ЕУ: Помно пратимо актуелну политичку ситуацију у Србији, позивамо на деескалацију тензија и дијалог

Zapravo nigde ne vidim osudu studenata. Više su Vučića kritikovali. :lol:
Морали су мало да се "Власи не досете"! Сад ће се овај неоменик позивати на "обојене револуције", а испод стола продавати нпр Р.Српску.

Deeskalacija znaci vanredni izbori u diplomatskom recniku
У "демократским" условима/околностима? Мртве душе и прекодринци могу гласати? Браћу Роме ће исплаћивати пре или после гласања? непоменик се неће скидати са тв-а? др Жекс ће измислити још 3 модела летећих аутомобила и 2 нова лека против Короне? :mrgreen:

Европска унија доследно позива на деескалацију тензија у Србији успостављањем услова за инклузивни дијалог свих заинтересованих страна, укључујући политичке актере, институције и чланове цивилног друштва, како би се позабавили реформама неопходним за будућност Србије у ЕУ, поручено је из Брисела уочи најављеног протеста 15. марта у Београду.
https://www.rts.rs/vesti/politika/5...zivamo-na-deeskalaciju-tenzija-i-dijalog.html

Osuda studenata je jasna :klap:
U prevodu smirite se da bismo lakse preuzeli litijum.

Европска унија доследно позива на деескалацију тензија у Србији успостављањем услова за инклузивни дијалог свих заинтересованих страна, укључујући политичке актере, институције и чланове цивилног друштва, како би се позабавили реформама неопходним за будућност Србије у ЕУ, поручено је из Брисела уочи најављеног протеста 15. марта у Београду.
https://www.rts.rs/vesti/politika/5...zivamo-na-deeskalaciju-tenzija-i-dijalog.html

Osuda studenata je jasna :klap:

FPxu-J2WQAMah3s.jpgimages.jpg454675022_1649966972494348_6818839623096021370_n.jpg61KcBVl3gVL.jpg
Miting_Slavija_39.jpg
8ikt.jpg

Đilas dovodi 500,000 ljudi nakosutra na ulice, to je pre najveći uspeh gospodina profesora Soroša svih vremena ikad
Pisao sam jednom ali da ponovim, ti sa tvojim Đilasom izgledaš kao onaj goli klavirista sa frakom za klavirom po sred livade kod Pajtonovaca, Beznadežno.

Pumpadžije preuzimaju vlast. Izbor baš nije neki Vuugler ili Sandinisti.

Pisao sam jednom ali da ponovim, ti sa tvojim Đilasom izgledaš kao onaj goli klavirista sa frakom za klavirom po sred livade kod Pajtonovaca, Beznadežno.

Pumpadžije preuzimaju vlast. Izbor baš nije neki Vuugler ili Sandinisti.
Aha, znači kad padnete uskoro onda će Đilas i mariNIka biti opozicija opet? Ne bi se reklo.

Aha, znači kad padnete uskoro onda će Đilas i mariNIka biti opozicija opet? Ne bi se reklo.
Ne nego kad pumpadžije osvoje vlast izrasti će nova snaga samnom na čelu. Novi totalitarizam .
HA HA HA HA HA HA HA

Ne nego kad pumpadžije osvoje vlast izrasti će nova snaga samnom na čelu. Novi totalitarizam .
Ne. Kao što je nekada Koštunica pobrao simpatije građana, a u realnosti mi iz G17 preuzeli poluge moći

tako će sada Studenti biti brutalno iskorišćeni za uspon Dinka Gruhonjića i Nataše Kandić

Ne. Kao što je nekada Koštunica pobrao simpatije građana, a u realnosti mi iz G17 preuzeli poluge moći

tako će sada Studenti biti brutalno iskorišćeni za uspon Dinka Gruhonjića i Nataše Kandić
2021 je bila vrhunac u poređenju sa ovom srozanom komendijom

Meni je to jasno od početka šta vi želite ali mrtva kapa. Koštunica je jedan bezlični bezkičmenjak a sa ovima nema šale. Pogledaj kroz istoriju kako su prošli oni koji su iste želeli da iskoriste .
Ti si još i osvešćeno čeljade pogledaj ove zajapurene građaniste kako hrle ka anarhosindkalizmu e takvi će ti presuditi.

Back