Veliki pozdrav.Iscitala sam dosta na forumu ali moram opet da pitam u nadi da ce mi neko pomoci.Imam 48 godina od terapije pijem Bisoprolol 2,5mg opipramo 0,25mg po potrebi i omeprazol svaki dan.Prestala sm dobijati menstruaciju evo godina i po Od tada krecu moji problemi sa besikom i stalnim upalama Moram svaki dan da pijem namjanje 2 l nekad vise cak u nocioko 0,5l i da idem stalno na wc Ili odmah dobijem upalu Do sada sam imala 5-6 samo u ovoj godini Lose reagujem na lijekove,Proljeve, osipe bolove zeldca lupanje srca.Evo prije tri dana sam imala smrtni slucaj u porodici i naravno nisam pila dovoljno u subotu me zaboli zub pa su ga odmah izvadili da mi juce krenulo ludilo Pece me , mutan urin Ili puno piskim ili ne mogu nikako Odem dezurnom Nanalazu pise eritrociti ++++ leukociti+++ Dobijem samo jednu tabletu da bi danas opet morala svom dr Dr u Hitnoj kaze da je previse antibiotika i da moram d atrazim drugo rijesenje.MOLIM VAS KAKO DA SE RIJESIM OVE NAPASTI zNAM DA CU DANAS OPET DOBITI ANTIBIOTIK VEC ME STRAH KAKO CU I NA NJEGA REAGOVATI IJEM VECMIJESEC DANA BRUSNICU KAPSOLE I NISTA MI NE POMAZE