kutak
Obećava
- Poruka
- 56
Et',konachno i Hrvati popushishe
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zg2004:ma sramota..hrvatska je pokradena....bez uvrede ikome al ono nema veze s sportom i kosarkom...hrvatskoj je pobjeda oduzeta vrlo jednostavno
Banshee:i ne mogu da verujem da su svi u areni navijli za spance.
Banshee:krivo mi je sto su izgubili,kao i slovenci.nadala sam se da ce neko od njih doci u finale.
a sada mi je prvenstvno blago receno dosadno...niti imam za koga da navijm niti me te ekipe interesuju.
i ne mogu da verujem da su svi u areni navijli za spance.
Zg2004:ma sramota..hrvatska je pokradena....bez uvrede ikome al ono nema veze s sportom i kosarkom...hrvatskoj je pobjeda oduzeta vrlo jednostavno
U pravu si...u potpunostiZg2004:ma sramota..hrvatska je pokradena....bez uvrede ikome al ono nema veze s sportom i kosarkom...hrvatskoj je pobjeda oduzeta vrlo jednostavno
Uh uh... ako su nas igde sudije shtitile, to je onda u basketu.Tokan:P.S. velike ekipe pobedjuju i kada ih sudije podkradaju. To se nasima desavalo od 95 pa na ovamo, svaki put su sudije pravile probleme, i navlacile gostima ali velike ekipe pobedjuju i sudije. A hrvati to nisu.
Banshee:whatever...
samo hrvat nije ekvivalent ustasi,vec je mnogo siri pojam...
pa nije bas...kod njih nacionalizam jeste izrazen mnogo vise i agresivnije nego u srbiji(a ja necionalizam prezirem u bilo kojem obliku),ali ja sam toliko mnogo dobrih ljudi upoznala koji su liseni svih predrasuda i mrznje i koji su se pokazali kao skroz pozitivne i normalne osobe.Ljuba82:...толико мало шири...да је готово могуће извршити уопштавање.
Само се сада као ограђују од свега...то се зове мењање прошлости искомплексираних јазаваца.
Tokan:Pa sto da navijamo za Hrvate? Pa oni nas mrze i satiru na svakom koraku, i ja treba za njih da navijam. Pa NIKAD necu za USTASE da navijam. NIKAD. Posle svega ja treba da navijam za njih, Pa ni mrtav. Kada vidim kako docekuju nase igrace kada igraju u hrvatskoj, kako ih muce, kamenuju navijace, pale kombije i sta vec ne. I citam posle na hrvatskim sajtovima kako se oni cude sto mi navijamo za Spaniju koja nas je pobedila,a ne kao za njih. Mislim, ono, kad oni dobiju priliku da organizuju nesto vece (a nece nikad) neka se tad pokazu.
Sto se utakmice tice, na kraju jesu sudije pomogle Spaniji, ali za ono sto su radili u produzetku, trebalo ih je izbaciti. Sreca pa opet nisu pobegli, kao i 95 kada su pobegli, bruka bre, ne znaju poraz da podnesu, nikad nece ni znati. Nisu oni dzaba USTASE!
Banshee:pa nije bas...kod njih nacionalizam jeste izrazen mnogo vise i agresivnije nego u srbiji(a ja necionalizam prezirem u bilo kojem obliku),ali ja sam toliko mnogo dobrih ljudi upoznala koji su liseni svih predrasuda i mrznje i koji su se pokazali kao skroz pozitivne i normalne osobe.
to jesu bili uglavnom istrijani i zagrepcani,a dalmatinci malo manje ali sve jedno...a bila sam vise puta u hr u poslednje vreme i posle toga (a ni pre toga iz nekih drugih razloga) ne mogu da kazem da su hrviati i usase isto.ne volim takvo generalizovanje,iz prostog raloga sto ne volim ni kada hrvati kazu za sve srbe cetnici ili ne znam ni ja sta jer se ja ne stavljam u isti kos ni sa jednima.
to mi je jednostavno ruzno nazvati ceo narod po jednom njihovom delu.
Mislim da ne kapiras lako, nisam reko da ce te ubiti, ali osetis kako te mrze, mozes da nadjes pametne ljude tamo koji ne gledaju da li si srbin, ili slovenac itd.. ali su retki takvi ljudiBanshee:ja bila i vratila se.