A
aca 32
Gost
dame koliko cesto i kakav erotski ves nosite
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
olja10:Najvise volim crni,nekako je misteriozan i najvise sexi.Podrazumeva se cipka i tange.I moj decko se slaze s tim,prosto poludi od svile i crnog vesa.![]()
Betty:Phahahaha....nećete verovati ali ja volim roze, sa dosta čipke...jedini problem je što je to uglavnom veš koji se ne nosi ispod odeće već ispod bade mantilia , za kućene posete....mmmm...korseti...
Bebica:Betty:Phahahaha....nećete verovati ali ja volim roze, sa dosta čipke...jedini problem je što je to uglavnom veš koji se ne nosi ispod odeće već ispod bade mantilia , za kućene posete....mmmm...korseti...
Betty,primas li goste ti,onako nenajavljene.....mmmmmmmmmmmm
Hehehe, buki vidis ti kako mi bebica udara kontru...???bundeva:Nemoj tako,Bebice.Gazdarica samo tebe V Z Lj J TE.Ona se tamo samo malo sali:wink:
aca 32:dame koliko cesto i kakav erotski ves nosite
Ma izlemacu ja vas oboje.Samo sekirate bundevu.Gazdarica:Hehehe, buki vidis ti kako mi bebica udara kontru...???bundeva:Nemoj tako,Bebice.Gazdarica samo tebe V Z Lj J TE.Ona se tamo samo malo sali:wink:
![]()
![]()
![]()