U cik zore, oko 5 sati, jutros su meštane Doljana, sela nadomak Zvečana uznemirili helikopteri koji su , kao kažu kao na filmu napravili pravu „invaziju“ na imanju porodice uhapšenog Zvonka Veselinovića. Namera im je bila da izvrše pretres njegovog domaćinstva i pronađu fabriku u kojoj je on pravio oružje, rekla je novinatrima njegova majka koja je i pored terapije koju je popila u šoku. Šok su doživele i sve komšije ali je priča Miladin Tanasković potresna i gotovo neverovatna „Bili smo u krevetima kada su divljački uletli u našu kuću, odmah su mi stavili lisice na ruke , bacili me na pod i stavili mi nogu na leđa, priča Miladin i opisuje šta su policajci sve radili po njegovoj kući. Tek posle pola sata tražili su mu ličnu karti i kada su videli da ime i prezima nije iz porodice Veselinović već da su samo komšije pustili su ga. „Majka , otac i supruga su još u šoku ali mi je najteže zbog bebe kojoj je samo godinu dana, kaže ovaj mladi čovek i dodaje da su mu se policajci posle toga izvinili. „To je strašno, znači oni mogu da ubiju čoveka , da se posle toga izvinu i kao da se ništa nije desilo, to nema nigde u svetu, sa ogorčenjem govori Miladin a njegova majka dodaje da joj je suprug slep i da je njihova kuća jutros „na pravdi Boga „ bila meta divljaka obučenih u uniforme policije.Izvor TV Most.