EU hijene se grle sa Vučićem što je dovoljno da kažemo čuvajte se Srbi posle

nesko101

Elita
Poruka
19.249
Autorska
Vidi se lepo da je Vučić nešto debelo naše dao EU a za to mi obični smrtnici nismo obavešteni.
Da nagađamo sigurno ćemo se na kraju složiti da je to sve oko našeg prirodnog bogastva.
Ovo pokazuje da nije dobro za Srbe jer ovo udaljava Srbiju od očuvanja okupirane teritorije i Srpskog naroda koji na njoj žive.
A isto to čeka i ostatak Srbije jer kolonijalisti sa zapada su u ofanzivi na Srbiju.

Autorska
Vidi se lepo da je Vučić nešto debelo naše dao EU a za to mi obični smrtnici nismo obavešteni.
Da nagađamo sigurno ćemo se na kraju složiti da je to sve oko našeg prirodnog bogastva.
Ovo pokazuje da nije dobro za Srbe jer ovo udaljava Srbiju od očuvanja okupirane teritorije i Srpskog naroda koji na njoj žive.
A isto to čeka i ostatak Srbije jer kolonijalisti sa zapada su u ofanzivi na Srbiju.
Srbima je uvjek bilo bolje kad nemaju drzave to dokazuje 500 g uzivanja pod Turskom.

Autorska

Kad ovo prodje od okupirane teritorije definitivno postajemo kolonija. Tu fazu razvoja smo preskocili kao i neke pre pa moramo da ponavljamo. NM, sedi, 1 iz istorije!

На почетку интервјуа луцидно примећује да је после завршених речи званичника у Вашингтону очигледно да су прави циљ Американаца у рату у Украјини њени „савезници у НАТО“, односно комплетна Европска унија, земље које Пентагон „уписао“ за напад на Русију, тврди Чусодовски. Он подсећа и да је НАТО ратовао против Југославије уз помоћ целе алијансе, а да је данас само он „власник“ богатстава Косова и Метохије. https://srbin.info/drustvo/misel-co...u-vasingtonu-pentagonov-rat-protiv-saveznika/

Back