"EU želi da izgradi zid prema Turskoj i islamu"

• Začetnik teme Začetnik teme Mingo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
To bre mi nista ne priznavamo,mi smo porazeni na Kosmetu i tako...

Ode nam sva ratoborna celjad tako da nista ne priznavamo.

Pa i naš Kosača je kćer Kararinu dao bosanskom kralju Stjepanu Tomašu za ženu kad je vidio da dolaze Osmanlije ..
prije toga je koristio njihove usluge u preotimanju zemlje od Stjepana Tomaša ..
Tako su i Dušan i Vizantijac Kantakuzin sarađivali sa Turcima Seldžucima , a vizantijska carica sa Turcima Osmanlijama ..

Pa i naš Kosača je kćer Kararinu dao bosanskom kralju Stjepanu Tomašu za ženu kad je vidio da dolaze Osmanlije ..
prije toga je koristio njihove usluge u preotimanju zemlje od Stjepana Tomaša ..
Tako su i Dušan i Vizantijac Kantakuzin sarađivali sa Turcima Seldžucima , a vizantijska carica sa Turcima Osmanlijama ..

Tako je, svi si oni tvoji i samo tvoji. :D

A sad cekamo * BOOM*

I tako svi ti pobrojani, koji ispred imena svoga imaju prisvojnu zamenicu "Nas/Nasa", ni u snu coveka sa normalnom percepcijom, ne mogu biti tvoji!

Mingo,druze,nisi ti za forum,ti si toliko verski zabrazdio, da si za neku ozbiljniju ustanovu.To sto si tako uporan je rezultat nekih opijata.Za nase zapadne susede sto vise na srpskom forumu treba naplatiti troskove lecenja.Msm,da mi neko plati ne bih u zivotu otisao na njihove medije da sa njima diskutujem,odnosno da ucestvujem u njihovom lecenju.Ljudi moji,na ovim prostorima je sve zavrseno,u skladu sa tim ostavite nas da disemo slobodno ,nemojte biti dosadni kao one bubice sto zive u donjem vesu.Veoma cesto kada vidim ko ucestvuje u diskusiji kao,mingo,ovaj sused,onaj sused,ja se odjavim.Zalosno.

Naravno, na papiru, teoretski, ali u praksi je nezavisna od tvoje dzamahirije Sarajevo.
Nego, ajd`budi fer pa mi nesto odgovori...
Foliras se kao da si za neku BiH, a zasto onda kad turski tim igra protiv bosanskog, vi navijate za turski i nasred te tvoje BiH, sirite turske zastave?

Ma da , sve ti je u nas na papiru ..
A imamo turkofila , kao što i vi imate rusofila ..

Back