ShadowNinjaMan
Primećen član
- Poruka
- 549
Kolika je clanarina?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel ovo jedan od razloga?
pa ti bi da idemo u Bliski istok ili da budemo kao Kuba

ops: Danas svi znamo sve......Di nadje njih za poredjenje?.Ja ne volim taj Briselski tim EU, drazi mi je Partizan.
Ne, stvarno ljudi shta ce vam EU, pogledajte Svicu i Norveshu zemlje po bogatstvu odmah iza Amera a nisu u Eu.Mi treba da budemo svoji!
Švica je puna belosvetskog zlata i može od uvek kako god hoće. Norveška nije odmah iza Amera nego je prva u svetu ( čak i pre Japana) i to zahvaljujući svojoj nafti, ako nisi znao. E, tek kako ona može s kim hoće i kako hoće. Mi smo teritorijalno nešto veći od grada Moskve a broj stanovnika imamo kao grad Njujork. Slovaci,Madjari,Poljaci......itd. SEDAM GODINA nemaju pravo da rade na zapadu Evrope.
Rumuni bez kvalifikacija mogu da rade u npr. Engleskoj a oni sa visokim skolama to NE MOGU!!!!!!

samo mi ja krivo da se moramo toliko
za interese pojedinaca koji nas toliko nglodjujedno je ići sa UN, a drugo sa NATOom. to su dve vrlo različite stvari, iako ponekad ovi drugi nateraju prve da se ponašaju u skladu sa njihovim željama.Ovo je za nas super ! To nam je jedini način da mlade ljude i mozgove zadržimo u zemlji. Šta tu ne valja za nas? Jel znaš ko danas ima najveću platu u Srbiji? Strani stručnjaci i to preko par hiljada evra. Zato što su naši pametni ljudi pobegli 90 tih .
Jedino ne valja što će naši vojnici ići po Afganistanima i ostalim ratištima. Ali, jel vi pamtite da je za vreme Tita krajem 50 tih isto naša vojska pod UN išla po belom svetu? Iz kasarne prave na Sinaj ! TAko je moj otac otišao. Jesmo li se tad bunili???
Ma jok bre, kakva Jevropa, nego da se mi spojimo sa Kinom, Belorusijom, Šri Lankom, i tako još nekim demokratskim i naprednim državama... Korejom... i Bog da nas vidi![]()

Taj rad samo josh da promenimo geografski polozaj i bog da nas vidi![]()

http://forum.krstarica.com/threads/179231&page=6c) iz oblasti: Integracije i vanjska politika
1) Ulazak u EU
ZA: 26 kyoatia klikk filatelista, pa šta? Derer porin50 DJM medved_bg Архангел svetolik trpkovic Vintage adem_ks Banshee Kaj Ha-Nocri goxy crow ~Petar~ DeteSunca sw-darthBEN SiIent Bob vrkveni krokodil Peaceful Ivan015 moje srce Zvezdica baracigor
SUZDRŽAN: 5 Yopa jedite_kod_Joa Donqihote saladin Синовац
PROTIV: 4 Secikesa Alekasandar3 Шалом zike

imamo guču,radžu,ajvar,kajmak,pršutu![]()
U EUimamo guču,radžu,ajvar,kajmak,pršutu![]()
To za vojsku si pobrkao s NATO, a odgovor na naslov je naravna DA!Prikljucivanje EU nije samo olaksavajuci vizni rezim [samo 11 % Srba poseduje pasose] vec sa sobom vuce i druge stavke koje niko NE pominje kao npr slanje nase vojske [nase dece] na krizna podrucja zemalja EU, placanje "debele" clanarine itd itd. Vidim da po statistici koju sprovode neke kuce vecina nas je ZA pristup a i neznakoje obaveze donosi to clanstvo. Nisu samo vizne olaksice.......
ops: