- Poruka
- 4.363
Pa ako nije stvarno, zasto onda moderacija ne zatvori ovu temu???
Zato sto moderacija ne misli i ne qenja

Pa ako nije stvarno, zasto onda moderacija ne zatvori ovu temu???
Ima jedna stara dobra...Nit je riba meso, nit je Dalmatinac čovjek!
Upitnik Evropske komisije, koju je Štefan File predao srpskim zvaničnicima, ne sadrži 2.483, već 2.484 pitanja, pokazuje dokument koji je jedan neimenovani službenik u Vladi Srbije dostavio medijima. Pitanje koje je Vlada želela da prikrije glasi: „Da li u toaletima javnih objekata u Srbiji postoje čučavci?“
Kako vam se čini sve ovo?
..ja nisam Dalmatinac..a i da jesam to nije tocno...barem sto se zena tice..kazu da "dalmatinski galebovi" najbolje podmire zene...
Zato sto moderacija ne misli i ne qenja![]()
Čučavci kao i šolje imaju svojih prednosti ali i mana ili nedostataka.Ne treba po tom pitanju biti tako isključiv.
Ahahahaha, Mita se usro da ce stvarno da ukinu cucavce, nije navikao na WC solju![]()
Wannabe fu.ckers![]()
Tema jeste malo bezveze, ali ako cemo pravo, naucno je dokazano da je ova vrsta WC-a najhigijenskija.
Ludost je ukinuti ih u javnim ustanovama i tamo gde ima mnogo ljudi.
Ama tema je do yaya, vidis da si se i ti upecala, a Mitu umalo nije strefila srcka kad je procitao
A gde ce bre Srbima da ukinu cucavac, pa Srbin ce da za***** sta i gde stigne, ko da mu treba cucavac za to![]()
Yebote, ne mogu da prestanem da se smejem, kako je doleteo na temu kad je video, u fazonu: Kosovo mi diraj, cucavac mi ne diraj![]()
Cut'.
Mita tamo meditira.![]()
..sa beogradskim mackicama sam imao posla..prijalo mi..![]()
Tovar, ajd odtorcidaj!
![]()
..jel sam te uvrijedio s cime ??..ako jesam,moje izvinjenje...![]()
Ma jok, volim da te zezam![]()