EU podržala Al Kaidu u Siriji

Ko je za EU taj je Al Kaidu?

PITANJE za sve proEU forumaše: podržavate li i vi Al Kaidu i ubijanje civila od strane Al Kaide u Siriji kao Politbiro EU?

Autorska tema
Pitanje za tebe, podržavaš li ti Rusiju koja je odgovorna za izdaju svog saveznika Siriju koju su prepustili ovim čudovištima da rade ovakve stvari?
Koliko ti decenija treba da ukapiraš kako su Amerika, Rusija i EU u stvari ista govna?

Rusija je jos u svojim bazama dole bajo

Rusija se borila za ocuvanje demokratije i slobode u Siriji dok ne tvoja strana naoruzavala i finansirala glavosece iz ISISa i Al Kaide
Kao prvo niko nije tu moj ili tvoj, drugo pa što ne brane Siriju od čudovišta koji žele da je unište i šta tamo radi u svojim bazama i koje svrhu uopšte imaju te baze ako iz istih nemo posmatraju zverstva?
Teško onom koga Rus brani, a Amerikanac hrani.

Kao prvo niko nije tu moj ili tvoj, drugo pa što ne brane Siriju od čudovišta koji žele da je unište i šta tamo radi u svojim bazama i koje svrhu uopšte imaju te baze ako iz istih nemo posmatraju zverstva?
Teško onom koga Rus brani, a Amerikanac hrani.

kako nije? pa ti i tvija EU podrzavate ove koji u Siriji raspinju Hriscane na krst.

Za vas je Asad bio diktator a Al Kaidjani su vam borci za slobodu.

kako nije? pa ti i tvija EU podrzavate ove koji u Siriji raspinju Hriscane na krst.

Za vas je Asad bio diktator a Al Kaidjani su vam borci za slobodu.

Asad i jeste diktator, pogledaj samo šta se dešavalo po zatvorima u Siriji...nalaziš opravdanja za tako nešto?
Gde sam ja naveo da podržavam zverstva počinjena u Siriji?
Sve ovo što se dešava u Siriji je posledica igranja SAD i Rusije sa tom državom.
Molim te prestani da etiketiraš ljude na osnovu nekog tvog ličnog uverenja i da izmišljaš da sam nešto pisao što nisam, trebao si to za ovoliko godina na ovom forumu da naučiš.

Back