EU...?

Severnu Irsku niko ne priznaje i Repubika Irska se ne bori vise za Severnu Irsku, cak su se i vlada Severne Irske i IRA slozile.

Јел знаш о чему ти причаш или само нако трабуњаш, чисто да кажеш нешто.
Северна Ирска је призната држава и у саставу је Уједињеног Краљевства.
Званично је призната држава, не лупај. Јел знаш шта је ИРА и за шта се она бори....

Grcka je pre nastanka problema oko imena usla u EU i iza sebe ima celu EU.

Да ли ти је познато које године је Грчка ушла у ЕУ?

Turski deo Kipra nije priznala ni jedna zemlja iz EU.

Није, осим Турске са којом ЕУ лепо сарађује, једног дана примиће је у ЕУ а неће их ни питати за северни део Кипра..... Као ни сада што их не пита и не условљава.....

Tako da od takvog nacina borbe nema nista. Sa Kosmetom Srbija ne moze u EU, to je detetu jasno. Ako pri hipotetickom prijemu u EU, jedna Francuska ili Nemacka promene misljenje onda :dash: :dash: :dash:

:dash::dash: На ово немам коментар...... :dash::dash:

Хахаха..А где си ти био док је дотични господин бранио наш народ? У мишијој рупи? А Србин не можеш да постанеш пошто си Циган:mrgreen:

da ,branio je ubijajuci neduzne zene i decu,a ja ponavljam veci san Srbin nego sto ces ti ikad biti,a naravno kao i svaki izolacionista i unistitelj kome nestanu argumenti pocinjes da vredjas,e pa posto si daleko ispod mog nivoa ja vise nemam sta da raspravljam sa tobom!!

Јел знаш о чему ти причаш или само нако трабуњаш, чисто да кажеш нешто.
Северна Ирска је призната држава и у саставу је Уједињеног Краљевства.
Званично је призната држава, не лупај. Јел знаш шта је ИРА и за шта се она бори....

Severna Irska nije država. Nema svoju vojsku, policiju, finansije... Imaju otprilike samo fudbalsku reprezentaciju i to je to.

Није, осим Турске са којом ЕУ лепо сарађује, једног дана примиће је у ЕУ а неће их ни питати за северни део Кипра..... Као ни сада што их не пита и не условљава.....

Jedan od glavnih problema Turske na putu za EU (bar na papiru) je Kipar. Turska je puno jača i razvijenija od nekih banana država koje su već ušle u EU.

Kao, ja sam za ulazak u EU, ali samo pod nashim uslovima. To ima samo u Tunguziji vaseg Mlohe :rotf::rotf::rotf:

kao,ja sam za to da Srbija bude demokratska drzava ali samo ako ja formiram vladu...u suprotnom je to zlocinacka vlada i ja necu dozvoliti da se formira i izvescu demonstracije da to sprecim.....GDE BRE ima ovakva demokratija?samo kod Borisa Supljeg....

kao,ja sam za to da Srbija bude demokratska drzava ali samo ako ja formiram vladu...u suprotnom je to zlocinacka vlada i ja necu dozvoliti da se formira i izvescu demonstracije da to sprecim.....GDE BRE ima ovakva demokratija?samo kod Borisa Supljeg....

i Dinkica:thumbdown:

Demokratija je kada svako moze da kaze sta ja mislim !:klap:

Severna Irska nije država. Nema svoju vojsku, policiju, finansije... Imaju otprilike samo fudbalsku reprezentaciju i to je to.

Да али је један од конститутивних елемената Велике Британије, имају своју полицију (од скора), војска ВБ ускоро неће бити у Северној Ирској, али не и неке функције (премијера немају, финансијски зависни)..... Ок, то би било то. можда сам мало погрешио.

Jedan od glavnih problema Turske na putu za EU (bar na papiru) je Kipar. Turska je puno jača i razvijenija od nekih banana država koje su već ušle u EU.

Лепо кажеш..... Није проблем у Кипру, решили би они то лако, већ је проблем што је то муслиманска земља.... То мучи главоње у Бриселу....... И пнако имају муку са њима......

Да али је један од конститутивних елемената Велике Британије, имају своју полицију (од скора), војска ВБ ускоро неће бити у Северној Ирској, али не и неке функције (премијера немају, финансијски зависни)..... Ок, то би било то. можда сам мало погрешио.

Лепо кажеш..... Није проблем у Кипру, решили би они то лако, већ је проблем што је то муслиманска земља.... То мучи главоње у Бриселу....... И пнако имају муку са њима......

Irska nije morala da prizna Severnu Irsku kao integralni deo Velike Britanije da bi stupila u EU, kao što Srbija neće priznati Kosovo kao nezavisnu zemlju.

A što se Muslimana tiče, pa i na KiM mahom žive Muslimani...

Irska nije morala da prizna Severnu Irsku kao integralni deo Velike Britanije da bi stupila u EU, kao što Srbija neće priznati Kosovo kao nezavisnu zemlju.

Mislim da se KiM i Turska teško mogu porediti. Turska je hegemon regiona i jedan od nosilaca islamske kulture (mada je sekularna). Turska je velika skoro kao i Nemačka, a sigurno ima više Tiraka nego Nemaca, stoga bi Turska postala jedan od glavnih faktora u EU. Kome to još treba?

Zamisli kad Severna Irska uopšte i nije deo Velike Britanije...
Ali je deo onoga što se zove Ujedinjeno Kraljevstvo Velike Britanije i Severne Irske....

Škotska, Vels, i Severna Irska imaju svoje organe uprave....mada su u Severnoj Irskoj dugo bili suspendovani kad su izbili građanski nemiri između unionistia (pre svega protestanata) i separatista koji su hteli ujedinjenje sa Republikom Irskom (pre svega rimokatolici), i kada je vojska počela da zavodi red...

И шта? Мислиш да ће они у ЕУ врло брзо.....:dash::dash:
Ако тако мислиш :dash::dash:

Не треба њима та брига, боље им је овако.......

A jesu li bar malo krivi oni "humanitarni radnici" Tači, Haradinaj, Čeku, Basljim Zurapi, Fatmir Ljimaj i onaj bradati... ili nisu ni za šta...

recimo da jesu, ali od ovih koje sam ja nabrojao, ne mogu doci do pravog izrazaja, ili da kazem, svi njihovi "zlocini" su nebitni naspram onih koje su cinile.... da kazem te osobe

Zamisli kad Severna Irska uopšte i nije deo Velike Britanije...
Ali je deo onoga što se zove Ujedinjeno Kraljevstvo Velike Britanije i Severne Irske....

То је и речено... Нико и не оспорава.....

Škotska, Vels, i Severna Irska imaju svoje organe uprave....mada su u Severnoj Irskoj dugo bili suspendovani kad su izbili građanski nemiri između unionistia (pre svega protestanata) i separatista koji su hteli ujedinjenje sa Republikom Irskom (pre svega rimokatolici), i kada je vojska počela da zavodi red...

Још увек су органи управе суспендовани у Ирској..... Бар већина......;)

recimo da jesu, ali od ovih koje sam ja nabrojao, ne mogu doci do pravog izrazaja, ili da kazem, svi njihovi "zlocini" su nebitni naspram onih koje su cinile.... da kazem te osobe

Uopšte nisam iznenađen tvojim stavom...
U stvari, zaprepastio bi me da si napisao da npr. nema većeg i goreg zločinca od Haradinaja, ali dobro... vi ste već navikli da čovek nakon nekoliko stotina Srba, likvidira i Albance koji bi mogli svedočiti protiv njega, pa me ne čudi da ste tako "objektivni" :) ;)

ili što kaže naš narod "U strahu su velike oči"...

Back