Konrad-19
Buduća legenda
- Poruka
- 28.091
Ti ustaša bi da krsti kineze milijardere u svakom pogledu.Nisu ti to Srbi bree.![]()
Pali Šiptare, tebi je svako ko se ne slaže sa tobom ustaša a služiš Tačiju i Haradinaju.
Ti ustaša bi da krsti kineze milijardere u svakom pogledu.Nisu ti to Srbi bree.![]()
Ako vam baba pomogne kao Italijanima i ono malo sto vas ima po primorju nestace. A i da stvarno pomogne, opet cete nestati jer vam je vec sada pukao turizam.
Ako vam baba pomogne kao Italijanima i ono malo sto vas ima po primorju nestace. A i da stvarno pomogne, opet cete nestati jer vam je vec sada pukao turizam.
Služim ih kao ti Srbiji.USTAŠO.Pali Šiptare, tebi je svako ko se ne slaže sa tobom ustaša a služiš Tačiju i Haradinaju.
Srbi su turisti, Hrvate sluze turiste. Boem i konobar.Srbija ga nikad nije ni imala![]()
Služim ih kao ti Srbiji.USTAŠO.
Srbi su turisti, Hrvate sluze turiste.
Ala ćete od te utehe da se ovajditeSrbija ga nikad nije ni imala![]()
Ala ćete od te utehe da se ovajdite
MRŽNJA JE NEIZLEČIVA BOLEST KOJA UBIJA KORISNIKA.
Mali broj. U svakoj zemlji imas baba sere.Srbi su radnici u hr.
Jel jos na respiratoru?PRAY FOR SOLANA
poprilican. veci mnogo nego hr u srbMali broj. U svakoj zemlji imas baba sere.
Pa u HR su svi Srbi samo što su većinom katolički.Srbi su radnici u hr.
Ne pricamo o mitovimaPa u HR su svi Srbi samo što su većinom katolički.
Sada je najbolje vreme za posete, svi imaju pune frižideredo podne se sve rasproda, ali ujutro su opet puni.veceras sam prosetao do nekoliko prodavnica, opet su sve pune za jutro. mislim da je to splasnulo, svi su vec NAPRAVILI ZALIHE
samo hrvati ti daju pozitivne eto koliko vrediš Srbiji.Eto jadni Putin ne može zbog sankcija a ne zato što gleda sebe i svoju zemlju prvo kao i svi drugi.
Rusoljubi.
Pa to je mit samo za vas.Ne pricamo o mitovima
e pravi si ustaša.Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.
e pravi si ustaša.
Prosto obožavam vas botove sns-a koliko ste praznih mozgova.Autorska tema!
Vučić je pre malo žestoko reagovao kada je saznao da nikakva medicinska sredstva neće biti isporučena Srbiji čak ni za novac.
Definitivno ova EU nije potrebna Srbiji jer ni oni sami posle ovoga neće međusobno ostati u zajednici jer zatvaranje granica će kod mnogih ostati trajan pojam i potreba.
Jedinu pomoć očekujemo od Kine i to 5 miliona maski za nekoliko dana.
Ja sam ovde na forumu još pre nedelju dana napisao temu gde su maske?
A moderatori se sprdali sa mnom čak su me prozvali da zloupotrebljavam ovaj forum.
Još jednom im kažem SRAM VAS BILO .
Ja nemam potebe da mrzim jer zlo se samo mrzi.Tako je, pogledaj sebe i kolegu![]()
Laku noc❤
"Moj brat Si Djiping"... AV 2020, COVID19 RTS![]()
Pre ćeš ti postati predsednik Srbije nego ja bot SNS-a.Prosto obožavam vas botove sns-a koliko ste praznih mozgova.
Ovo traje od 12. meseca, u Evropu je stiglo pre dva meseca, kod komšija pre mesec dana, a Vučić se prošlu sedmicu setio naručiti medicinsku opremu kada je u Evropi haos zbog epidemije.
I čovek se još ljuti šta oni sa desetinama hiljada zaraženih misle prvo na svoje umesto na desetak, kako je on genije predvideo pred kamerama, u Srbiji.
Strašno, kod nas virus udara na mozak izgleda.