Svakako dugogodišnji neprijatelji režima kao što su Goran Marković bi rekli: "E, fala Petru Dobrnjcu."Ko bi to prigrabio vlast kad bi stvarno pala ova vlast.
Oce svi.
Ko bi bio najbrzi haha
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svakako dugogodišnji neprijatelji režima kao što su Goran Marković bi rekli: "E, fala Petru Dobrnjcu."Ko bi to prigrabio vlast kad bi stvarno pala ova vlast.
Oce svi.
Ko bi bio najbrzi haha
Animirali su se glasaci-spavaci i studenti,sve na glasacka mesta,da cuvaju kutije od terorista.Siguran sam da bi uz sve to sto si nabrojao,izgubili vecinu i samim tim legitimitet da upravljaju aparatom sile,sto bi ubrzo dovelo do njihove bezanije.Ovako ce se razvlaciti izvesno vreme,a mogu da budu i veoma nasilniУ "демократским" условима/околностима? Мртве душе и прекодринци могу гласати? Браћу Роме ће исплаћивати пре или после гласања? непоменик се неће скидати са тв-а? др Жекс ће измислити још 3 модела летећих аутомобила и 2 нова лека против Короне?![]()
Šta znači "pomno"?Европска унија доследно позива на деескалацију тензија у Србији успостављањем услова за инклузивни дијалог свих заинтересованих страна, укључујући политичке актере, институције и чланове цивилног друштва, како би се позабавили реформама неопходним за будућност Србије у ЕУ, поручено је из Брисела уочи најављеног протеста 15. марта у Београду.
https://www.rts.rs/vesti/politika/5...zivamo-na-deeskalaciju-tenzija-i-dijalog.html
Osuda studenata je jasna![]()
a šta je Petar Dobrnjac to uradio važno?Svakako dugogodišnji neprijatelji režima kao što su Goran Marković bi rekli: "E, fala Petru Dobrnjcu."
Европска унија доследно позива на деескалацију тензија у Србији успостављањем услова за инклузивни дијалог свих заинтересованих страна, укључујући политичке актере, институције и чланове цивилног друштва, како би се позабавили реформама неопходним за будућност Србије у ЕУ, поручено је из Брисела уочи најављеног протеста 15. марта у Београду.
https://www.rts.rs/vesti/politika/5...zivamo-na-deeskalaciju-tenzija-i-dijalog.html
Osuda studenata je jasna![]()
Takodje postoji niz EU protokola i procedura kako se okupljanje organizuje kako ne bi remetilo ogromnu većinu.Фундаменталне вредности су у сржи нашег заједничког европског пројекта и треба их поштовати. То се односи такође на слободу окупљања као основно право, наведено је у одговору за Радио Слободна Европа из прес службе ЕУ.
![]()
ЕУ сматра да учешће грађана игра виталну улогу у развоју здравог и демократског друштва, укључујући промовисање транспарентности и одговорности.
Званичници ЕУ потврђују да помно прате актуелну унутрашњу политичку ситуацију у Србији и велику мобилизацију студената и других група.
Упитани да прокоментаришу наводе председника државе Александра Вучића да Запад стоји иза "обојене револуције" - како он назива мобилизацију студената и грађана у Србији, званичници ЕУ подсећају да "дезинформацијама и политичкој реторици, укључујући и против ЕУ и држава чланица, није место на путу ка ЕУ интеграцијама.
A ba ovako 28 marta cela srbija dolazi da proslavi pobedu nad olosima antihristima
![]()
Da da ujedinjenje svih cacija iz srbije regiona 28 marta hahaal u krcu !![]()
![]()
![]()
Ne stoji od kako su rec "revolucija" shvatili bukvalno i postali boljsevici. Nije lako kontrolisati budale...Зар не стоји та ЕУ иза Обојене револуције?
Јуче је стајала, шта се у међувремену променило?
Sloboda okupljanja je jedno, al’ probaj da na Zapadu baš potpuno opkoljavaš (i specavaš ulaz/izlaz na duže od pola sata) neku televiziju ili ne daj bože režimsku zgradu.Фундаменталне вредности су у сржи нашег заједничког европског пројекта и треба их поштовати. То се односи такође на слободу окупљања као основно право, наведено је у одговору за Радио Слободна Европа из прес службе ЕУ.
![]()
ЕУ сматра да учешће грађана игра виталну улогу у развоју здравог и демократског друштва, укључујући промовисање транспарентности и одговорности.
Званичници ЕУ потврђују да помно прате актуелну унутрашњу политичку ситуацију у Србији и велику мобилизацију студената и других група.
Упитани да прокоментаришу наводе председника државе Александра Вучића да Запад стоји иза "обојене револуције" - како он назива мобилизацију студената и грађана у Србији, званичници ЕУ подсећају да "дезинформацијама и политичкој реторици, укључујући и против ЕУ и држава чланица, није место на путу ка ЕУ интеграцијама.
Podržavaju NVO i Milu ali ne i anarhiste. Oni ih biju mnogo grđe nego i Sloba kod nas.Зар не стоји та ЕУ иза Обојене револуције?
Јуче је стајала, шта се у међувремену променило?
Preuzimaj vlast. Tj traži izbore.Animirali su se glasaci-spavaci i studenti,sve na glasacka mesta,da cuvaju kutije od terorista.Siguran sam da bi uz sve to sto si nabrojao,izgubili vecinu i samim tim legitimitet da upravljaju aparatom sile,sto bi ubrzo dovelo do njihove bezanije.Ovako ce se razvlaciti izvesno vreme,a mogu da budu i veoma nasilni
napravili ste svoju prciju od drzave, a RTS koji je javni servis vasim rezimskim stubomrežimsku zgradu.
ti ces da nam kazes?Preuzimaj vlast. Tj traži izbore.
plus zamnjuje teze, hvaleci ubistvo premijera djindjica sto je rusenje ustavnog poretka,a ne ovo kada mi trazimo da on odstupi, podnese ostavkuEU je dozvolila da ratni huškač i ubica srpskog naroda uspuže na grbaču svima u srbiji.
Niko ne trazi da podnese ostavku, ali rado bi ga roknuliplus zamnjuje teze, hvaleci ubistvo premijera djindjica sto je rusenje ustavnog poretka,a ne ovo kada mi trazimo da on odstupi, podnese ostavku
Samo respektuju izbor na izborima iskazan od baba i deda koji potapaju protezu u večernjim časovimaEU je dozvolila da ratni huškač i ubica srpskog naroda uspuže na grbaču svima u srbiji.
Pa iz čuvene rime " 'Vala ____ i Petru Dobrnjcu."a šta je Petar Dobrnjac to uradio važno?
EU je dozvolila da ratni huškač
DŽeg na faksu usput i doktorirala Višu uzaludnu.Pa iz čuvene rime " 'Vala ____ i Petru Dobrnjcu."
operisao vas je on od stvarnosti, preumljio vas je vec, kako se i hvalio, i sada se ruga ponekad sa "opet me ubijaju", "ostace iza mene ovaj onaj, samo preko mene mrtvog" itd - i onda vam, na taj nacin ubacuje u svest da bi ga neko roknuo, a roka se vrh sns-a svaki dan, po nosu, i to javno, u tv programu cak, kao dragan dezinformerNiko ne trazi da podnese ostavku, ali rado bi ga roknuli
Ja sam doktorantkinja nauka ličeDŽeg na faksu usput i doktorirala Višu uzaludnu.![]()
kresno onu nervoznu pa nije bilo napada na Srbiju...Pa iz čuvene rime " 'Vala ____ i Petru Dobrnjcu."
A jelkresno onu nervoznu pa nije bilo napada na Srbiju...
eto šta je bilo...
a ne tu smešna rima..
veze vi nemate sa životom...
ne kradi moje fore!A jel
Ne znam, ti si ovde erudita na nivou Pobedonosceva
214 muzeja u Parizu a on slika hemendeks i bekendegz