Estetske hirurgije

SmOke123

Zainteresovan član
Poruka
232
Sta mislite o ovome? Da li bi vam bilo odbojno kad vam se svidi neki muskarac i cujete npr da je on radio korekciju nosa ili klempavih usiju?
Ja npr korekciju nosa i klempavih usiju i ne smatram plasticnom operacijom kako to neki zovi jer fakticki nista vestacko nema u njima nego jednostavno se samo rekonstruise hrskavica i tako zaraste kao prirodno da je

То су врло оправдани захвати, не знам зашто би некоме сметало.
Vidjao sam dosta koji imaju lepe crte lica,ali zbog npr klempavih usiju ili krivog nosa nisu mogle da dodju do izrazaja, i kad su operisali bili su prelepi, medjutim uvek ima onih ljudi koji pokusavaju da spuste pa kazu kako je ta i ta osoba operisala usi ili nos.

Sta mislite o ovome? Da li bi vam bilo odbojno kad vam se svidi neki muskarac i cujete npr da je on radio korekciju nosa ili klempavih usiju?
Ja npr korekciju nosa i klempavih usiju i ne smatram plasticnom operacijom kako to neki zovi jer fakticki nista vestacko nema u njima nego jednostavno se samo rekonstruise hrskavica i tako zaraste kao prirodno da je
To sto si naveo je u redu.Nije to hir,vec potreba.Zamisli samo dok je bio dete,koliko su mu se smejali zbog usiju.

I neko ti izvuce usi i dzabe opet oklepmavis

Back