Etnički sastav Krstarice!?

Izvol'te pa izaberite

• Srbi

• Hrvati

• Crnogorci

• Albanci

• Muslimani iz Bosne, Bošnjaci, Bosanci ili kako god

• Slovenci

• Mađari

• Vlasi, Bugari i ostale manjine

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Isti je slučaj i sa Crnom Gorom

znaam,vidim,u nedostatku neceg pametnog otvaraju temu o vaterpolu:hahaha::hahaha:Ma ides,kompleksi su to,i to mnogo gadni

crnogorska%20i%20hrvatska%20zastava.jpg

Тебе конкретно да лажеш ...

ti se dokazao danas,a nevidim nigdje laz:DZa Klisu smo raspravili,ako oces jos otvori temu na bilo kojem Novosadskom forumu pa ces i sam vidjeti,a jedini ko je lagao o nekom uhicenju si ti:hahaha::hahaha:

I nisi naveo a tko me to placa?:mrgreen:Koji mu je cilj?:mrgreen:

Ma vi Srbi ste silan narod :worth::worth:da vas nema trebalo bi vas izmisliti:hahaha::hahaha::hahaha:sve komedijas do komedijasa:hahaha:

ti se dokazao danas,a nevidim nigdje laz:DZa Klisu smo raspravili,ako oces jos otvori temu na bilo kojem Novosadskom forumu pa ces i sam vidjeti,a jedini ko je lagao o nekom uhicenju si ti:hahaha::hahaha:

Ma vi Srbi ste silan narod :worth::worth:da vas nema trebalo bi vas izmisliti:hahaha::hahaha::hahaha:sve komedijas do komedijasa:hahaha:

Не морам да наводим ништа ... Нити си полицајац, нити си судија, да бих теби морао да говорим о томе ... Ко те плаћа? Па они за које лажеш

Нема дана када не пропагираш те нацистичке пароле.

Back