Eskobar gospodar zla

Pa tako se zove serija! Sta se ljutis, nisi ti Pikac :zper:

Escobar je poklonio mnogo stanova siromasnim kolumbijancima....Oni ga i dan danas obozavaju:

IMAGEN-12131782-2.png


http://www.eltiempo.com/colombia/medellin/ARTICULO-WEB-NEW_NOTA_INTERIOR-12131722.html
 
Dusevan covek je bio,mnogo ljudi iz njegove pokrajine ga veoma voli i dan danas. Mnogi su dobili mogucnost da se prehrane kada ih je on zaposlio u svom poslu. A sto se tice stanova, to mu je palo na pamet da bi bila odlicna ideja, em da zbrine sirotinju, ali i da dobije glasove na lokalnim izborima u Antiohiji, odnosno Medeljinu, dao im je zidane objekte uz uslov da izvade licne karte i da glasaju za njega. To nisam znala, vidim sad u seriji. Na tim lokalnim izborima je pobedio i uspeo da udje u pokrajinsku skupstinu. Naravno preko neke kretenske, korumpirane,male partije. Inace pokusao je da to realizuje preko partije levice, koja je te godine msm da je bila 85.godina, uspela da dobije ministra pravde, ali su ga isprdeli kada su skapirali cime se bavi.
 
Jeste, serija je kolumbijska, i uopšte nije loša. Ne znam koliko autentično prikazuje činjenice, jer me stvarno Pablo Eskobar nije nikada interesovao toliko da bih istraživala, ali serija mi drži pažnju, u načelu je ok.
 
A tema- pa ne znam, pitaš za glumca ili ?

U određenom smislu mislim da baš on i jest razlog što gledam seriju, prilično mi je uverljiv, mislim da je dobar glumac i da je dobro sve to izneo, pored solidne produkcije, on je svakako jedan od najvećih kvaliteta serije.
 
U svakom slučaju uspeo je da predstavi Eskobara kao ipak na određeni način kompleksnu ličnost, premda u granicama neke ustaljene psihološke šeme ovakvih (anti)heroja. Problem pravi Pink sa terminima emitovanja, pa sam se sad prebacila na Pink 2, jer ide u razumnijem terminu.
 

Back
Top