ЕУ је убила пансловизам или су га Западни словени продали ?

Komunistkinja

Buduća legenda
Poruka
48.824
Рушењем Берлинског зида и уједињењем Немачке убијен је пансловнске покрет ..млади словени... данас Чеси, Пољаци ,Словени и остали... немају осећај припадности словенском народу ..они су данас Европљани ..за њих пансловенство не постоји . они ни не знају ко је Гаврило Принцип ..за њих постоји само Европска нација и они су део ње ...Питам се да ли је ЕУ убила пансловенизам или су га сами словени продали за улазак у ЕУ !! Када се буде коначно срушила та ЕУ на коју ће страну бивше словенске државе да се окрену ...и у том случају да ли их уопште више и треба прихватити као део словенског народа , обзиром да су га се добровљно одрекли .

дељењем јединке се шири живот, поделом се шири смрт. сво образовање је на латинском, шта ту није јасно? празан стомак је последица затуцаности, joш+ празно срце...
Улазак у ЕУ је тражио жртву , Западни словени су ту жртву приложили, одрекли су се сопственог словенског идентиета ..то је чињеница ..шта ће бити када за годину , две ЕУ колапсира

Рушењем Берлинског зида и уједињењем Немачке убијен је пансловнске покрет ..млади словени... данас Чеси, Пољаци ,Словени и остали... немају осећај припадности словенском народу ..они су данас Европљани ..за њих пансловенство не постоји . они ни не знају ко је Гаврило Принцип ..за њих постоји само Европска нација и они су део ње ...Питам се да ли је ЕУ убила пансловенизам или су га сами словени продали за улазак у ЕУ !! Када се буде коначно срушила та ЕУ на коју ће страну бивше словенске државе да се окрену ...и у том случају да ли их уопште више и треба прихватити као део словенског народа , обзиром да су га се добровљно одрекли .

Глупачо.

Не можеш никоме на силу да усађујеш идентитет нити да осуђујеш некога ако прихвата другачији идентитет од онога који би ти хтела да им усадиш.

Западни Словени имају европски уместо пансловенског идентитета с разлогом. А то што би ти да ствараш пансловенски идентитет против оних који нису Словени показује да си за Топоничарка спремна за болницу Лаза Лазаревић.

- - - - - - - - - -

Улазак у ЕУ је тражио жртву , Западни словени су ту жртву приложили, одрекли су се сопственог словенског идентиета ..то је чињеница ..шта ће бити када за годину , две ЕУ колапсира

Шта год да буде, сигурно неће да права панславистичке покрете са Србијом и Белорусијом.

зашто си оскрнавила моју поруку?
зашто не разумеш моју поруку?
зашто не размислиш о свом размишљању?

:eek::eek::eek:...... шта је теби, бреееееееее................???!!!

они су изгубљени већином још онда кад су покатоличени, уз то имају дугу традицију служења странцима, пољаци британцима, хрвати украјинци и неки други немцима, нема тамо више ни с од пансловенизма. тако је и боље, да се не лажемо да смо браћа кад нисмо браћа, карте су враћене на ниво другог светског рата, европска унија са украјином а без британије којој следи брегзит је немачки рајх из 42. на врхунцу његовог простирања, видећемо шта ће се даље десити.

Ceo projekat EU je usmerem prema Pravoslavlju.
Pod vodjstvom USA (ustvari Vatikana, USA je samo oružje)
Primarno, prema Rusiji.
Ako nju slome (a neće, nema šanse)
slomili su Pravoslavlje.
Nusprodukte te demokracije bi bio Sibir.
Sa rezervama nafte mnogo većim nego što imaju svi arapi zajedno,
i sa (još sasvim) neistraženim rezervama zlata i dijamanata.

Sada se "koplja lome" na Kosovu i Metohiji.
Rezultat će odrediti sudbinu Jevrope zauvek.
Čak je i nebitna stvar da su rezerve uglja na Kosmetu
najveće na svetu.
Kosmet je "Nebeska kapija" (Nikola Tesla)
PS:
Ovo će malo ko shvatiti.
Ali, ko zna šta pričam, zna.
Ostalima nema svrhe pričati.

Inače, u toku je strahovita islamizacije Jevrope.
Jedino što je tu dobro je da će to prvi osetiti
fašistii sa ostrva.

Poslednja izmena:
Ко ти је овај педерчић?

Wtf...???

Не знаш ко је Ипче?

Ја сам читао да је Ипче био главни баја и идол младих у Мољчево и твоје време.

А звали су га "Мали Рамбо", зато што је личио на Рокија.

Wtf...???

Не знаш ко је Ипче?

to za glavni baja nije istina uopste ali jeste imao neku popularnost 1990-1994 taj neki period. prvi album 1986 nisam ni znao da je postojao dok nisam video na youtube a imao sam skoro sve albume pa sam trebao da i za njega nekako znam. album je prosao neprimecen.
album iz 1990. ga je proslavio i to mu je da kazem skoro jedini komercijalno uspesan album, onaj sa juznim vetrom iz 1993. i nije bio neko ostvarenje.

poznat je bio zbog cuvenog posela 202 na malom kalemegdanu gde je napravio bas dobru atmosferu jer je bio pun energije, to poselo je bilo ako se ne varam 1990 pa 1992 je na poselu bacio jaknu u publiku to je tad bila fora. a postoji i ona prica izmedju sabana i ipceta koju ne verujem da je istina.

- - - - - - - - - -

inace u kucu pokojnog ipceta se nedavno uselio neko ne znam ko.

Рушењем Берлинског зида и уједињењем Немачке убијен је пансловнске покрет ..млади словени... данас Чеси, Пољаци ,Словени и остали... немају осећај припадности словенском народу ..они су данас Европљани ..за њих пансловенство не постоји . они ни не знају ко је Гаврило Принцип ..за њих постоји само Европска нација и они су део ње ...Питам се да ли је ЕУ убила пансловенизам или су га сами словени продали за улазак у ЕУ !! Када се буде коначно срушила та ЕУ на коју ће страну бивше словенске државе да се окрену ...и у том случају да ли их уопште више и треба прихватити као део словенског народа , обзиром да су га се добровљно одрекли

На сву срећу са великом радошћу, могу да ти кажем да СИЛНО ГРЕШИШ!!!
Интернет је баш ДОПРИНЕО панславизму КАО НИКАД ПРЕ!

Wtf...???

Не знаш ко је Ипче?

Грешиш, овај- грешиш, синак!:think:
У наше време овакви педерчићи нису имали пролаз, зато и питам Мокија који је садпаовај...

Грешиш, овај- грешиш, синак!:think:
У наше време овакви педерчићи нису имали пролаз, зато и питам Мокија који је садпаовај...

secas se bre posela 202? tamo negde 1990. od jasara mladji brat. secam se jednom sam ga video na zvezdari kako pere kola imao je prvo nekog opela pa mecku je posle kupio. u sorcu nekom a imao noge ko pile.

Back