Ne nasedaš na priču Zaharove da ste upravo vi Danasovci obojena revolucijaNa veliku zalost EUSSR klosara njihov diktator Vucic ce biti srusen
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne nasedaš na priču Zaharove da ste upravo vi Danasovci obojena revolucijaNa veliku zalost EUSSR klosara njihov diktator Vucic ce biti srusen
Морали су мало да се "Власи не досете"! Сад ће се овај неоменик позивати на "обојене револуције", а испод стола продавати нпр Р.Српску.Zapravo nigde ne vidim osudu studenata. Više su Vučića kritikovali.![]()
У "демократским" условима/околностима? Мртве душе и прекодринци могу гласати? Браћу Роме ће исплаћивати пре или после гласања? непоменик се неће скидати са тв-а? др Жекс ће измислити још 3 модела летећих аутомобила и 2 нова лека против Короне?Deeskalacija znaci vanredni izbori u diplomatskom recniku
U prevodu smirite se da bismo lakse preuzeli litijum.Европска унија доследно позива на деескалацију тензија у Србији успостављањем услова за инклузивни дијалог свих заинтересованих страна, укључујући политичке актере, институције и чланове цивилног друштва, како би се позабавили реформама неопходним за будућност Србије у ЕУ, поручено је из Брисела уочи најављеног протеста 15. марта у Београду.
https://www.rts.rs/vesti/politika/5...zivamo-na-deeskalaciju-tenzija-i-dijalog.html
Osuda studenata je jasna![]()
A studenti će doneti građanskuGde ovde RTS vidi osudu studenata. Sad ce dobiti novu dozu pumpanja u Takovskoj mukice male.![]()
A ba ovako 28 marta cela srbija dolazi da proslavi pobedu nad olosima antihristima
Tvoja deca kažu da ne može.Može da bude i prelazna vlada, kad kaže "pozivamo sve stejkholdere na dogovor"
Прослава је 15.A ba ovako 28 marta cela srbija dolazi da proslavi pobedu nad olosima antihristima
![]()
Европска унија доследно позива на деескалацију тензија у Србији успостављањем услова за инклузивни дијалог свих заинтересованих страна, укључујући политичке актере, институције и чланове цивилног друштва, како би се позабавили реформама неопходним за будућност Србије у ЕУ, поручено је из Брисела уочи најављеног протеста 15. марта у Београду.
https://www.rts.rs/vesti/politika/5...zivamo-na-deeskalaciju-tenzija-i-dijalog.html
Osuda studenata je jasna![]()
Cujem 72 sata blokada dakle ce se vode borbe tri dana ili ce se slavi tri dana u blokadi hahaПрослава је 15.![]()
Ovo je tačno a tvoja deca kako si u početku zvao studente ništa neće da urade u tom smeru. Oni neće izbore hoće narodne plenume.Ipak, nije Usrulja Fon glasala za njega nego baš srpski svet
Đilas dovodi 500,000 ljudi nakosutra na ulice, to je pre najveći uspeh gospodina profesora Soroša svih vremena ikadOvo je najveći poraz građani sta. Zar to nije fenomenalno.
U prevodu boli nas qurac.deeskalacija tenzija i dijalog. u prevodu - podržavaju Vučića.
Pisao sam jednom ali da ponovim, ti sa tvojim Đilasom izgledaš kao onaj goli klavirista sa frakom za klavirom po sred livade kod Pajtonovaca, Beznadežno.Đilas dovodi 500,000 ljudi nakosutra na ulice, to je pre najveći uspeh gospodina profesora Soroša svih vremena ikad
Aha, znači kad padnete uskoro onda će Đilas i mariNIka biti opozicija opet? Ne bi se reklo.Pisao sam jednom ali da ponovim, ti sa tvojim Đilasom izgledaš kao onaj goli klavirista sa frakom za klavirom po sred livade kod Pajtonovaca, Beznadežno.
Pumpadžije preuzimaju vlast. Izbor baš nije neki Vuugler ili Sandinisti.
Ne nego kad pumpadžije osvoje vlast izrasti će nova snaga samnom na čelu. Novi totalitarizam .Aha, znači kad padnete uskoro onda će Đilas i mariNIka biti opozicija opet? Ne bi se reklo.
Ne. Kao što je nekada Koštunica pobrao simpatije građana, a u realnosti mi iz G17 preuzeli poluge moćiNe nego kad pumpadžije osvoje vlast izrasti će nova snaga samnom na čelu. Novi totalitarizam .
2021 je bila vrhunac u poređenju sa ovom srozanom komendijomNe. Kao što je nekada Koštunica pobrao simpatije građana, a u realnosti mi iz G17 preuzeli poluge moći
tako će sada Studenti biti brutalno iskorišćeni za uspon Dinka Gruhonjića i Nataše Kandić
Ko bi to prigrabio vlast kad bi stvarno pala ova vlast.Aha, znači kad padnete uskoro onda će Đilas i mariNIka biti opozicija opet? Ne bi se reklo.
Meni je to jasno od početka šta vi želite ali mrtva kapa. Koštunica je jedan bezlični bezkičmenjak a sa ovima nema šale. Pogledaj kroz istoriju kako su prošli oni koji su iste želeli da iskoriste .Ne. Kao što je nekada Koštunica pobrao simpatije građana, a u realnosti mi iz G17 preuzeli poluge moći
tako će sada Studenti biti brutalno iskorišćeni za uspon Dinka Gruhonjića i Nataše Kandić