Estradni menadžer na čelu RTS-a? Tijanic ipak ostaje

pa sacekaj da mu prodje mandat pa ce da postave cumeta pa cemo da umesto domacih serija i repriza do besvesti da gledamo stalno "kuma" "scarface" i umesto narodnjaka da pustaju gangsta rap spotove :D

yo bro surcin' hood oyea:mrgreen:

Kuma obozavam ,ali ne zbog toga sto bi neko pomislio da se palim na mafiju,vec iz drugih razloga...Scarface mi nije nesto potaman,ali moze se odgledati.
Narodnjake ne volim ,ali volim stare kvalitetne narodne pesme ,koje su imale smisao.Tako da bi trebalo da postave nekoga ko ima finese za takav posao,mozda jeste doveo u red RTS,ali ok...Dosta je bilo ,pa nisi jedini.

Za RTS to nažalost nije moguće pošto svinjoglava sirovina odlučuje o svemu ,pa sve i da imaju najbolje i najstručnije urednike opet se Tijanić pita , tako da bi ovi morali ili da se povinuju i rade za pare ,ili da odu sa te televizije.

Оно што ми никада неће бити јасно и што никада нећу моћи да разумем то је чињеница да је свињоглави један од наших најбољих новинара али са друге стране катастрофално лош директор РТС-а... као да се ради о две личности...

Оно што ми никада неће бити јасно и што никада нећу моћи да разумем то је чињеница да је свињоглави један од наших најбољих новинара али са друге стране катастрофално лош директор РТС-а... као да се ради о две личности...

Nesto slicno poput fudbalskog maga kao igraca ,i ista osoba kada treba voditi klub i to radi neuspesno. Cudno ,bas cudno:think:

Moja pokojna baba bi bila bolji urednik od onog debelog dupeuvlakača,posle onoga kako je vodio rts u zadnje 4 godine,ako ga ovi ostava onda su budale

Zadnje 4? Ovo mu je drugi mandat... 2x4...

Njegov dolazak na čelo nacionalnog TV servisa 2004, gde ga je postavio Vojislav Koštunica, pratila je gotovo jednodušna pobuna stručne javnosti. Isticano je da ne samo što ne ispunjava formalni uslov da direktor RTS mora imati završen fakultet, znanje stranog jezika

http://sh.wikipedia.org/wiki/Aleksandar_Tijanić

Poslednja izmena:

I ovo je jedan od dokaza na koje grane nam se strmoglavilo novinarstvo kad jednog ovakvog svinjoglava proglašavamo za jednog od najboljih novinara :neutral:

Tačno je da je bezobziran , često bez dlake na jeziku, uličarskog rečnika na koji se pale široke narodne mase al' i to samo zato što mu se može .

Misliš da bi tebi objavili nešto takvo , a kladim se da bi na masu tema možda mogao da napišeš i bolje od njega ?

Što se tiče nesmenjivanja ovog monarha ( ja i samo ja , a posle mene potop ) sa čela jadnog servisa : pa niste valjda očekivali da master grobar to i uistinu uradi ? :D

Šta mislite zašto je puštena u etar, probni balon i ova vest da bi taj smešni Bašanović kao mogao da bude na čelu jadnog ?

Pa baš zato da ovih 12% glasača mastera pomisli kako im je glodur eto pokušao al' ne ide da stavlja ovog iskompromitovanog menaĐera na tako odgovorno mesto...i taaako i posle svinjoglavog svinjoglavi :zcepanje:

Back