EU protiv prevremenih izbora

Poruka
21.479
Evropska komisija je zauzela jedinstven stav da u Srbiji ne treba da budu raspisani prevremeni parlamentarni izbori, a u sredu je o tome obaveštena i Srpska napredna stranka, saznaje Danas pozivajući se na izvore bliske komesaru za proširenje Štefanu Fileu. Trenutno nije poznato, piše Danas, samo to da li će Komisija ovu poziciju zvanično obelodaniti i saopštenjem za javnost ili će sve ostati u uskom krugu Brisel-SNS-DS. "Stvar je jasna. Komisija smatra da bi raspisivanje izbora u Srbiji do kraja ove godine samo štetilo reformskim procesima i stabilnosti zemlje, čime bi bila ugrožena, između ostalog, i kandidatura za članstvo u EU", rekao je u sredu popodne Štefan File svojim najbližim saradnicima, koji su to preneli Danasu. Prema pisanju lista, to je zajednički stav Komisije i ljudi iz Evropskog parlamenta, s kojim su upoznati i u Beogradu, pre svih, predstavnici naprednjaka.

http://vesti.krstarica.com/?rubrika...a=2011&sifra=e6b9af5155ed6c7b451c8e8a4146edf3

Kako li ce samo ovu vest primiti evropski opredeljeni SNS ?! Uostalom zar izbori nisu unutrasnje pitanje drzave...

Pun mi je ...... tih dusebriznika iz Evrope.izbori su unutrasnja stvar svake drzave.Ako su bas tako dobri neka poslaju par miljardica evrica da malo zivnemo,a ne da nam salju cigane koji njima smetaju,razne propise,zabrane,i kojekakve druge budalastine iz EU.

i šta sad.......ebena zločinačka evropska unija kaže nema izbora i to je to.......dal je........izbori su neophodni ne radi evrope nego gole egzistencije......i boli me uvo dal će u evropi biti prevremenih izbora,nek rade kako hoće u svojoj kući......u našoj kući su preko potrebni izbori.......zarad golog opstanka......radi te smrdljive evrope i njiovih poslušnika u liku i delu alibabe tadića i njegovih razbojnika život u srbiji nikad teži i gori nije bio......mi ne živimo život......mi ga preživljavamo....jedva........budimo pametni.......između nereda i narodnog bunta i izbora......izbore da izaberemo

upravo tako, opet se mešaju gde im nije mesto i gde ih nisu zvali
uostalom, svejedno, ko god da podrži izbore, kad god da se oni održe svakako neće doneti promene

Znaju s'kim imaju posla pa se zato i mesaju, nece vazda da se bave z. Balkancima. Nazalost nece sve dok kilavo koruptivni kvazi politicari vec odavno bajati budu bili na vlasti i prodaju maglu narodu. Nije to samo slucaj u Srbiji vec i u okolnim gologuzijama.

Poslednja izmena:
ЕУ-у све се мјеша.
Ова накарадна бирократска творевина, која нам прописује и на који начин и са којим полом љубав да водимо, прописује ко смије да штрајкује жеђу ко не, пустила је бројне пипке по Србији. Србија се мора ослободити претераног утицаја бриселских бирократа и окренути Русији у спољној политици, тачеризму у економији и Хришћанству као основи духовности.

EU je vestacka i bankrotirana tvorevina .. tamnica naroda .. i sramota za covecanstvo ...
Првобитна идеја Европске Заједнице као економске уније била је одлична. Ова данашња ЕУ, као супер-држава и творевина која гуши националне аутономије држава јесте срамота за човечанство.

siguran sam da bi svaki srbin seljak domacin bio 10000 puta bolji predsednik i lider ove zemlje nego boris tadic

jer taj covek je navikao da skuplja i kuci dok je tadic navikao i naucio da trosi i upropastava

taj covek voli srbiju i srpski narod i zao bi mu da gleda kako propadaju a tadic nas mrzi i uziva u svemu sto nam radi

Back