Da se nije mozda , Ser gej preplasio od ovoga Zeljka ali Mitrovica :
"...- Je li Sergej, pre nego počnem da te objavama odvaljujem od života, u čemu se uzdržavam zarad starih vremena, samo hoću potvrdu, jel si to mene nazvao "našmrkanim dirigentom" i da je period kada smo se družili bio "pre dva leša". Očekujem tvoju potvrdu e onda ćeś shvatit snagu kućnog videa.
Sergej, hoceš danas ili sutra da cuješ Rebekinu ispovest, šta si jeo i gutao dok te je golog četvoronoške vukla na povocu!
Brate bez kropovanja, i editinga, jedan na jedan u live programu!
Nije trebalo da me vučeš za tvit, možda izvučeš the Anakondu koju ćeš pamtiti long time or forever - napisao je Mitrović."...
"... Retweet 130 Like 177
New conversation
Serge Truffaut
@WhistlerDick
Mar 9
More
Replying to @zeljkomitrovic
Važi. Ja mogu za manje pare da izvučem ispovest odobe koja tvrdi da si ti jeo govna iz porculanskog tanjira dinastije Ming i ***** male dečake sa čijih si piša vukao lajne. Koliko je odlezao Aleksandar Mitrović za ubistvo Andree Bojanić?
10 replies 10 retweets 81 likes
Reply 10 Retweet 10 Like 81
Željko Mitrović
@zeljkomitrovic
Mar 9
More
Sergej,kakve piše može da pominje najčuveniji beogradski Evnuh!Jesi li zaboravio da si me molio kod mene kući prvog oktobra da idem kod Miloševića i da sprečim krvoproliće petog oktobra,što sam ja i učinio,rizikujći sostveni život!I uspeo sam! Żivi svedoci Miša Beko i Mira
16 replies 131 retweets 168 likes
Reply 16 Retweet 131 Like 168
Serge Truffaut
@WhistlerDick
Mar 9
More
Jesam. Živa istina. I otišao si i razgovarao sa “mamom i tatom”, samo što je Čeda uzeo zasluge za njihovu predsju i priznanje izbora. *******, tad je imao jači marketing.
2 replies 2 retweets 41 likes
Reply 2 Retweet 2 Like 41
Serge Truffaut
@WhistlerDick
Mar 9
More
Ovo “molio”, je baš kao i ono “plakao”, baš kao i ovo “rizikujući sopstveni život”. Smanjimo malo, Žeki. Ti si mi i javio da je Sloba pao na izborima 24.septembra. Koliko je odležao Aleksandar Mitrović zbog ubistva Andree Bojanić?
2 replies 3 retweets 54 likes
Reply 2 Retweet 3 Like 54..."....
Detaljnije o "o nekim izgubljenim ljubavima u vremenu i prostoru" na :
https://twitter.com/WhistlerDick/st...-bolesni-psihopato-ja-imam-cetvoro-2019-03-09
https://www.srbijadanas.com/vesti/i...-bolesni-psihopato-ja-imam-cetvoro-2019-03-09