, da ne radi on to, jer treba da stvori sliku da se Albanci kao protiv EUlexa, jer ime nesto skodi, da bi Srbi malo bolje nalegli na tu EUlex rudu.

S druge strane, da nije Kurti srpski placenik?! Ali mi je ta varijanta mnogo manje verovatna, jer izgleda da ima bas jaku podrsku medju Albancima.

Sta ti mislis o svemu tome?

Ja verujem da nam je svima (ili je mozda samo meni) ovih dana pala na pamet ista stvar kad smo gledali Kurtijev protest...

A sto im se onda bar ne udruze i ne na'ebu bile majke kad smetaju i jednima i drugima?!

Pa cim vam smetaju, udrite zajedno!

E, sad mi je i taj Kurti cudan neki lik...

Razmisljam, da ne radi on to, jer treba da stvori sliku da se Albanci kao protiv EUlexa, jer ime nesto skodi, da bi Srbi malo bolje nalegli na tu EUlex rudu.

S druge strane, da nije Kurti srpski placenik?! Ali mi je ta varijanta mnogo manje verovatna, jer izgleda da ima bas jaku podrsku medju Albancima.

Sta ti mislis o svemu tome?

price ko price...ima prica da je kurti srpski placenik... ima prica da je placenik vlasti...obavlja poslove za koje oni nemaju hrabrosti...ima prica...
a to udruzivanje, nema od toga nista, ja mislim da je i to vrsta glume, i mi i vi se bunimo, a i nama i vama odgovara da oni budu prisutni...
ma ko bi shvatio politiku, narocito na ovim prostorima kada se tako brzo menja njen primarni cilj...kako ko dodje na vlast, misli da je najpametniji, i zeli kompletno sve da menja
ps.pod" i mi i vi"mislim na obe grupe koje se "bune"

Sad će Adem da opali po 10 000 silovanih žena i zaboravio sam koliko beše(davno nisam slušao njegove besede)ubijenih i mučenih od srpskih zverstava i logora...:)

Ubijali su i silovali i jedni i drugi!Ne zna se samo ko je vise pocinio zlodela!Bio sam 20 - tak dana na Kosovu,bio sam i u Pristini,Vucitrnu,Gracanici....ja sam sav taj narod doziveo kao svoj,bez obzira da li su Srbi ili Albanci...

[petica] pa tacno je da su i jedni i drugi...
[sestica] a netacno je da se ne zna ko je vise.

Nikada se nece ni znati...UCK je klasicna paravojna i teroristicka organizacija koja nije birala sredstva da izazove sukobe i rat,ne bi li ostvarili zacrtani plan.Nemam nameru da sad govorim sta su sve radili.Ali mogu da razumem da su zlocine radili nad Srbijancima,ali oni su mucki ubijali i Albance.
Sa druge strane zlocine su cinili i pre svega srpska policija i paravojne snage,tu nema nikakve dileme.

Koja glupost,ubijali su samo shiptari srbi nikad.

A da je neko silovao shiptarke.........jeste,jeste,sta sve necete izmisliti :hahaha:

Ovu natprirodnu pojavu cujem prvi put u zivotu-srbin silovao shiptarku :hahaha1:

Ubice su samo shiptari.!

Nisu samo ubijali Albanci,ubijali su i Srbi!Hteli mi to da priznamo ili ne!Ako je tebi to problem da razumes i da shvatis,zao mi je.

Srbi su ubijali više nego Albanci,ali ništa morbidnije.Čak naprotiv,Albanci su to radili na gori načen,vadeći im organe,mi dođemo i izrešetamo.

To nisu normalni ljudi,ni UCK ni VJ.

A posebno ne onaj Watko,ali to je već druga priča.U Bosni smo ispali pravi agresori,ono je tipičan zločin protiv čovečnosti,ovo u Albaniji...RAT

Srbi su ubijali više nego Albanci,ali ništa morbidnije.Čak naprotiv,Albanci su to radili na gori načen,vadeći im organe,mi dođemo i izrešetamo.

To nisu normalni ljudi,ni UCK ni VJ.

A posebno ne onaj Watko,ali to je već druga priča.U Bosni smo ispali pravi agresori,ono je tipičan zločin protiv čovečnosti,ovo u Albaniji...RAT

У Босни су по теби Срби агресори који на тим просторима живе неколико векова пре најезде Турака.
Дај молим те и Ти верујеш у ово што си написао ?

ne bih bas rekao da mozes da podignes zid oko kosova,,, prevelik je to teren za tvoja nejaka pleca.
ps.pocni da vezbas sa podizanjem neceg ne tako velikog pa posle...
Пребиће ме моји Срби због давања подршке Албанцу...:mrgreen:
али увек је лепо кад спустиш неког ЕУропејца а поготово ако је тај Ставрос, уосталом човек би тим зидом оградио и Србе са КиМ, ма ужас...ако си га вербално патосирао...:mrgreen:

П.С. Немам боне, истрошио сам...:mrgreen:

ЕУЛЕКС ради по уставу и законима Косова, поента је у томе што се институције Косова које су надлежне за спровођење устава и закона сада декларишу као институције независне државе те стога мислим да је ЕУЛЕКС неприхватљив за српски народ а искрено верујем да моје мишљење дели и већина Срба са КиМ.

Но, наравно, поданичка и марионетска влада у Београду уопште не хаје за то...

У Босни су по теби Срби агресори који на тим просторима живе неколико векова пре најезде Турака.
Дај молим те и Ти верујеш у ово што си написао ?

Sve je naravno urota protiv Srba,CIA i FBI sve je to osnovano samo da unisti i pobije srpski rod:zcepanje::lol::rotf::rotf::rotf:

Palanacka hronika...:)

genocid_srebrenica_sehidi.jpg

DO YOU SEE THIS?!DO YOU SEE HOW MUCH INNOCENT CIVILIANS WERE TORTURED,BEATED AND KILLED BY RATKO MLADIC'S ARMY?!

Back