Estradni menadžer na čelu RTS-a? Tijanic ipak ostaje

Koliko se sećam, rekoše da neće biti više stranačkog zapošljavanja. :per:

Mislim da je jasno da će se GRAND PARADA sada prikazivati na nacionalnoj televiziji.

Beograd -- Ako se oformi vlada SNS-SPS, naprednjaci planiraju da s mesta generalnog direktora RTS-a smene Aleksandra Tijanića i umesto njega postave estradnog menadžera

Kako piše Kurir, novi prvi čovek javnog servisa biće Zoran Bašanović. Izvor tog lista tvrdi da je Bašanoviću već zagarantovana funkcija na javnom servisu i da ne postoji drugi kandidat za to mesto.

Međutim, uhlebljenje na RTS naprednjaci nude još jednom menadžeru - Saši Mirkoviću. Po svemu sudeći, on "tipuje" na mesto direktora marketinga.

U razgovoru za Kurir, Bašanović je indirektno potvrdio saznanja tog lista, pričom da bi voleo da bude na čelu javnog servisa i da čeka poziv ljudi koji o tome odlučuju.

"Naravno da bih to želeo, to bi bio vrhunac moje karijere. Voleo bih da pokažem građanima Srbije da RTS može da se vodi puno bolje i puno uspešnije. Mislim da to neće ići tako brzo i, naravno, čekam poziv ljudi koji o tome odlučuju", poručio je Bašanović.

Mirković nije hteo da govori o svojim planovima za budućnost, pa je kratko naveo da nema komentar.

Sadašnji generalni direktor RTS-a nije želeo za kurir na prokomentariše takva saznanja.

ZAR NIJE SASA MIRKOVIC BIO NA LISTI "POKRET RADNIKA I SELJAKA".
ODMAH NAKON NAGOVESTJA DA BI MOGLO DA SE DESI DA POBEDI NIKOLIC MOGLI STE GA VIDETI ODMAH IZA TOMISLAVA NIKOLICA.
KAO STO REKOH NEMAM PROBLEM SA NIKLICEM ALI KADAR "SNS" JE UZASAN!!!.
AKO TAJ BASANOVIC DODJE NA "RTS" TO JE VEROVATNO NESTO MALO BOLJA OPCIJA OD TIJANICA ALI
JE OPET KATASTROFA, PROPAST... TO JE ZNAK DA CE I ONO MALO ELITIZMA I KULTURE PO MEDIJIMA BITI
TOTALNO DEVASTIRANO I UNISTENO!!!.

karleusa-400-x-300.jpg

Urednica naučno-obrazovnog programa i emisija o religiji

Dotuče me čoveče! :(

Imamo nove vesti na ovu temu...

Tijanić ipak ostaje direktor RTS
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2012&mm=07&dd=19&nav_category=11&nav_id=627892

Pa... jos jedno neispunjeno obecanje.

За национану телевизију је најважније да на местима УРЕДНИКА ПРОГРАМА буду професионални и стручни интелектуалци који нису продане душе .......... јер таквима није могуће да директор ТВ намеће било шта, али ако имаш неког брабоњка као уредника - онда је то пропаст........

За национану телевизију је најважније да на местима УРЕДНИКА ПРОГРАМА буду професионални и стручни интелектуалци који нису продане душе .......... јер таквима није могуће да директор ТВ намеће било шта, али ако имаш неког брабоњка као уредника - онда је то пропаст........
Za RTS to nažalost nije moguće pošto svinjoglava sirovina odlučuje o svemu ,pa sve i da imaju najbolje i najstručnije urednike opet se Tijanić pita , tako da bi ovi morali ili da se povinuju i rade za pare ,ili da odu sa te televizije.

Za RTS to nažalost nije moguće pošto svinjoglava sirovina odlučuje o svemu ,pa sve i da imaju najbolje i najstručnije urednike opet se Tijanić pita , tako da bi ovi morali ili da se povinuju i rade za pare ,ili da odu sa te televizije.

Ja konkretno znam da postoji jedan doktor novinarstva i komunikologije u RTS i radi kao - dopisnik :lol: Mozda ih ima jos

Tijanić ipak ostaje direktor RTS
IZVOR: BLIC

Beograd -- Jedno od predizbornih obećanja lidera SNS da će smeniti Aleksandra Tijanića, direktora RTS, najverovatnije neće biti ispunjeno, piše Blic.

Aleksandar Vučić, v.d. predsednika SNS, dogovorio se sa Tijanićem da do kraja mandata ostane na funkciji direktora javnog servisa, navodi Blic.

Sam Tijanić nije želeo ni da je potvrdi ni da je demantuje. On u izjavi za list kaže da će verovatno poslednji saznati da li će biti smenjen ili ne i to iz medija.

"Mandat mi traje još godinu i po dana. O meni odlučuje Upravni odbor RTS, a o njegovoj sudbini Republička radiodifuzna agencija. Treba pitati RRA da li postoje inicijative za moju ili smenu članova UO", navodi Tijanić.

U SNS takođe nisu hteli da komentarišu da li je dogovoreno da na čelu RTS ostane aktuelni direktor.

Tijanić je na funkciju direktora nacionalne televizije došao 2004, za vreme vlade Vojislava Koštunice. Posle izbora 2008, pričalo se da će s formiranjem nove vlade biti postavljen i novi direktor RTS, ali to se nije dogodilo. Iako je najavljivao da neće ponovo konkurisati za prvog čoveka RTS, ponovo je izabran na tu funkciju 2010. godine.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2012&mm=07&dd=19&nav_category=11&nav_id=627892

Дно дна српског новинарства и даље остаје на челу јРТС-а! СТРАШНО! :dash:

meni isto dal puštali grand paradu ili žiku buzdovana na reteseu
takođe pun mi je ***** sporta na reteseu, imate sportske kanale pa tamo trenirajte
a i informativni programi, jedva sam čekao da odu wannabe frajer Srđan i guska Jovana, a upala plastična Nataša ujutru i šizofrena Rada popodne
nije da ne bih sve tri angažovao, ali na nekim drugim poslovima...
RTS 1 bre treba po ceo dan da ima informativne emisije, iz svih krajeva, sport samo kada je država u pitanju, a RTS 2 kultura, folklor, nauka, obrazovanje...

Back