Estetika d.o.o. Sabac-antiestetika

nijenego

Početnik
Poruka
5
Ovde sam procitala dosta stvari vezano za preduzece "Estetika". Bila sam njihov radnik i delim sudbinu ljudi koji su ga opisali na ovom forumu. Moze li se nesto preduzeti ili cemo oprostiti, i dopustiti da se gomila upropastenih i ponezineh ljudi povecava?
Javite se da ostvarimo kontakt da se udruzimo skinemo ljagu sa sebe i zalepimo je njemu pravo na celo. Najlosije ljudske osobine vladaju u prostorijama i nacelima ovog poslodavca. Karijera se gradi na osnovu dobro smisljenih prevara, klasicnog maltretiranja, ponizavanja, psihickih nasrtaja. Dokle?
Ima li institucija, organizacija, grupacija, fondacija, zakon, inspekcija- ko bi mogao da pomogne?
:rtfm:

Sreca, i ja sam procitao ovo u zadnjem momentu. Inace sami trebao da postanem radnik pomenute "firme", procitavsi ovo malo sam se po gradu raspitao, da li je istina da tako iskoricsava ljude.? Svi odgovori su bili "Bezi odatle sto dalje, shta mislis shto vec par godina non stop, drzi oglas za nova radna mesta." Shto sam i ucinio, nisam se pojavio na ugovoreni prvi radni dan.
I nadam se spasao sebe od bespotrebnog maltretiranja i nerviranja.
Ali ostaje pitanje gde u sapcu naci posao...?? :think:

Мој брат се недавно запослио у тој фирми. Отварају навелико мале трговине по Срему. Шире се ко луди. Ваљда фирма успешно послује, на рачун бедних плата радника, вероватно.

Poslednja izmena:
Ima li institucija, organizacija, grupacija, fondacija, zakon, inspekcija- ko bi mogao da pomogne?
:rtfm:
Ко да помогне обичном раднику? У мојој фирми је укинута пауза за ручак, а пауза за доручак смањена са 30 на 15 минута :rtfm: Ко штити права радника? :evil: Једноставно на тржишту је доста незапослене радне снаге и послодавци уцењују. У се и у своје кљусе.

sto se tice ovog preduzeca bilo koja rec je suvisna jer oni uopste i nisu ljudi vec monstrumi!!!
cak i ova rec je suvise laka za njih, ja nebi ni najgorem neprijatelju pozeleo da tu radi!
naravno ima i onih koji ce reci danije tako, naravno jer su uspeli da se uvuku gazdu u stolicu pa zato!
sve u svemu ja nisam cuo ni od jedne osobe bilo koju lepu rec o njima!!!!!

Back