Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Zanima me, da li mogu preko granice u EU ako imam uredno registrovani auto, utegnuti oldtajmer, benzinac iz 1974 ? Da li su propisi jedinstveni za EU ili zavisi još od države do države ?
Dlugomire, hahaha...u pravu si ali stariji automobili su izdržljiviji nego ovi novi. Pogotovo dotični. Međutim strahujem od njihovih propisa. Ko bi ih znao...
Zanima me, da li mogu preko granice u EU ako imam uredno registrovani auto, utegnuti oldtajmer, benzinac iz 1974 ? Da li su propisi jedinstveni za EU ili zavisi još od države do države ?
Zašto ne bi mogao? Država u kojoj je registriran garantira za ispravnost auta/registracije, pa se druge države ne trebaju uplitati u to. Tvoje je da imaš uredno osiguranje i zeleni karton.