gost 208799
Buduća legenda
- Poruka
- 27.881
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

a na ono od 57me sekunde pretpostavljam da ne obraćaš pažnju...to se ne važi...![]()

ко још гледа то америчко срањње,погле га на шта личи
Eto kakve su zene...sta ta klinka i majka rade na utakmici, daleko od kuhinje??? Trebalo bi majka da je uci da kuva i pere ves, bre!
ja znam jednog koji je dodavao bebu zeni koja je stajala pored njega, a ova nije skapirala da joj daje, a njega neko nesto u tom momentu pitao,on okrenuo glavu da odgovori,i ispustio bebu mislivsi da je zena uzela.
Eto kakve su zene...sta ta klinka i majka rade na utakmici, daleko od kuhinje??? Trebalo bi majka da je uci da kuva i pere ves, bre!
sva mudrospa to je slatko
vidi se da mu je krivo
nisam ja ni mislila da ga razapinjem ovde
msm, verovatno bih i ja tako
jer kad se zagledam i zamislim i odlutam... hehe, msm, meni je sve ovo simpaticno jako
...kao plisani medvedici....

kad budes ti uspeo da uhvatis ili udaris tu lopticu i pritom budes precizan
javi se
Čuj, nezgodno je oploditi više od jedne danas, "oploditi" ok, al' oploditi... :S mislim dnk, alimentacija - sled događaja nije lepMuskarci i ne treba da brinu o deci, vec samo da oplodjuju zenke i da idu dalje.![]()

Muskarci i ne treba da brinu o deci, vec samo da oplodjuju zenke i da idu dalje.![]()
Deca su odvratna.

:/...e, muda mi se napaseš...Deca su odvratna.