Еугеника - да ли сте икада размишљали о овоме?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

openbox

Poznat
Poruka
7.653
Као што наслов каже - да ли сте икада размишљали о овој теми?

Не о овој али о неким другим проблемима јесам, рецимо о индустрији (било којој).
Индустрија се развија и развија, односно убрзава количину загађења, утрошак ресурса се убрзава такође...И нема начина да се ово заустави сем еугеником?
(јер наравно нико неће да се одрекне профита - а поготово не крупне рибе)

Такође мислим да није случајно што богати (којима паре више не значен нисшта), схватају шта заправо има вредност а то је природа?

NEKADA SU VELIKI GRADOVI BILI OVO
gSHQPBMdYw0.jpg

- - - - - - - - - -

a dans ovo
kowloon1.jpg

Ma vodje tog profiterskog pokreta treba da se samoubiju kao 1945. i resen problem, idealno resenje je da se progres potpuno zaustavi i krene unazad, a svi koji to ne mogu da podnesu nek skacu sa mostova, niko ne bi ni obratio paznju.

Dole tehnika i tehnokratija, gore nauka i filozofija! Smrt kapitalizmu i tiraniji, sloboda narodu i boraniji :zcool:

Као што наслов каже - да ли сте икада размишљали о овој теми?

Не о овој али о неким другим проблемима јесам, рецимо о индустрији (било којој).
Индустрија се развија и развија, односно убрзава количину загађења, утрошак ресурса се убрзава такође...И нема начина да се ово заустави сем еугеником?
(јер наравно нико неће да се одрекне профита - а поготово не крупне рибе)

Такође мислим да није случајно што богати (којима паре више не значен нисшта), схватају шта заправо има вредност а то је природа?

O eugenici ne razmisljamo , niti cemo mi ovde na ovoj temi da eugenikom zaustavljamo bilo sta Tema se zakljucava

stoooo.. vrlo aktuelno u svetu, sprovodi se vakcinama, 5g, marketing-tehnika hipnoza, ratovi, smart tehnollogije, gmo... - bas dira u srz?!
Sto zakljucavati ako postoji sloboda govora?

Ubijanje ljudi , smanjivanje populacije i stvaranje ciste rase nije sloboda govora
niti cemo zagovarati eugeniku ni po kom osnovu

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back