Andjela
Elita
- Poruka
- 23.874
Pravo da ti kažem - ja mislim da je Lazaru i naš Tvrtko bio pretpostavljeni ..
A nije da se niste orodili sa Turcima .. dva zeta sultana - Bajazit i Murat II ..
Mani to vas, bre.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A nije da se niste orodili sa Turcima .. dva zeta sultana - Bajazit i Murat II ..
Pogledaj moj avatar i vidi kada sam prispio ovdje, samo sam izvjesno vrijeme bio u BANatu.Ako si raja, onda dobrodosao.

To je bio srednjovjekovni grad-utvrda .. sad je to naš nacionalni spomenik ..
To je bio neki vas interni muslimanski obracun?
Nezavisna Republika Srpska?
Ne bre,posle smo ih mi sa turcima napali pa ih posrbili a oni imali vec nekakve vezire:smajlikojiseceskapotintari:
Od koga bre?
..i u Republici Srpskoj je.

To bre mi nista ne priznavamo,mi smo porazeni na Kosmetu i tako...
Ode nam sva ratoborna celjad tako da nista ne priznavamo.
Samo`kupi, ko cuma decu.![]()
Od dzamahirije Sarajevo.

Pa i naš Kosača je kćer Kararinu dao bosanskom kralju Stjepanu Tomašu za ženu kad je vidio da dolaze Osmanlije ..
prije toga je koristio njihove usluge u preotimanju zemlje od Stjepana Tomaša ..
Tako su i Dušan i Vizantijac Kantakuzin sarađivali sa Turcima Seldžucima , a vizantijska carica sa Turcima Osmanlijama ..
Pa Kuljanka je Miletov podanik?!![]()
Pa i naš Kosača je kćer Kararinu dao bosanskom kralju Stjepanu Tomašu za ženu kad je vidio da dolaze Osmanlije ..
prije toga je koristio njihove usluge u preotimanju zemlje od Stjepana Tomaša ..
Tako su i Dušan i Vizantijac Kantakuzin sarađivali sa Turcima Seldžucima , a vizantijska carica sa Turcima Osmanlijama ..
Tako je, svi si oni tvoji i samo tvoji.
A sad cekamo * BOOM*
Njegovi su ti podanici politička elita po RS .. skutonoše .. sad već ima i neke Hrvate ..

..i u Republici Srpskoj je.
Pa Kuljanka je Miletov podanik?!![]()
A ja da Turci dođu , i povedu Srbe ..

A RS je u BiH ..
Kazi lepo "nas Mile", ko sto i druge kupis.![]()
Turci su sad civilizovani, bice da cekas neke Somalijce.![]()
Turci su sad civilizovani, bice da cekas neke Somalijce.![]()
Naravno, na papiru, teoretski, ali u praksi je nezavisna od tvoje dzamahirije Sarajevo.
Nego, ajd`budi fer pa mi nesto odgovori...
Foliras se kao da si za neku BiH, a zasto onda kad turski tim igra protiv bosanskog, vi navijate za turski i nasred te tvoje BiH, sirite turske zastave?