- Poruka
- 33.624
Živo me zanima šta je smiješno?
bas nista.
u stvari zalosno je, ali taj mi je smajli nekako simpatican i...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Živo me zanima šta je smiješno?
izabrao sam dva teksta, oba napadaju jednu [eulex] stranu govoreci da ona [eulex] favorizuje suprotnu stranu.
mislim da se ovim samo dokazuje da je misija eulex-a potrebna i da radi svoj posao kako treba.
kao sto cesto cujem na forumu, logika nekih forumasa na neki moj post: cim ga ti napadas, znaci da je dobar... ili...cim ga ti branis znaci da ne valja
Ja verujem da nam je svima (ili je mozda samo meni) ovih dana pala na pamet ista stvar kad smo gledali Kurtijev protest...
A sto im se onda bar ne udruze i ne na'ebu bile majke kad smetaju i jednima i drugima?!
Pa cim vam smetaju, udrite zajedno!
E, sad mi je i taj Kurti cudan neki lik...
Razmisljam, da ne radi on to, jer treba da stvori sliku da se Albanci kao protiv EUlexa, jer ime nesto skodi, da bi Srbi malo bolje nalegli na tu EUlex rudu.
S druge strane, da nije Kurti srpski placenik?! Ali mi je ta varijanta mnogo manje verovatna, jer izgleda da ima bas jaku podrsku medju Albancima.
Sta ti mislis o svemu tome?
Sad će Adem da opali po 10 000 silovanih žena i zaboravio sam koliko beše(davno nisam slušao njegove besede)ubijenih i mučenih od srpskih zverstava i logora...
Ubijali su i silovali i jedni i drugi!Ne zna se samo ko je vise pocinio zlodela!Bio sam 20 - tak dana na Kosovu,bio sam i u Pristini,Vucitrnu,Gracanici....ja sam sav taj narod doziveo kao svoj,bez obzira da li su Srbi ili Albanci...
petica je tacna, ali za sesticu nisi u pravu. zna se.
Osetjam da bi owu alergicnu njeni miljeni albanci prwo silowali a potom ubili
a mozda i obrnuto
Objasni malo bolje sta si hteo da mi kazes....nisam te bas razumeo.
Objasni malo bolje sta si hteo da mi kazes....nisam te bas razumeo.
[petica] pa tacno je da su i jedni i drugi...
[sestica] a netacno je da se ne zna ko je vise.
Koja glupost,ubijali su samo shiptari srbi nikad.
A da je neko silovao shiptarke.........jeste,jeste,sta sve necete izmisliti
Ovu natprirodnu pojavu cujem prvi put u zivotu-srbin silovao shiptarku
Ubice su samo shiptari.!
Nisu samo ubijali Albanci,ubijali su i Srbi!Hteli mi to da priznamo ili ne!Ako je tebi to problem da razumes i da shvatis,zao mi je.
Srbi su ubijali više nego Albanci,ali ništa morbidnije.Čak naprotiv,Albanci su to radili na gori načen,vadeći im organe,mi dođemo i izrešetamo.
To nisu normalni ljudi,ni UCK ni VJ.
A posebno ne onaj Watko,ali to je već druga priča.U Bosni smo ispali pravi agresori,ono je tipičan zločin protiv čovečnosti,ovo u Albaniji...RAT
Euleks je misija koja je došla da uspostavi(videćemo)red i zakon.
Ko se protivi,Srpski i Albanski muljatori,šverceri i lopovi.
Interesantan lik ovaj Kurti... Ili će biti predsednik Kosove ili će ga izbaciti Crni drim...
Пребиће ме моји Срби због давања подршке Албанцу...ne bih bas rekao da mozes da podignes zid oko kosova,,, prevelik je to teren za tvoja nejaka pleca.
ps.pocni da vezbas sa podizanjem neceg ne tako velikog pa posle...
У Босни су по теби Срби агресори који на тим просторима живе неколико векова пре најезде Турака.
Дај молим те и Ти верујеш у ово што си написао ?
Ja cenim da bi ona silovala njih
..samo ako su patijote..