Nikac od Rovina
Poznat
- Poruka
- 7.672
Kad je opening party
Hitler je izrucen u zemlju, a na sudu su platili Nemci jer su mu verovali.Kom je sudu izrucen Hitler tacno? Hvala.
Uradio je "Slobu" pre nego što je ročište počelo
Ceniš da će vaš firer Putin da proba slično
Hitler je izrucen u zemlju, a na sudu su platili Nemci jer su mu verovali.
Malisa svesno ili nesvesno igra na isti scenario.
Izgleda da ce tako biti i ovaj put.A nije ipak sudu, e hvala. Tako sam i mislio.
On se ubio u pritvoruSta to znaci uraditi Slobu?
A kao mnogo je bolji P.R. za vas da se Pule obesiA nije ipak sudu, e hvala. Tako sam i mislio.
On se ubio u pritvoru
Izgleda da ce tako biti i ovaj put.
Ti nesumnjivo znas sta se desilo.Nije se ubio, ubijen je. Velika razlika.
Ti nesumnjivo znas sta se desilo.
Uzeo je pogrešne tablete, u nadi da će Haag pristati da ga pošalje na lečenje u Rusiju kad vidi da mu je pozliloNije se ubio, ubijen je. Velika razlika.
Uzeo je pogrešne tablete, u nadi da će Haag pristati da ga pošalje na lečenje u Rusiju kad vidi da mu je pozlilo
Ti si samo čitao sajt milijana-baletić.ir i misliš da si posisao svu pamet ovog svitaEto vidis @Sizif, ova je bila tamo sa tabletama.
Eto i ti nesto pametno znas reci.
Ti si samo čitao sajt milijana-baletić.ir i misliš da si posisao svu pamet ovog svita
Čim neko ispljune najgoru moguću teoriju zavere kao totalnu i nesumnjivu istinu, odmah znaš da ne razgovaraš da najoštrijom olovkom u kutiji.Eto i ti nesto pametno znas reci.
Vi gospodo Drugosrbijanci, vi.Ovaj put će Rusi biti ti koji će sedeti na optuženičkim klupama.
Kako će ga izgubiti a da Ukrajina i EU ne budu spaljene do temelja, i opet će ostati Rusima?Aha znam. Nego što sam ono hteo reći, samo da u zbilji ne bude ovo ...
Krimski političar: Rusija će se raspasti ako izgubi taj poluotok Link
Umeju i pametni da se odaju ekstremu, naročito kad se izaziva non-stop.Čim neko ispljune najgoru moguću teoriju zavere kao totalnu i nesumnjivu istinu, odmah znaš da ne razgovaraš da najoštrijom olovkom u kutiji.
par hiljada ruskih nuklearnih projektila...previseoptimizam ne manjka ali do reralizacije imA PAR prepreka. Nepremostivih.
Čim neko ispljune najgoru moguću teoriju zavere kao totalnu i nesumnjivu istinu, odmah znaš da ne razgovaraš da najoštrijom olovkom u kutiji.
Čim neko ispljune najgoru moguću teoriju zavere kao totalnu i nesumnjivu istinu, odmah znaš da ne razgovaraš da najoštrijom olovkom u kutiji.