Esenesovac postao Blokader

Neću izdat ja...

1000002627.gif

Kad ćaci predje u blokadera heroj...
Kad plokader postane ćaci..preletač?

Пази овако.

Они немци што сустрељалиу крагујевцу и они љото недићевци су ћаци.

Онај немац што јеодложио пушку и нијехтео да стреља је протестант.

јели ти сада јасније ?

upravo tako vucic dobija izbore, ponavlja, ucenjuje i lazira i angazuje policiju dok ih ne dobije

pravi dokaz kako izgledaju izbori u Srbiji

a to se stoka otkupljuje, i caciji

pa ja koliko znam SNS je dobio u Kuli mandat vise

E vi ste sad pokusali da kupite nekog SNS odbornika i izgledalo je u prvi mah da ste uspeli , al kad je trazeno da se glasanje ponovi on se uplasio i pustio vas niz vodu
:cepanje:

Jel vidiš da izmedju vas i SNSa nema razlike

Sve ste spremni da uradite za vlast i cak da kupite odbornika da bi poraz pretvorili u pobedu

pa ja koliko znam SNS je dobio u Kuli mandat vise

E vi ste sad pokusali da kupite nekog SNS odbornika i izgledalo je u prvi mah da ste uspeli , al kad je trazeno da se glasanje ponovi on se uplasio i pustio vas niz vodu

Jel vidiš da izmedju vas i SNSa nema razlike

Sve ste spremni da uradite za vlast i cak da kupite odbornika da bi poraz pretvorili u pobedu

Ma ti covece lazes cim zines, po tome si poznat ovde

Zato i podrzavas ovu lazovcinu na vlasti, svako svome jatu

Ma ti covece lazes cim zines, po tome si poznat ovde

Zato i podrzavas ovu lazovcinu na vlasti, svako svome jatu

Šta lažem pa jel imao SNS odbornika više u Kuli =? Jeste

Jeste jutros skakali od sreće jer ste kupili poslanika SNSa da glasa za opoziciju ? Jeste

Jel vas opet Vučić preveslao i na ponovljenom glasanju kandidat SNSa dobio većinu i izabran za gradonačelnika ? Jeste

Znači opet ste izgubili

Vučić vas dere gde vas vidi

Jedan gol niste dali

Šta lažem pa jel imao SNS odbornika više u Kuli =? Jeste

Jeste jutros skakali od sreće jer ste kupili poslanika SNSa da glasa za opoziciju ? Jeste

Jel vas opet Vučić preveslao i na ponovljenom glasanju kandidat SNSa dobio većinu i izabran za gradonačelnika ? Jeste

Znači opet ste izgubili

Vučić vas dere gde vas vidi

Jedan gol niste dali

Razumem ja da je patolosko laganje bolest, prosto covek ne moze da ne slaze nesto
Kao i kleptomanija recimo

Nego, sta bi sa vasim ubedljivim pobedama na izborima

Sibicarite zajedno sa policijom za jedan glas da bi namakli neku vecinu

Zato se i oteze raspisivanje parlamentarnih izbora, ni krasti se vise ne moze toliko
koliko je naroda protiv vas

Razumem ja da je patolosko laganje bolest, prosto covek ne moze da ne slaze nesto
Kao i kleptomanija recimo

Nego, sta bi sa vasim ubedljivim pobedama na izborima

Sibicarite zajedno sa policijom za jedan glas da bi namakli neku vecinu

burazeru dere vas Vučko gde vas vidi

Puca vam dandare iz bekenda i forhenda :cepanje:

A ja lažov

Pa N1 javlja da je SNS formirao vlast u Kuli ko laže šta trabunjaš aman?

Živan
Ako je ovo novi način da se u skupštini glasa sve dok se ne postigne pozitivan rezultat za SNS, a da se pri tome ćuti i time dozvoljava to, onda se džabe borimo i džabe tražimo izbore kad na ovakvom "malom" primeru vidimo da nismo spremni da branimo zakon i volju građana, pa i nosioca mandata u ovom slučaju.

Živan
Ako je ovo novi način da se u skupštini glasa sve dok se ne postigne pozitivan rezultat za SNS, a da se pri tome ćuti i time dozvoljava to, onda se džabe borimo i džabe tražimo izbore kad na ovakvom "malom" primeru vidimo da nismo spremni da branimo zakon i volju građana, pa i nosioca mandata u ovom slučaju.

Šta vam radiiiii :cepanje:

djuric-vucic-sns-izbori-smile.gif

Ovakva deračina do sada nije zabeležena u istoriji modernog srpskog višestranačja

Uvek je u prošlosti bilo pobeda i za opoziciju

A vi brate ko da ste je prokleli

Back