ЕУ: Помно пратимо актуелну политичку ситуацију у Србији, позивамо на деескалацију тензија и дијалог

Ko bi to prigrabio vlast kad bi stvarno pala ova vlast.
Oce svi.
Ko bi bio najbrzi haha
Svakako dugogodišnji neprijatelji režima kao što su Goran Marković bi rekli: "E, fala Petru Dobrnjcu."

У "демократским" условима/околностима? Мртве душе и прекодринци могу гласати? Браћу Роме ће исплаћивати пре или после гласања? непоменик се неће скидати са тв-а? др Жекс ће измислити још 3 модела летећих аутомобила и 2 нова лека против Короне? :mrgreen:
Animirali su se glasaci-spavaci i studenti,sve na glasacka mesta,da cuvaju kutije od terorista.Siguran sam da bi uz sve to sto si nabrojao,izgubili vecinu i samim tim legitimitet da upravljaju aparatom sile,sto bi ubrzo dovelo do njihove bezanije.Ovako ce se razvlaciti izvesno vreme,a mogu da budu i veoma nasilni

Европска унија доследно позива на деескалацију тензија у Србији успостављањем услова за инклузивни дијалог свих заинтересованих страна, укључујући политичке актере, институције и чланове цивилног друштва, како би се позабавили реформама неопходним за будућност Србије у ЕУ, поручено је из Брисела уочи најављеног протеста 15. марта у Београду.
https://www.rts.rs/vesti/politika/5...zivamo-na-deeskalaciju-tenzija-i-dijalog.html

Osuda studenata je jasna :klap:
Šta znači "pomno"?
Kako bi definisali?
Hajmo deco mašti na volju :D

Европска унија доследно позива на деескалацију тензија у Србији успостављањем услова за инклузивни дијалог свих заинтересованих страна, укључујући политичке актере, институције и чланове цивилног друштва, како би се позабавили реформама неопходним за будућност Србије у ЕУ, поручено је из Брисела уочи најављеног протеста 15. марта у Београду.
https://www.rts.rs/vesti/politika/5...zivamo-na-deeskalaciju-tenzija-i-dijalog.html

Osuda studenata je jasna :klap:

Зар не стоји та ЕУ иза Обојене револуције?

Јуче је стајала, шта се у међувремену променило?

Фундаменталне вредности су у сржи нашег заједничког европског пројекта и треба их поштовати. То се односи такође на слободу окупљања као основно право, наведено је у одговору за Радио Слободна Европа из прес службе ЕУ.

ЕУ: Помно пратимо актуелну политичку ситуацију у Србији, позивамо на деескалацију тензија и дијалог

ЕУ сматра да учешће грађана игра виталну улогу у развоју здравог и демократског друштва, укључујући промовисање транспарентности и одговорности.

Званичници ЕУ потврђују да помно прате актуелну унутрашњу политичку ситуацију у Србији и велику мобилизацију студената и других група.

Упитани да прокоментаришу наводе председника државе Александра Вучића да Запад стоји иза "обојене револуције" - како он назива мобилизацију студената и грађана у Србији, званичници ЕУ подсећају да "дезинформацијама и политичкој реторици, укључујући и против ЕУ и држава чланица, није место на путу ка ЕУ интеграцијама.
Takodje postoji niz EU protokola i procedura kako se okupljanje organizuje kako ne bi remetilo ogromnu većinu.
Pored ostalog plaća se za blokadu ulica, mislim ne kao dnevnica onima koji učestvuju već kao taksa državi za demokratiju.
Ovde se nažalost ne poštuju EU procedure i skupljanja su histerično ofrlje.

Ne stoji od kako su rec "revolucija" shvatili bukvalno i postali boljsevici. Nije lako kontrolisati budale...

Фундаменталне вредности су у сржи нашег заједничког европског пројекта и треба их поштовати. То се односи такође на слободу окупљања као основно право, наведено је у одговору за Радио Слободна Европа из прес службе ЕУ.

ЕУ сматра да учешће грађана игра виталну улогу у развоју здравог и демократског друштва, укључујући промовисање транспарентности и одговорности.

Званичници ЕУ потврђују да помно прате актуелну унутрашњу политичку ситуацију у Србији и велику мобилизацију студената и других група.

Упитани да прокоментаришу наводе председника државе Александра Вучића да Запад стоји иза "обојене револуције" - како он назива мобилизацију студената и грађана у Србији, званичници ЕУ подсећају да "дезинформацијама и политичкој реторици, укључујући и против ЕУ и држава чланица, није место на путу ка ЕУ интеграцијама.
Sloboda okupljanja je jedno, al’ probaj da na Zapadu baš potpuno opkoljavaš (i specavaš ulaz/izlaz na duže od pola sata) neku televiziju ili ne daj bože režimsku zgradu.

Podržavaju NVO i Milu ali ne i anarhiste. Oni ih biju mnogo grđe nego i Sloba kod nas.

Animirali su se glasaci-spavaci i studenti,sve na glasacka mesta,da cuvaju kutije od terorista.Siguran sam da bi uz sve to sto si nabrojao,izgubili vecinu i samim tim legitimitet da upravljaju aparatom sile,sto bi ubrzo dovelo do njihove bezanije.Ovako ce se razvlaciti izvesno vreme,a mogu da budu i veoma nasilni
Preuzimaj vlast. Tj traži izbore.

EU je dozvolila da ratni huškač i ubica srpskog naroda uspuže na grbaču svima u srbiji.
plus zamnjuje teze, hvaleci ubistvo premijera djindjica sto je rusenje ustavnog poretka,a ne ovo kada mi trazimo da on odstupi, podnese ostavku

radi se o lukavom i perfidnom lazovu koji je u stanju zemlju da zavije u crno

plus zamnjuje teze, hvaleci ubistvo premijera djindjica sto je rusenje ustavnog poretka,a ne ovo kada mi trazimo da on odstupi, podnese ostavku
Niko ne trazi da podnese ostavku, ali rado bi ga roknuli

• Haha
Reactions: Hix
EU je dozvolila da ratni huškač i ubica srpskog naroda uspuže na grbaču svima u srbiji.
Samo respektuju izbor na izborima iskazan od baba i deda koji potapaju protezu u večernjim časovima

Niko ne trazi da podnese ostavku, ali rado bi ga roknuli
operisao vas je on od stvarnosti, preumljio vas je vec, kako se i hvalio, i sada se ruga ponekad sa "opet me ubijaju", "ostace iza mene ovaj onaj, samo preko mene mrtvog" itd - i onda vam, na taj nacin ubacuje u svest da bi ga neko roknuo, a roka se vrh sns-a svaki dan, po nosu, i to javno, u tv programu cak, kao dragan dezinformer

mentalno zdravlje vam je na najnizim granama, niste svesni uopste

Poslednja izmena:
kresno onu nervoznu pa nije bilo napada na Srbiju...
eto šta je bilo...
a ne tu smešna rima..
veze vi nemate sa životom...
A jel

Ne znam, ti si ovde erudita na nivou Pobedonosceva

214 muzeja u Parizu a on slika hemendeks i bekendegz

A jel

Ne znam, ti si ovde erudita na nivou Pobedonosceva

214 muzeja u Parizu a on slika hemendeks i bekendegz
ne kradi moje fore! :rtfm:

ali to da neko slika klot kajganu i napiše - PARIZ je nenadjebiv intelektualni podvig :lol: :dash:

za Darvinovu nagradu :kafa:

Back