GIDEON
Iskusan
- Poruka
- 5.648
Kakve veze ima papa sa brzonogim ratnicima? Drzi se ti baklave i boze, to ti vise ide od politike, reklo bi se u genetici ti je.hvalis papu klovna, a gledas da sluzis crnom papi, unijat si wanna be jezuita
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakve veze ima papa sa brzonogim ratnicima? Drzi se ti baklave i boze, to ti vise ide od politike, reklo bi se u genetici ti je.hvalis papu klovna, a gledas da sluzis crnom papi, unijat si wanna be jezuita
ti mene opanjkavas sa glupostima, a ja se samo secam sta si ti sam pisao wannabe jezuito; uostalom prostom pretragom se vidi za koga si papoljupce, eto sada imas nadu da ce papa da poseti srbijuKakve veze ima papa sa brzonogim ratnicima? Drzi se ti baklave i boze, to ti vise ide od politike, reklo bi se u genetici ti je.
Иранске трупе су стављене у пуну борбену готовост.
Tako kazu na telegramu neki muslimanski kanali
Sinoc su bili i pripravnosti,barem ja video.da to sam ja postavio sinoc.
Ocekuje CIA da glavni udar usledi do 10 aprila.
Izrael je blokirao GPS u kompletnom Izraelu u pokusaju da spreci navodjenje raketa u zavrsnoj fazi.
Da sam na mestu Irana ne bi zurio uopste. Cekao bih i cekao bih dok ne docekas da budu sa gacama ispod kolena nespremni za bilo sta.
Sinoc su bili i pripravnosti,barem ja video.
Mozda buds cirkus a mozda nista.
Blokirali su gps ali Iran koristi ruski Glonass il kako se vec zove
Što se mene tiče svaki rat je pobjeda Zlog ali postoji pravilo da "svaka šiba ima dva kraja"!Boli neka stvar irance i palestince i ostale talibane za žrtve jer oni mogu naštancati mladih džihadista koji putuju prema 77 sisatih djevica milione godišnje!Je li tako?Ne mislim da su izraelci toliko zli ali im dajem pravo za samo odbranu i šta je tu zločin??Znači ništa? Onda nema opravdanja za napad.
Bi oni to davno učinili ali ih strah za posljedice!dupe radi kod iranaca!Kad ih rokne Shai-Hulud balisticka nece znati gde im je dupe a gde glava
![]()
cim preti znaci da se ukenjao u gace ako bilo sta atomsko upotrebi ima da izrael bude obrisan sa lica zemlje i on sa njim
ruski i kineski brodovi u crvenom moru jedva cekaju da se ameri i nato brodovi ukljuce u sukob da mogu navoditi hutske i iranske rakete na njihovu mornaricu
Da imaju odgovor a da ih neće koštati domaće revolucije oni bi krenuli ko jedan!iranci su trpila. sedeće i ćutaće
Ti nisi svjestan kakve gluposti valjaš. Koja odbrana ako prvi napadneš tuđu teritoriju?Što se mene tiče svaki rat je pobjeda Zlog ali postoji pravilo da "svaka šiba ima dva kraja"!Boli neka stvar irance i palestince i ostale talibane za žrtve jer oni mogu naštancati mladih džihadista koji putuju prema 77 sisatih djevica milione godišnje!Je li tako?Ne mislim da su izraelci toliko zli ali im dajem pravo za samo odbranu i šta je tu zločin??
Citam naslov teme, pa gledam ko je postavio, i mislim se 'Ako je Tihi dao ovaj naslov temi, idem da mucem u dvoristu kod komsije odmah'![]()
![]()
Jel ovo proverena vest?Iranci skokali americku bazu Al Tanf na teritoriji Sirije.