Frtajler
Legenda
- Poruka
- 53.940
I amerika i engleska biće zemlja proleteskaPosle Ukrajine Crvena armija poništiće Estoniju.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I amerika i engleska biće zemlja proleteskaPosle Ukrajine Crvena armija poništiće Estoniju.
I Australija!Sve te severne prcvoljke plus engleska!
kako rusi nisu bili spremni za rat kad su ušli u rat na strani njemačke protiv poljskeNije to bilo skrivano, uvek smo ucili da je 1. 9. 39. dan pocetka rata i da je postojao pakt o nenapadanju Molotov- Ribentrop ali je to pravdano trenutnom ruskom nespremnocu za rat.
Podelili su Poljsku na pola ... nisu Rusi ušli na strani Nemačke već su uzeli svoju polovinu.kako rusi nisu bili spremni za rat kad su ušli u rat na strani njemačke protiv poljske
To je govorio Josip Broz.I amerika i engleska biće zemlja proleteska
i održali zajedničku vojnu paradu u brest litovskom na krajuPodelili su Poljsku na pola ... nisu Rusi ušli na strani Nemačke već su uzeli svoju polovinu.
Tvoj voljeni Josip Broz je podrzavao sovjetsko-nemacki pakti održali zajedničku vojnu paradu u brest litovskom na kraju
pitam se tko to drži zajedničke vojne parade...
pitam se....
moja voljena je bila Jovanka Broz, ne JosipTvoj voljeni Josip Broz je podrzavao sovjetsko-nemacki pakt
Kad joj vidim fotografije ... radije bih sa mrtvim četnikom ... nije bilo lako Tiletu ...moja voljena je bila Jovanka Broz, ne Josip
Imao je on Sofijicu da se utješi.Kad joj vidim fotografije ... radije bih sa mrtvim četnikom ... nije bilo lako Tiletu ...
Na zalost,toga ima i kod nas u Srbiji.
ja sam imao marksističku čitalačku značku u osnovnoj školi...zadnja generacija koja je to dobijala ako pročita strip o Marksu i još par knjižica pamfleta......ubeđivala nas nastavnica istorije čini mi se da je to bitno u životu a ja bio vukovac i budući đak generacije pa se upecao na priču da je to bitno...
Na zalost,drzava nista ne preduzima da spreci ta njihova okupljanja.Listam i razmišljam da l' da napišem il' da batalim.
I na ovim prostorima se isto radi.
Kakav je to ...fil ?
Izem ti istoriju. Oči sam izgubila nizašta.
Svaka čast Jole
Opet pišeš gluposti, lako je tebi kad ne može glava da te zaboli.Staljin i Hitler su isto zlo.
To bi bilo to.
Na zalost,drzava nista ne preduzima da spreci ta njihova okupljanja.
Nekada se žena birala da može da te podbije i odnese užkod doktora a ne tamo neka bledunjava persa koja ne može ni kikiriki da rodi. Birala se garava i brkata sa dobrim zubima!Kad joj vidim fotografije ... radije bih sa mrtvim četnikom ... nije bilo lako Tiletu ...
A danas još kriju da WW2 nije zavrđen u Evropi padom Berlina i kapitulacijom Nemačke.tamo su nam krili da je drugi svetski rat započeo 39te zajedničkim napadom rusije i njemačke na poljsku nakon čega su nacisti i rusi održali zajedničku vojnu paradu
Zašto bi se itko stidio toga?Ja sam odbila članstvo SKOJ-a.
Pa svejedno danas ne podržavan povampirene nacista i da ne nabrajam.
Ne mogu upšto da shvatim da smo došli do toga da se treba stideti svako ko se digao protiv nacizma.
Vise to ide iz SAD-a.Radila je Nemačka neumorno da skine fokus sa sebe.
Podrška se nije promenila, isti igrači isti tim.
Mi smo kolaterala...
No sve se nadam da će se narod opametiti, ali čini se zalud mi nada.